Blog

Sådan fremstår du professionel på jobbet

Sådan fremstår du professionel på jobbet

For de fleste mænd er det vigtigt at fremstå professionel, være forberedt og være god på jobbet. Den hurtigste måde at fremstå professionel er ved at være klædt på til opgaven. Som regel kan en skjorte og blazer klare det meste. Se for eksempel artiklen ”Blazer Til Mænd – 20 Elegante Forslag” som blev publiceret her på siden et par måneder tilbage. Det nytter selvfølgelig ikke noget kun at iføre sig i en flot blazer. Det hele bør spille sammen. Derfor er det også vigtigt at du køber et par pæne bukser, nogle flotte sko med mere. Til sidst kan du lige bruge to minutter på at sætte håret inden du går ud ad døren, sætter dig ind i bilen og ankommer på arbejdet.

Sådan forbereder du dig bedst til dine arbejdsopgaver

Uanset hvor professionel du fremstår, så nytter det jo desværre ikke noget hvis du ikke har styr på dine opgaver på arbejdet. Derfor er det vigtigt at du forbereder dig godt, inden du giver dig i kast med at løse dine opgaver. Prøv for eksempel at administrere din arbejdsdag ved at visualisere dine arbejdsopgaver. Lav en liste med hver enkelt opgave som du nemt kan tjekke af. Måske bør du endda sætte tid af til hver enkelt opgave og holde dig inden for den estimerede tid.

Selvom elektroniske enheder ofte er en del af de flestes arbejdsdag, så prøv at sluk dem. Du kan sagtens have de bedste intentioner i forhold til at bruge dem, men det kan være meget svært at ignorere din telefon hvis du pludselig kan mærke, at den vibrere i din lomme. Det er simpelthen nemmere at slukke den eller lade den ligge derhjemme. Således elimineres mange mulige distraktioner.

Rådet for Helbredssikker Telekommunikation har også bevist at mobiler og computere kan være endnu en anledning til stress. Læs om undersøgelsen her.

Dette hjælpemiddel kan gøre dig ekstra god til dit arbejde

Til hverdag kan du overveje at bruge et system som kan få dig til at arbejde endnu mere professionelt. LeoCalls salgs-CRM system kan hjælpe dig med netop dette. Systemet gør det muligt at ringe direkte fra skærmen med en dialer. Det kan være supersmart hvis du for eksempel arbejder med telemarketing og fundrasing. Ved hjælp af en dialer undgår sælgeren nemlig at spilde unødig tid på at taste den potentielle kundes nummer ind, når sælgeren skal ringe ud af huset. Derudover er systemet også brugbart i forhold til måden hvorpå potentielle kunder bliver booket – altså mødebooking. Med dette system kan dine salgsaktiviteter blive boostet, så du kan score endnu bedre forretningsaftaler.