Mode & Stil

Blazer til mænd – 20 fede blazere til herre

Enhver mand bør have et mindre udvalg af blazere i klædeskabet. Derfor er det også oplagt, at du finder en god blazer til mænd – eller tilmed flere i samme ombæring. I denne artikel finder du 20 blazere, der alle deler dét, at de er yderst elegante og i høj kvalitet. Du vil – med garanti – også finde én eller flere af disse blazere appellerende.

Blazere kan bruges til mange outfits – og hele året rundt. En fin blazer kommer dog først for alvor til sin ret, hvis du kombinerer den med det rette outfit. Du kan ikke blot slynge en blazer på og forvente, at dit outfit hæves til helt nye højder. Derfor er det også vitalt, at du formår at bruge dine blazere på korrekt vis, for at opnå det fulde potentiale.

Blazer Herre – Fede blazere til mænd

Der kommer hele tiden flere herre blazere til og især unge går med Blazer. Når man skal finde en herre blazer, så er det naturligvis vigtigt at man finder en der passer til ens stil. Derfor har vi fundet fede blazere til mænd og herre blazere til fint brug og til hverdags brug på kontoret, så du ikke længere behøver at lede igennem alle de forskellige mode og tøjsider for at finde den rette.

Nedenfor finder du 20 fremragende eksempler på raffinerede blazere. De adskiller sig alle på flere punkter, men har dog også flere ting tilfælles; de er alle i høj kvalitet, kommer fra velrenommerede brands og vil bidrage positivt til din garderobe. Læs med nedenfor og find inspiration til din egen blazer-shopping.

HUGO – Alisters Blazer (Slim, Blå)

HUGO – Alisters Blazer (Slim, Blå)

HUGO / 2.600,- / Gå til shop

Den første blazer er fra HUGO. Det er en raffineret blazer, der er vævet på diagonal vis med AMF-stigninger langs revers og lommer. Den er vævet i Italien og har et naturligt stretch. Den har et elegant, men dog også ganske casual look. Det betyder, at den kan bruges over en skjorte sammen jeans eller chinos, så den danner et hverdagsoutfit.

Den navyblå blazer fra HUGO kan desuden også bruges sammen med habitbukser, så sættet dermed danner en habit. Derfor kan den bruges til hverdagens strabadser, men også til pænere og mere formel brug. Den har to inderlomme, én lukket inderlomme og to lukkede lommer foran. Pasformen for Alisters Blazer fra HUGO er Slim.

SAND – Star/Sherman Blazer (Slim/Regular, Blå)

SAND – Star/Sherman Blazer (Slim/Regular, Blå)

SAND / 3.200,- / Gå til shop

Danske SAND står bag et bredt sortiment af raffineret, moderigtig beklædning til mænd. Det gælder blandt andet også denne blazer, der går under navnet Star/Sherman Blazer. Det er en flot struktureret blazer, der selvfølgelig også er fremstillet i en pæn kvalitet. Der er brugt lækker metervare, hvorfor den på både er komfortabel og yderst raffineret.

Blazeren er fremstillet i 100% uld. Den kan bryste sig af en farve i mørkeblå nuancer, der læner sig op ad navyblå. Det er en jakke, der er velegnet til såvel hverdags- som finere brug. Til hverdag kan den passende bæres sammen et par lækre chinos eller moderne jeans. Den er vævet i Italien med dobbelt slids og kan fås i to pasformer; Slim og Regular.

Polo Ralph Lauren – Morgan Notch Jacket (Regular, Grå)

Polo Ralph Lauren – Morgan Notch Jacket (Regular, Grå)

Polo Ralph Lauren / 3.500,- / Gå til shop

Polo Ralph Lauren er et bredt brand, der står bag casual beklædning til hverdag og raffineret beklædning til fornem brug. Morgan Notch Jacket er en god blanding af begge dele. Det er en mørkegrå (kan bedst beskrives som koksgrå) meleret blazer, der fungerer godt til dagligdagens gang med enten et par jeans eller chinos med en skjorte under.

Hvis du søger et casual, men dog raffineret look, vil denne blazer fra Polo Ralph Lauren – med garanti – kunne bidrage til, at du kan opnå dette. Den er fremstillet i 100% uld af højeste kvalitet. Det er en såkaldt unconstructed blazer med to inderlommer, en brystlomme og to lukkede lommer foran. Morgan Notch Jacket har en Regular Fit-pasform.

Tiger of Sweden – Laminte4 Blazer (Slim, Grå)

Tiger of Sweden - Laminte4 Blazer (Slim, Grå)

Tiger of Sweden / 3.200,- / Gå til shop

Tiger of Sweden har fokus på raffineret og elegant herremode. Denne blazer går godt i spænd med dette. Det er en unconstructed blazer, der byder på to udvendige lommer, dobbelt slids og to inderlommer. Det er en blazer, der kan bruges til at skabe mange flotte sæt, hvad end du vælger at kombinere den med chinos, jeans eller et par habitbukser.

Det er en koksgrå blazer, der er fremstillet i en blanding af tre materialer: 60% uld, 35% polyester og 5% polyamid. Den kan selvfølgelig bruges til både hverdag og pænt brug. Den har et meget karakteristisk look, hvorfor den skiller sig en kende ud fra mængden ift. de mere monotone blazere, der blot er enkeltfarvet. Blazeren har en god Slim-pasform.

Paul Smith – Main (Slim, Grå)

Paul Smith – Main (Slim, Grå)

Paul Smith / 6.000,- / Gå til shop

Paul Smith er noget af det ypperste, når det kommer til raffineret og elegant herrebeklædning. Det er også noget, der gør sig gældende for denne blazer. Det er en yderst flot unconstructed og uforet jakke, der kan bryste sig af en lækker uldkvalitet. Blazeren har desuden smalt revers, 2-knaps lukning, dobbelt slids såvel som et sæt paspolerede lommer.

Den indvendige del af blazeren er blevet færdiggjort med bånd i klare farver på absolut bedste Paul Smith-vis. Den er desuden normal i størrelsen og er blevet lavet i Italien. Farven på blazeren kalder Paul Smith selv for Grey Melange, der er en mørkegrå farve med små, lysere nuancer. Blazeren er produceret i 85% uld, 10% polyester samt 5% nylon.

Calvin Klein – Tirrel-BM (Slim, Blå)

Calvin Klein – Tirrel-BM (Slim, Blå)

Calvin Klein / 2.500,- / Gå til shop

Calvin Klein er et velkendt brand blandt danske mænd, men dog særligt blandt den unge del af dem. Det amerikanske brand står også bag en længere række af stilrene blazere, hvilket bl.a. inkluderer Tirrel-BM i blå. Jakken er fremstillet i uld (italiensk metervarekvalitet) med god stretch. Calvin Klein har desuden også valgt at fore denne blazer fuldt ud.

Kan lukkes med to knapper, har to lommer og enkelt slids. Den er normal i størrelsen og derfor skal du også blot vælge din almindelig størrelse. Jakken fremstilles i Tyrkiet hvortil der udelukkende bruges de bedste materialer. Den er fremstillet i en kombination af 98% uld og 2% elastane, der giver den en rigtig god Slim-pasform og en lækker komfort.

Tiger of Sweden – Evert Blazer (Slim, Sort)

Tiger of Sweden – Evert Blazer (Slim, Sort)

Tiger of Sweden / 2.800,- / Gå til shop

Evert er en sort blazer fra svenske Tiger of Sweden. Den kan blandt andet bryste sig af en flot uldkvalitet med god stretch fra Angelico i Italien. Den har et meget stilrent og monotont look, der betyder, at den kan bruges i mange sammenhænge. Det bør dog nævnes, at den egner sig bedst til formelle outfits, hvorfor den også kan danne en habit.

Det er desuden en blazer, der byder på smalt revers, 2-knaps lukning såvel som både to lommer, brystlomme samt dobbelt slids. Den har et meget klassisk og formelt look, hvilket også er dét, som Tiger of Sweden har sigtet efter med denne model. Den er fremstillet i 98% uld og 2% elastane, mens Evert fra Tiger of Sweden også har en Slim-pasform.

L.B.M.1911 – Blazer (Regular, Multifarvet)

L.B.M.1911 – Blazer (Regular, Multifarvet)

L.B.M.1911 / 4.200,- / Gå til shop

Her er der tale om en luksuriøs blazer med maksimal komfort fra det italienske brand L.B.M.1911. Det er en unconstructed og uforet blazer, der er fremstillet i en blød uldkvalitet. Den kommer desuden med en 2-knaps lukning, to udvendige påsatte lommer og to inderlommer. Blazeren fra L.B.M.1911 er også blevet udstyret med dobbelt slids.

Det er en blazer med et meget unikt look. Den er ternet og multifarvet, men dog holdt i grå og sorte nuancer, for at give den et monotont og formelt look. Derfor er det også en blazer, der kan tjene mange formål. Den er fremstillet af en kombination af 60% uld, 25% polyester, 9% polyester og 6% viskose. Hele L.B.M.1911s produktion sker i Italien.

SAND – Star Smoking (Slim, Sort)

SAND – Star Smoking (Slim, Sort)

SAND / 3.300,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter en blazer til finere brug, så er en smoking det rette valg. Det kunne for eksempel være denne model fra danske SAND, der går under navnet Star Smoking. Den byder på et stilrent og raffineret look, der er stærkt præget af de mange tone-i-tone-prikker, der er over hele blazeren, mens jakkens for også har et smukt og unikt print.

Som nævnt, så er den særligt velegnet til det pænere selskab med en skjorte under. Den er fremstillet i Italien, kommer med tre inderlommer og inderfor i brystlommen, der samtidig kan bruges som klud. Den er naturligvis blevet fremstillet i 100% uld af absolut bedste kvalitet, mens den også kan bryste sig af en fremragende Slim Fit-pasform.

PBO – Jose Blazer (Regular, Sort)

PBO – Jose Blazer (Regular, Sort)

PBO / 1.700,- / Gå til shop

PBO står bag denne lækre, klassiske blazer, der tilmed kan erhverves til en ganske sober og yderst retfærdig pris. Jakken har en meget klassisk fremtoning, hvorfor den kan bruges i de fleste sammenhæng, hvilket inkluderer alt fra brug i forbindelse med habit til ganske almindelig dagligdagsbrug, hvis du arbejder på kontor med dresscode el.lign.

Jose er navnet på denne blazer fra PBO. Den er blevet udstyret med udvendige lommer; to på front ogén brystlomme. Dertil skal det også nævnes, at den kommer med en 2-knaps lukning, en dobbelt slids og samtidig er den også udstyret med to inderlommer. Den er fremstillet i hhv. 59% uld, 39% polyester og 2% elastane. Den har en Regular-pasform.

PS by Paul Smith – Blazer Jakke (Regular, Navy)

PS by Paul Smith – Blazer Jakke (Regular, Navy)

PS by Paul Smith / 2.500,- / Gå til shop

PS by Paul Smith er til den stilbevidste mand. Det er også noget, der gør sig gældende for denne fantastisk flotte unconstructed blazer. Den er halvt foret, kommer med smalt revers og er selvfølgelig også blevet færdiggjort med bånd i klare farver på ægte Paul Smith-vis, som er noget, der i uhyre mange år har kendetegnet blazere fra Paul Smith.

Den kommer desuden også med en klassisk 2-knaps lukning, der går godt i spænd med PS by Paul Smiths image. Den er blevet udstyret med hele tre udvendige påsatte lommer samt to inderlommer. Den er både normal i størrelsen og har en Regular Fit-pasform. Den er fremstillet i 98% bomuld og 2% elastane, i en navy farve og med unikke syninger.

S.P.O Copenhagen – Bowie PP (Slim, Grå)

S.P.O Copenhagen – Bowie PP (Slim, Grå)

S.P.O Copenhagen / 3.700,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter en flot blazer, der har et unikt look, så er dette et oplagt valg. Jakken er fuldt foret og kommer med smalt revers, der giver et spændende udseende. Den er blevet designet med et meget spændende design og er fremstillet i 50% acetat og 50% viskose, der både sikrer en rigtig god komfort og en rigtig høj kvalitet.

S.P.O Copenhagen har desuden valgt at udstyre jakken med en klassisk 2-knaps lukning, om kendetegner en klassisk blazer, hvorfor denne Bowie PP-blazer fra S.P.O både giver associationer til det klassiske look, men samtidig også skiller sig ud fra mængden som følge af det unikke look, der også byder på to udvendige lommer og to inderlommer.

HUGO – Anfred Blazer (Slim, Grå)

HUGO – Anfred Blazer (Slim, Grå)

HUGO / 3.300,- / Gå til shop

Denne unconstructed blazer fra Hugo har et moderne og stilrent udseende. Den kan bruges til at lave flotte outfits, hvad end du vælger at kombinere den med chinos, jeans eller et par habitbukser. Fordelen ved en blazer som denne fra Hugo er, at den har et meget moderne og casual look, så derfor kan den bruges til både hverdag og pænt brug.

Selve blazeren er lavet i en lysegrå farve med mørkere nuancer, der giver et flot look. Den er blevet udstyret med to udvendige lommer, dobbelt slids såvel som to inderlommer. Foretrækker du blazere med en Slim-pasform, så er Anfred fra Hugo noget for dig. Den har en sådan pasform og er fremstillet i 53% uld, 34% viskose og 13% polyamid.

Polo Ralph Lauren – Stretch Cotton Twill Blazer (Regular, Olive)

Polo Ralph Lauren – Stretch Cotton Twill Blazer (Regular, Olive)

Polo Ralph Lauren / 2.900,- / Gå til shop

En blazer behøver ikke nødvendigvis at være sort, grå eller navy, selvom hovedparten af de modeller, du er blevet præsenteret for i denne artikel er i netop disse farver. Stretch Cotton Twill Blazer fra Polo Ralph Lauren er et godt eksempel på netop dette. Den byder på en olivengrøn farve, der bl.a. kan sættes sammen med jeans eller chinos.

Det er en såkaldt unconstructed blazer, der kan bruges til at skabe flotte sæt med f.eks. en hvid skjorte under. Den er udstyret med en 2-knaps lukning, dobbeltslids såvel som to inderlommer. Den er desuden blevet fremstillet i 98% uld og 2% elastane med stretch. Den har en Regular-pasform, der – sammen med strech – sikrer, at den altid sidder godt.

S.P.O Copenhagen – Tomas Blazer (Regular, Navy)

S.P.O Copenhagen – Tomas Blazer (Regular, Navy)

S.P.O Copenhagen / 3.400,- / Gå til shop

Vil du gerne være ham, der skiller sig ud fra mængden i ethvert fællesskab, så er denne Tomas Blazer fra S.P.O Copenhagen – uden tvivl – noget for dig. Det er en særdeles smuk unconstructed jakke, der er blevet halvt foret. Den underliggende farve er navy, men den byder dog på hvide detaljer over hele jakken, der giver den et unikt udseende.

S.P.O er desuden udstyret med et smalt revers, en klassisk 2-knaps lukning og selvfølgelig også udstyret med både to udvendige påsatte lommer såvel som to inderlommer. Indvendigt er den blevet færdiggjort med bånd i matchende farver. S.P.O Copenhagen har desuden fremstillet blazeren i en kombination af 34% uld, 34% akryl samt 32% bomuld.

Bruun & Stengade – Louis Blazer (Slim, Sort)

Bruun & Stengade – Louis Blazer (Slim, Sort)

Bruun & Stengade / 1.500,- / Gå til shop

En moderne og raffineret blazer behøver ikke nødvendigvis at koste en mindre formue. Det er denne model fra Bruun & Stengade et godt eksempel på. Her er tale om en flot unconstruced blazer i uld, der er fremstillet i en lækker metervare. Prisen er dog markant lavere end på tilsvarende modeller fra f.eks. Hugo Boss, Tiger of Sweden og Sand.

Den er tilmed velegnet til både hverdags- og finere brug, hvor den kan kombineres med et par flotte chinos eller pæne bukser. Det er en blazer, der er udstyret med en klassisk 2-knaps lukning, dobbelt slids samt to inderlommer. Jakkens underliggende farve er sort, men der er dog en række øvrige detaljer og nuancer, der giver et lille spil i blazerens look.

Stenströms – Unconstructed Blazer (Slim, Grå)

Stenströms – Unconstructed Blazer (Slim, Grå)

Stenströms / 3.500,- / Gå til shop

En strikket blazer er noget, der med garanti vil få dig til at skille dig ud fra mængden på positiv vis. Hvis du er på udkig efter en sådan blazer, så bør du se nærmere på denne model fra Stenströms. Her er der nemlig tale om en særdeles lækker strikket blazer, der er blevet udstyret med udvendige lommer nederst på jakken og dertil også en brystlomme.

Det er en smart blazer, der kan bruges til flere formål. Du kan blandt andet kombinere den med chinos og jeans, men dog også med habitbukser, så derfor kan den bruges til både dagligdags- og pænere brug. Blazeren er en såkaldt 3-knaps blazer med dobbelt slids, mens den også er blevet udstyret med to inderlommer. Den har en Slim Fit-pasform.

Polo Ralph Lauren – Knit Mesh Blazer (Regular, Navy)

Polo Ralph Lauren – Knit Mesh Blazer (Regular, Navy)

Polo Ralph Lauren / 2.200,- / Gå til shop

Her er der tale om en unconstruced blazer fra Polo Ralph Lauren. Selve blazeren har en meget mørk navy farve, som er blevet kombineret med guldfarvede knapper, der giver den et rigtig interessant look, der ikke kan sammenlignes med andre blazere på markedet. Den har en Regular-pasform og er fremstillet i bomuld med en lidt grovere tekstur.

Polo Ralph Lauren har desuden et look, der sikrer, at den kan kombineres med blandt andet chinos, skjorte og et par sebago sailersko, som dermed danner et flot maritimt look. Den kan dog også sagtens bruges i finere sammenhænge sammen med et par habitbukser, en hvid skjorte og laksko. Med andre ord, så kan den tjene rigtig mange formål.

Hugo Boss – T-Harvers Tailored Blazer (Slim, Navy)

Hugo Boss – T-Harvers Tailored Blazer (Slim, Navy)

Hugo Boss / 5.800,- / Gå til shop

Er du på udkig efter en ny blazer og har du ikke intentioner om, at skulle gå på kompromis? I så fald, så bør du afgjort tage et nærmere kig på T-Harvers Tailored Blazer fra Hugo Boss. Her er der nemlig tale om en ensfarvet blå blazer, der kan bryste sig af en lækker kvalitet og at være vævet i Italien. Den er en del af den ekstravagante Boss Tailored-serie.

Hugo Boss har valgt at udstyre denne blazer med flotte AMF-stigninger langs revers, lommerne og indsyningerne foran. Det er en blazer, der er velegnet i både forretningsøjemed og til pænere brug. Det er en klassisk 2-knaps blazer med dobbelt slids. Den er udstyret med fire inderlommer, en brystlomme og to yderlommer. Er fremstillet i 100% uld.

SAND – Saron Blazer (Regular, Grå)

SAND – Saron Blazer (Regular, Grå)

SAND / 3.100,- / Gå til shop

Saron Blazer fra SAND er en flot blazer, der er fremstillet i en flot kvalitet i en lækker metervare. Den er desuden blevet vævet i Italien, hvorfor der har været fokus på selv den mindste detalje. Det er en blazer, der er velegnet til brug i både hverdag og til mere formelle og festlige begivenheder. Den har en god og komfortabel Regular-pasform.

Den kommer selvfølgelig med en klassisk 2-knaps lukning, dobbelt slids og to lommer på fronten. Det er tydeligt, at SAND har haft fokus på at bibeholde det klassiske og elegante look. Den er desuden også blevet udstyret med en brystlomme med for, der også kan anvendes som brystklud. Blazeren er fremstilet i 100% uld og har en koksgrå farve.

Blazer til mænd – dress dig op på en casual måde

En blazer er et oplagt valg, hvis du ønsker at dresse dig op på en casual måde. Du kan eksempelvis kombinere en blazer med et par jeans, en skjorte og nogle pæne sko. Det fungerer ganske glimrende som hverdagsoutfit, hvor det hverken skal være for meget eller for lidt. Med andre ord, så er det sådan, du kan dresse op på en mere casual måde.

I dag ser du mange mænd, der bærer et par jeans eller bukser, stilrene sko og enten en skjorte eller enkel t-shirt med en blazer over. Det skyldes, at outfittet på mange punkter virker roligt, nede på jorden og casual, men når det tilføres en blazer, så ændrer udtrykket sig. Det er netop derfor, at du overalt i gadebilledet møder mænd med dette outfit.

Blazer til fornem brug – findes det?

Hvis du har til hensigt, at skulle investere i en blazer, der kan bruges i mere fornem sammenhæng sammen med et par chinos eller habitbukser, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger at investere i en klassisk, stilren og ekstravagant blazer. Det kan f.eks. være en model fra Tiger of Sweden, Hugo Boss eller Sand, der er kendt for netop disse blazere.

Du skal derfor ikke frygte for, hvorvidt det er muligt at finde en blazer, der kan bruges til mere fornemme og formelle begivenheder. Der findes mange modeller, der kan bruges i en sådan sammenhæng. Det anbefales dog på kraftigste vis, at du holder dig til de klassiske blazere til fornem brug, mens du kan være mere energisk og legende til dagligt.

Tags : featured