Mode & Stil

Gråt jakkesæt – 20 moderne grå jakkesæt til mænd

HUGO – Ardo/Hemar Habit (Slim)

Et gråt jakkesæt er uundværligt for enhver mand. Der findes mange grå jakkesæt på markedet, men i denne artikel bliver du præsenteret for 20 raffinere eksempler. Grå findes i mange nuancer, hvilket også kommer til syne i artiklen nedenfor, da det er muligt at finde grå jakkesæt i et utal af farvevariationer, hvilket dog blot gør det mere spændende.

Der er selvfølgelig forskel på et billigt og dyrt jakkesæt. Det er ikke kun noget, der gør sig gældende, når det er gråt. Det er dog ikke noget, der er ensbetydende med, at du partout skal have et jakkesæt til 10.000 kr., du kan iklæde dig i fine forbindelser. Du kan finde mange lækre sæt til mellem 3-5.000 kr. fra brands som Hugo, Tiger of Sweden o.lign.

Grå jakkesæt Herre

Når du skal have nyt jakkesæt og mangler et nyt grå jakkesæt, så er der et kæmpe udvalg, da de grå jakkesæt både er stilet og kan bruges mere casual, hvilket betyder at flere både unge samt ældre generationer vælger denne model. Derfor har vi også gennemgået alle de store internet butikker for at finde de flotteste grå jakkesæt til enhver lejlighed. Når du er på jagt efter grå jakkesæt til herre så er det vigtigt at du vælger den bedste kvalitet hvilket godt kan være en jungle at finde rundt i på et stort og forrevirrende marked. Som naturligvis også er grundlaget for denne liste med de 20 smarteste grå jakkesæt til herre.

Så hvis du leder efter et nyt jakkesæt i grå, så er du kommet til det rette sted. De sæt, du præsenteres for nedenfor vil variere på baggrund af mange punkter. Selvom et gråt jakkesæt kan gøre meget for din udstråling, så husk dog på, at det ikke fuldendes uden det rette slips og matchende sko, hvilket f.eks. kunne være et par elegante brune herresko.

HUGO – Ardo/Hemar Habit (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Ardo/Hemar er en struktureret habit fra HUGO, der er velegnet i forretningsøjemed eller til pænere brug. Den kan sagtens bruges blot med en skjorte under, men sættes fulde potentiale kommer dog først til syne, når det fuldendes med et flot slips eller butterfly. Jakken kan dog også bruges løst sammen med et par chinos, som er lidt mere casual.

Selve jakken har AMF-stigninger langs revers og lommer. Den har en smal revers og dobbelt slids, der netop er med til at give et struktureret og ekstravagant look. Jakkesættet har en Slim-pasform, hvorfor det sidder tæt, hvilket gør sig gældende for både bukser og jakke. Hele sættet er fremstillet i 100% uld af høj kvalitet og har en mørk koksgrå farve.

SAND – Star/Craig Habit (Slim)

SAND – Star/Craig Habit (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Storternede habitter har altid været et hit – specielt i de grå nuancer som dette jakkesæt fra SAND. Hvis du er på udkig efter et storternet jakkesæt med et klassisk udtryk, så er Star/Craig fra SAND det rette valg. Den har et ekstravagant look, der betyder, at den er velegnet til såvel business som mere formel brug med en stilren skjorte og et slips under.

Der bruges udelukkende materialer, der er lavet i Italien. Hele sættet er fremstillet i uld af fornemmeste kvalitet. Jakken er udstyret med en klassisk 2-knaps lukning, dobbelt slids og brystlomme med for, der kan bruges som klud. SAND har desuden også udstyret det moderne storternede jakkesæt med AMF-stigninger ved både lommer og revers.

Hugo Boss – Hudson5/Gander2 (Slim)

Hugo Boss – Hudson5/Gander2 (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Hvis du synes de enkeltfarvede jakkesæt er for trivielle og monotone, men du dog ikke ønsker at bevæge dig ud i det helt vilde, så kan du i stedet overveje dette flotte, nålestribede jakkesæt fra Hugo Boss. Det er holdt i en relativt mørk nuance, mens de mange nålestriber er i en kende lysere nuance, hvilket giver et spændende spil og interessant look.

Det er velegnet i forbindelse med forretning, men kan også sagtens bruges til pænere brug. Det har en Slim-pasform, men er dog fremstillet i 100% uld med et naturligt stretch. Hele sættet er vævet i Italien med fokus på detaljerne og med de bedste materialer. Der er en klud syet ind i brystlommen, mens der er AMF-stigninger langs revers og lommer.

Tiger of Sweden – Jill Habit (Slim)

Tiger of Sweden – Jill Habit (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Er du på udkig efter et klassisk ternet jakkesæt, der er en kende undertonet, så er Jill Habit fra Tiger of Sweden noget for dig. Ternene er tegnet op med tynde striber, så de ikke er for markante, men det giver dog fortsat et spændende spil til sættet, så du skiller dig ud fra mængden. Det er velegnet til både dagligdagsbrug, men afgjort også til fint brug.

Jakken kommer med en klassisk 2-knaps lukning, dobbelt slids og samtidig også en brystlomme med inderfor, der også kan bruges som klud. Tiger of Sweden har tilmed udstyret den moderne jakke med tre inderlommer, hvoraf én af dem er med knaplukning. Det er fremstillet i materialer af høj kvalitet og kan bryste sig af en komfortabel Slim-pasform.

HUGO – C-Jeffer/C-Stedson Habit (Slim)

HUGO – C-Jeffer/C-Stedson Habit (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Her er der tale om en rigtig flot og moderne mønstre habit fra HUGO. Det byder på to nuancer, der giver et lille spil til udseendet, som er med til at gøre jakkesættet mere interessant. Det er et jakkesæt, der er elegante og ekstravagant, men på mange punkter også nedtonet, hvorfor det både kan bruges i forbindelse med business og til pænere brug.

Både jakke og bukser er fremstillet i en blanding af 80% bomuld, 10% polyamid og 10% polyester. Jakken er naturligvis blevet udstyret med en klassisk 2-knaps lukning, dobbelt slids og flotte AMF-stikninger ved både lommer og revers. Du får også to lommer på fronten, en brystlomme samt to indvendige lommer, hvoraf én af dem er med knaplukning.

Tiger of Sweden – Jil Habit (Slim)

Tiger of Sweden – Jil Habit (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Tiger of Sweden er et velrenommeret brand blandt danske mænd. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for deres jakkesæt. Jil er et mørkegråt jakkesæt, der blandt andet byder på smalt revers, 2-knaps lukning og en dobbelt slids. Derfor er det også indbegrebet af et klassisk jakkesæt, som dog er blevet kombineret med moderne aspekter.

Jakken kommer er blevet udstyret med tre udvendige lommer, tre inderlommer og bukserne kommer med både et sæt skrålommer og paspolerede baglommer, hvorfor mangel på lommer ikke er aktuelt. Jakken har bløde skuldre og både bukser og jakke er fremstillet i en blanding af 80% uld og 20% polyester. Jakkesættet har en god Slim-pasform.

Selected Homme – Mylo Iver Donegal (Regular)

Selected Homme – Mylo Iver Donegal (Regular)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Dette jakkesæt fra Selected Homme er et perfekt bevis på, at et gråt jakkesæt ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Der er tale om et mørkegråmeleret jakkesæt, der giver jakkesættet et anderledes og interessant udseende. Det skal desuden også nævnes, at det jakken kommer med revers, 2-knaps lukning og lommer med klap på forsiden.

Både bukser og jakke er blevet fremstillet i materialer af høj kvalitet. Det er fremstillet i en kombination af 60% uld, 35% polyester og 5% polyamid. Jakken er blevet foret med 100% polyester, der sikrer en god komfort. Samtidig er bukserne også udstyret med både bag- og sidelommer. Sættet har en normal størrelse og en god Regular-pasform.

Bertoni – Drejer/Jepsen (Regular)

Bertoni – Drejer/Jepsen (Regular)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Her er der igen tale om et jakkesæt, der beviser, at det ikke behøver at være dyrt, før det er godt. Dette sæt er fra danske Bertoni og har modelnavnet Drejer/Jepsen. Det har en lysegrå farve, der betyder, at det f.eks. går rigtig godt med en hvid skjorte og brune sko. Jakken kommer med en relativt bred reverskrave og en klassisk 2-knaps lukning.

Bertoni har altid fokuseret på en høj kvalitet. Dette jakkesæt er blevet fremstillet af en blanding af 65% polyester og 35% viskose, mens det er foret med et materiale i 100% polyester. Den elegante jakke har lommer med klap på forsiden samt indvendige lommer. Hele sættet har et meleret mønster, mens skuldrene i jakken er blevet polstret.

HUGO – Astian/Hets Habit (Slim)

HUGO – Astian/Hets Habit (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Denne yderst flotte sildebensvævede habit fra HUGO kan bryste sig af et imponerende, ekstravagant look. Derfor er det også et sæt, der er velegnet til både forretning og pænt brug. En hvid skjorte og et par nydelige, sorte sko vil bestemt gøre underværker for dette jakkesæt – og det gør sig gældende, uanset hvilken sammenhæng, du bruger det.

Vælger du at pille jakken fra, så kan den også bruges i mere afslappede sammenhænge sammen med et par jeans eller chinos. Farven er mørkegrå og hele sættet er dertil fremstillet i 100% uld af bedste kvalitet. Det er vævet i Italien med fokus på selv den mindste detalje. Jakken kommer selvfølgelig med en klassisk 2-knaps lukning og en flot dobbelt slids.

Hackett London – Mayfair Notch Lapel (Slim)

Hackett London – Mayfair Notch Lapel (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Yderst elegant jakkesæt fra Hackett London i uld. Det er et jakkesæt med et meget strømlinet og ekstravagant look. Det betyder, at det egner sig rigtig godt til brug i formelle sammenhænge som f.eks. forretningsøjemed. Det kan dog sagtens bruges til finere begivenheder. Det er blevet fremstillet i 100% uld af bedste kvalitet og foret med viskose.

Jakken kommer med en reverskrave i en fornuftige størrelse. Forsiden byder på et sæt lommer med klap såvel som en brystlomme. Den har selvfølgelig også inderlommer til opbevaring af f.eks. pung, telefon el.lign. Mayfair Notch Lapel fra Hackett London har en komfortabel Slim-pasform, der betyder, at det sidder relativt tæt, men dog har en stretch.

SAND – Sherman/Brandon Habit (Regular)

SAND – Sherman/Brandon Habit (Regular)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

SAND står bag denne flotte habit, der går under navnet Sherman/Brandon og er fremstillet i en pæn kvalitet, i en rigtig lækker metervare. De medfølgende bukser har clips-, knap- og lynlåslukning, to skrålommer på fronten og naturligvis også to baglommer. Jakken kommer med både 2-knaps lukning, dobbelt slids såvel som både inder- og yderlommer.

Som følge af det meget neutrale og ekstravagante look, så er der tale om et jakkesæt (eller en habit, om man vil), der egner sig rigtig godt til både forretning og pænere brug. Det er fremstillet i en blanding af 98% uld og 2% elastane, mens det har en mørkere koksgrå farve og en god Regular Fit-pasform, der betyder, at det er komfortabelt at bære.

Hugo Boss – Hudson5/Gander2 (Slim)

Hugo Boss – Hudson5/Gander2 (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Hvis du leder efter et gråt jakkesæt i mørke nuancer, så er det oplagt at tage et nærmere kig på denne variant af Hudson/Gander. Her er der nemlig tale om et flot nistret jakkesæt, der er lavet i en mørkegrå farve. Hele sættet er oven i købet også vævet i Italien, hvor der ikke blot har været fokus på de mindste detaljer, men også høj kvalitet.

Jakkesættet er fremstillet i 100% uld og er desuden produceret i et materiale med naturlig stretch. Jakken kommer med en klud, der er syet ind i brystlommen. Den kommer desuden også med AMF-stigninger langs revers og lommer. Der er adgang til tre inderlommer i jakken, mens bukserne har skrålommer på fronten. Sættet har en Slim-pasform.

Tommy Hilfiger Tailored – Ternet Jakkesæt (Slim)

Tommy Hilfiger Tailored – Ternet Jakkesæt (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Lysegråt, ternet jakkesæt fra Tommy Hilfiger Tailored. Byder på et moderne og alsidigt look, men de tynde linjer, der danner tern over hele sættet giver dog mere liv. Det er fremstillet i 100% uld af høj kvalitet. Jakken er foret med et materiale, der består af 55% viskose og 45% acetat. Derfor er du også sikret, at både kvalitet og komfort er helt i top.

Jakke i dette sæt er lavet med en flot reverskrave, der har en god størrelse, da den hverken for smal eller for markant. Den er desuden udstyret med en traditionel og klassisk 2-knaps lukning, lommer med klap, indvendige lommer og en dobbelt slids. Bukserne kommer med både baglommer og sidelommer, mens hele jakkesættet har en Slim-pasform.

Lindbergh – Basic Suit (Slim)

Lindbergh – Basic Suit (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Ønsker du at investere i et lysegråt jakkesæt til en sober pris, så bør du se nærmere på Basic Suit fra Lindbergh. Det er et jakkesæt med et strømlinet, enkelt og moderne look. Derfor er det også et jakkesæt, der kan bruges i op til flere sammenhænge, hvilket inkluderer både brug i forretningsøjemed, en tur i byen med vennerne eller en konfirmation.

Både overdel og den nedre del er fremstillet af en kombination af 63% polyester, 35% viskose og 2% elasthan. Dertil skal det også nævnes, at jakken er foret med et materiale fremstillet i 100% polyester. Jakken har både en klassisk reverskrave og 2-knaps lukning, der kendes fra samtlige blazere. Mønsteret er meleret, hvilket giver designet lidt spil.

J. Lindeberg – Hopper (Regular)

J. Lindeberg – Hopper (Regular)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Det svenske brand, J. Lindeberg, har i mange år været anerkendt på internationalt plan for deres høje kvalitet og deres stilrene, skandinaviske design – og det er bestemt ikke noget, der er anderledes i forhold til deres jakkesæt, hvilket du bl.a. kan se på Hopper, der er et lysegråt jakkesæt med et helt enkelt look med både klassiske og moderne aspekter.

Hele jakkesættet er fremstillet i en blanding af 95% uld, 4% polyamid og 1% elastan. Jakken er desuden blevet foret med et materiale, der fremstillet i 80% viskose og 20% polyester. Det er et relativt løstsiddende Regular-sæt, hvorfor det er komfortabelt, at bære. Jakken er med klassisk reverskrave og 2-knaps lukning, som findes på de fleste blazere.

Calvin Klein – Tate Paris (Slim)

Calvin Klein – Tate Paris (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Det Calvin Klein beviser med dette jakkesæt, at det hele ikke behøver at være så formelt. Som det ses på billedet, så kan Tate Paris fra Calvin Klein sagtens kombineres med f.eks. en rullekravetrøje. Derfor behøver det ikke at være en hvid skjorte, der bliver taget i brug hver gang, du skal have jakkesættet på, hvis det for eksempel bruges til dagligt.

Den flotte mørkegrå farve gør også, at det egner sig til mange sammenhænge. Jakken er med reverskrave og en 2-knaps lukning, mens den også er blevet udstyret med både lommer med klap på fronten og indvendige lommer. Hele sættet er fremstillet af uld af absolut bedste kvalitet, som også har givet det en pæn Slim-pasform, så det sidder tæt.

Armani Collezioni – Grigio (Regular)

Armani Collezioni – Grigio (Regular)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Arman Collezioni er noget af det ypperste, når det kommer til jakkesæt. Derfor er det også kun naturligt, at de kan findes i en artikel som denne. Her er der tale om deres Grigio-jakkesæt, der kan bryste sig af en nydelig grå farve. Det kan tjene mange formål og kan dertil også bruges i rigtig mange sammenhænge.

Noget Armani Collezioni ikke går på kompromis med, når de laver jakkesæt, er kvaliteten. Derfor er dette sæt også blevet fremstillet i en kombination af 60% uld, 38% polyester og 2% elasthan, der alle er materialer er høj kvalitet. Jakken har en klassisk reverskrave og en 2-knaps lukning, mens mønsteret på dette jakkesæt fra Armani er ternet.

PS by Paul Smith – Grey Marl (Regular)

PS by Paul Smith – Grey Marl (Regular)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Det er de absolut færreste mænd, der ikke kender til PS by Paul Smith. De står bag en lang række spændende skjorter og blazere til mænd, men også hele jakkesæt som blandt andet dette gråmelerede sæt. Det er relativt løstsiddende, men har dog fortsat et strømlinet look, der betyder, at Grey Marl kan bruges i både forretningsøjemed og finere brug.

Den gråmelerede jakke er udstyret med en reverskrave og en klassisk 2-knaps lukning. Den er også udstyret med både lommer med klap på fronten og et udvalg af indvendige lommer. Dertil er den også polstret i skuldrene, for at sikre, at den sidder godt henover skuldrene. Paul Smith er desuden kendt for deres høje kvalitet, hvorfor sætte er i 100% uld.

Selected Homme – Tadcanary (Slim)

Selected Homme – Tadcanary (Slim)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Her ses endnu et jakkesæt fra Selected Homme. Ikke nok med, at det kan bryste sig af, at du har mulighed for at erhverve det til en god pris, så er det samtidig også et sæt, der har et strømlinet, men dog casual look, hvorfor det er særdeles velegnet til hverdagsbrug. Det kan både kombineres med en skjorte eller en t-shirt, som det ses på billedet.

På trods af den imponerende lave pris, så har Selected Homme lagt vægt på kvaliteten af sættet, hvorfor det er fremstillet i hhv. 63% polyester, 32% viskose og 5% elastane. Jakken er selvfølgelig blevet foret, hvilket er gjort med 100% polyester. Jakkesættet har et meleret mønster, som giver det mere liv og igen bidrager til det casual aspekt.

SAND – Sherman/Brandon Habit (Regular)

SAND – Sherman/Brandon Habit (Regular)

Danmarks største udvalg af Grå jakkesæt

Dette jakkesæt har et nistret mønster, men er dog samtidig også yderst strømlinet og elegant. Derfor er det særligt velegnet til pænere brug, hvor du kan kombinere det med skjorte og slips. Jakken kan dog også bruges løst med et par chinos, hvis du ønsker at skabe et mere afslappet look. Sherman/Brandon fkan derfor bruges i mange sammenhænge.

Hele jakkesættet er blevet fremstillet i materialer, der er lavet i Italien, hvor det også er vævet. Mere specifikt, så er det fremstillet i hhv. 98% uld og 2% elastane. Det har en koksgrå farve, men dog en meget mørk én af slagsen. Jakken er med en klassisk 2-knaps lukning og dobbet slids. Foret i brystlommen kan anvendes som klud, hvilket er smart.

Morgenkåbe Mænd – Hop i morgenkåben efter en lang dag i jakkesæt

Når du har haft en lang dag på jobbet, så skal du også have lov til at slappe godt af efterfølgende. Og hvad er bedre at slappe af i, end i en lækker morgenkåbe til mænd af det dejligste bomuld. For selvom du er stilren på jobbet, så betyder det ikke at du ikke kan være det når du har fri. Hvis du vil finde nogle af de mest stilrene og lækre hyggedragter så skal du kigge efter en badekåbe og morgenkåbe da der ikke er noget mere behageligt end denne kontrast mellem det mere stive puds og en afslappende morgenkåbe.

Ingen herregarderobe uden et gråt jakkesæt

Der bør ikke findes nogen herregarderobe uden ét eller flere jakkesæt. Hvis du ikke allerede har et sæt hængende i skabet, så er det på tide, at du anskaffer dig ét. Hvis du har besluttet dig for, at dit første eller næste jakkesæt skal være gråt, så vil du kunne finde inspiration ovenfor, hvor der – med garanti – også er et sæt, der tiltaler netop dig.

Jakkesættet har eksisteret i rigtig mange år. Oprindeligt stammer det helt tilbage fra 1600-tallets England, hvor det blev påbudt adelen at bære sort vest i offentligheden. I dag er et jakkesæt dog noget, der er allemandseje blandt de danske herre, hvorfor det selvfølgelig også er noget, der bør være muligt at finde i dit skab – og gerne flere af slagsen.

Husk altid at måle op, inden du køber jakkesæt

Hvis du har planer om, at skulle købe jakkesæt på nettet, så er det meget vigtigt, at du måler dig selv op, inden det er noget, du giver dig i kast med. Det kan være svært at ramme plet rent størrelsesmæssigt, når du køber jakkesæt på nettet, men det bliver dog markant nemmere, hvis du har kendskab til de relevante mål, inden du begynder at lede.

I forhold til jakken er det vigtigt, at du har kendskab til brystmål, armlængde og ryglængde. I forhold til bukserne, så skal du selvfølgelig kende til livvidde og benlængde, hvis du vil være sikker på, at ramme plet. Det kan være en fordel, at få hjælp til at måle op, da det kan være svært at gøre på egen hånd og dermed er du også sikret mere præcis mål.

Tags : featured