Tag på ferie med kæresten til sommer

Når vejret er godt, og de længe ventede fridage melder sig, gælder det om at komme ud og få nogle gode oplevelser sammen med din kæreste. Men ferie kan man jo holde på mange forskellige måder, så her kommer nogle bud på, hvad I kan bruge ferien på.

Hygge i sommerhus

Her har vi at gøre med en vaskeægte klassiker: sommerhusturen. Med sommerhuse er det lidt sådan, at man enten elsker eller hader det. Nogle synes, det er det kedeligste i verden og har det som om, dagene bare snegler sig af sted. Andre kan slet ikke forestille sig noget bedre end at spille brætspil, tage på stranden og spise lokalt fanget fisk i en uge. Det gælder selvfølgelig om, at I begge to skal bryde jer om at være i sommerhus, hvis det skal blive en god oplevelse. At tage i sommerhus kan være en virkelig god løsning, hvis I har små børn og helst ikke vil rejse for langt med dem. Desuden er sommerhusferie en billig løsning i forhold til mange andre ferier, og du kan nemt finde et godt tilbud hos et af de mange firmaer, der lejer sommerhuse ud, for eksempel Esmark. Forresten behøver sommerhusferie slet ikke at være begivenhedsløst, for det er jo helt op til jer, hvor mange dagsudflugter I vil ud på, eller om I for eksempel vil have jeres mountainbikes med bag på bilen.

Få pulsen op på vandreferie

En type af ferie, hvor der med garanti sker en hel masse, er vandreferie. Her får du og kæresten en masse motion, men selvfølgelig også en masse gode oplevelser sammen. I bestemmer selv, hvor ”Alene i vildmarken”-agtigt, det skal være. Planlæg ruten, så I ikke behøver gå mere end 3-4 timer hver dag, så I stadig har god tid til at opleve lokalområdet, spille minigolf på den lokale campingplads eller andet. Det samme med overnatning, hvor I kan vælge at sove i shelter, i telt på en campingplads eller finde værelser på bed and breakfast langs jeres rute. Hvordan, I vælger at overnatte, har igen betydning for prisen for vandreferien. Her har det også lidt at sige, hvor meget udstyr I har i forvejen. Vandreferie kræver for det meste, at I som minimum har et telt, liggeunderlag og soveposer, en trangia og andet madlavningsudstyr, gode rygsække og ikke mindst vandrestøvler. Husk at sætte både tid og penge af til at finde ordentligt udstyr, for eksempel kan du ofte være heldig at finde gode, brugte telte til få penge. Det kan være meget forskelligt, hvilken type vandresko du og din kæreste har brug for, og derfor er det en god idé at bede om hjælp i en butik, hvor I kan se udvalget af støvler til damer og herrer.

billede: https://pixabay.com/photos/hike-hikers-scene-climb-boyfriend-863454/