Mode & Stil

Kortholdere til mænd – Bedste 20 kortholdere til herre

Kortholdere til mænd – 20 moderne forslag

Det danske samfund er ved at blive kontantløst. Derfor er der heller ikke nogen grund til, at du skal bære rundt på en stor pung. I stedet bør du investere i en kortholder, der har plads til dine kort og passer bedre ned i lommen, uanset om du foretrækker at opbevare den i en af dine bukselommer, inderlomme i din jakke eller derimod et tredje sted.

Hvis du har besluttet dig for at investere i en kortholder, så kan du i denne artikel finde 20 gode forslag på moderne forslag kortholdere til mænd. Når du skal investere i en kortholder, så bør det gøres med henblik på ordsproget less is more. Der er ikke nogen grund til, at du har en masse mønter, 200 betalingskort og gamle kvitteringer med i pungen. Undgå de tykke lommer ved at bruge en kortholder, og til mænd findes der en masse smarte og moderne muligheder som gør din fremtidige ”pung” både flot og stilet.

Kortholder mænd

Hvis du søger en kortholder til mænd, så er der naturligvis nogle ting du skal være opmærksom på. Du skal jo naturligvis vide præcist hvad den skal kunne gøre for dig, hvilket altså betyder at når du som mand skal købe en kortholder, så skal du vide præcist hvor mange kort den skal kunne indholde, så du ikke køber en kortholder som ikke kan indholde alle dine kort. Derudover så er det også en fordel at vide om der er plads til nogle sedler deri, hvis du engang imellem skulle få behov for dette.

Nedenfor finder du – som sagt – 20 moderne forslag på kortholdere til mænd. Derfor kan du selvfølgelig også finde en kortholder, der appellerer til dig. De behøver ikke nødvendigvis koste en mindre formue. Du kan finde kortholdere til ganske fornuftige priser, hvad end det skal være i sort læder, brun læder eller du i stedet har gjort dig andre tanker.

Hugo Boss – Traveller Kortholder (Sort)

Hugo Boss – Traveller Kortholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Her er der tale om en moderne og strømlinet kortholder. Den er fremstillet i 100% sort læder, der giver et sublimt look. Den føles godt i hænderne og kvaliteten af læderet er høj, hvilket er med til at sikre, at den holder i mange år. Den er blevet udstyret med det klassiske Boss Hugo Boss-logo på fronten, som er blevet presset ind i læderet.

Den har en god størrelse. Den måler nemlig 7 cm. x 10 cm., der passer godt til størrelsen på et betalingskort. Hugo Boss har valgt at udstyre denne kortholder i sort læder med fire rum, der kan indeholde kort. Derfor er det heller ikke kortholderen til dig, der skal medbringe mange kort. Der er også et stort rum i midten til f.eks. sedler eller mønter.

Polo Ralph Lauren – Card Case Wallet (Brun)

Polo Ralph Lauren – Card Case Wallet (Brun)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Polo Ralph Lauren har altid været kendt som et brand, der ikke går på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Det er selvfølgelig også noget, der gør sig gældende, når det kommer til deres kortholdere og dermed også denne model. Den er blevet produceret i 100% læder af den absolut fineste kvalitet, der sikrer en særdeles god holdbarhed.

Den er desuden også en anelse større end den model fra Hugo Boss, der er blevet beskrevet ovenfor, da den har plads til seks kort i stedet for fire. Den er blevet udstyret med det klassiske Polo Ralph Lauren-logo i det ene nederste hjørne på fronten. Den kommer desuden også med et stort rum i midten, der kan bruges til enten sedler eller til mønter.

Hugo Boss – Signature_S Kortholder (Sort)

Hugo Boss – Signature_S Kortholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Hvis du er på udkig efter en kortholder, der skiller sig ud fra mængden, så er denne model fra Hugo Boss bestemt et oplagt valg. Den er fremstillet i 100% læder, hvorfor du er sikker på, at kvaliteten er helt i top. I modsætning til mange af de andre kortholdere på markedet, så har Hugo Boss valgt at give denne model en unik og skinnende overflade.

Den måler 7 cm. x 10 cm., der betyder, at den har nogenlunde samme størrelse som et betalingskort. Der er plads til fire kort i hvert sit rum, mens der også er ét stort rum i toppen, som du kan bruge til opbevaring af enten mønter eller sedler. Logoet på forsiden af udformet i metal, som også giver kortholderen et både mere eksklusivt look og følelse.

Hugo Boss – Signature_S Kortholder (Brun)

Hugo Boss – Signature_S Kortholder (Brun)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Kortholdere til mænd kan findes i mange farver. De. fleste af dem er fremstillet i 100% læder, hvilket også gør sig gældende for denne model fra Hugo Boss. Det er samme model som den, der er beskrevet ovenfor, men den er dog i stedet fremstillet i lysebrunt læder, som selvfølgelig er med til at give kortholderen et helt andet look og udtryk.

Denne model er dog også blevet udstyret med hele fire rum til kort, hvorfor der bør være plads til de mest nødvendige kort. Samtidig er der også et stort rum i toppen, som du kan bruge til enten sedler eller mønter. Den måler 7 cm. x 10 cm., hvilket er en god størrelse, da den passer ned i lommen. Kortholderen kommer også med et flot logo i metal.

Tiger of Sweden – Gleizes Kortholder (Brun)

Tiger of Sweden – Gleizes Kortholder (Brun)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Tiger of Sweden kan bryste sig af et stort produktsortiment, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det er også noget, der gør sig gældende for denne kortholder fra det kendte brand. Den er fremstillet i 100% læder af høj kvalitet og har en pæn, mørkebrun farve. De nederste hjørner er rundede og den skiller sig derfor ud fra mængden.

Den kommer med intet mindre ende seks rum, der kan bruges til diverse former for betalingskort. Derfor bør du også nemt kunne finde plads til dine mest nødvendige kort. Den har desuden også et stort rum i midten, der kan bruges til sedler og mønter. Der er et logo på den ene side, der er trykt ind i læderet. Den måler 10 centimeter x 8 centimeter.

Tiger of Sweden – Gleizes Kortholder (Sort)

Tiger of Sweden – Gleizes Kortholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Denne kortholder er samme model som den ovenstående. Forskellen er dog, at denne variant er udformet i sort læder, mens den variant, der er beskrevet ovenfor er udformet i brunt læder. Derfor er det ikke flot en praktisk model, men også en yderst flot kortholder, der har rum til både kort, mønter og sedler, hvorfor den tiltaler de fleste.

Mere specifikt, så bliver den leveret med hele seks rum til kort og et stort rum i midten, der kan tages i brug, hvis du skal have mønter eller sedler på dig. Der er blevet trykt et logo ind i læderet på den ene side – det er placeret nederst på kortholderen, der i øvrigt måler 10 centimeter x 8 centimeter. Den er fremstillet i en særdeles fornem kvalitet.

Polo Ralph Lauren – Multi Card Case (Sort)

Polo Ralph Lauren – Multi Card Case (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Dette er en både praktisk og moderne kortholder fra Polo Ralph Lauren. Det er imponerende, at de har formået at skabe plads til intet mindre end syv kort i en kortholder, der har en fornuftig størrelse. Den er blevet fremstillet i en læderkvalitet, der er på det ypperste niveau. Derfor har den også en god holdbarhed og du er sikret en lang levetid.

Begge sider af denne kortholder er blevet udstyret med et logo. Det er dog forskellige logoer på hver side, da der på den ene side er skrevet Polo Ralph Lauren, mens du på den anden side finder det klassiske Ralph Lauren-logo. Der har hele tiden været fokus på at skabe en strømlinet og minimalistisk model, hvilket må siges at være lykkedes på fin vis.

Polo Ralph Lauren – Multi Card Case (Brun)

Polo Ralph Lauren – Multi Card Case (Brun)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Har du forelsket dig i den kortholder, der er blevet beskrevet ovenfor, men er du mere til brunt læder, så er denne variant med garanti det helt rette valg for dit vedkommende. Her er der nemlig tale om den samme model, der blot er blevet fremstillet i brun læder i stedet for sort. Derfor er du også sikret, at kvaliteten af læderet er præcis den samme.

Kortholderen har plads til intet mindre end syv kort, men det kræver dog, at du tager det store rum i brug, selvom det normalt bruges til at opbevare mønter og sedler. Ikke desto mindre, så kan du dog være sikker på, at Multi Card Case fra Polo Ralph Lauren er en rigtig lækker kortholder, som du oven i købet også har mulighed for at købe til en god pris.

Hugo Boss – Signature_6 Card Holder (Sort)

Hugo Boss – Signature_6 Card Holder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Kortholdere kan findes i mange størrelser og udformninger. Det betyder også, at du ikke kun er begrænset til de mere eller mindre traditionelle kortholdere som dem, der er beskrevet ovenfor. Signature_6 Card Holder fra Hugo Boss er et rigtig godt eksempel på dette. Her er der nemlig tale om en kortholder, der er en kende større end de øvrige modeller.

Det kan bedste beskrives som værende en Palmellato-præget kortholder, der er blevet fremstillet i kalveskind af yderst høj kvalitet. Den kan bryste sig af både et rum businesskort, tre rum til kreditkort og to åbne rum. Det bør også nævnes, at den har en størrelse, der lyder på blot 8 cm. x 11 cm. x 2 cm., hvorfor den godt kan være i dine lommer.

SECRID – Aluminiums Cardprotector (Sort)

SECRID – Aluminiums Cardprotector (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Denne kortholder fra SECRID er særdeles smart. Den har ikke et fornemt læderlook, men hvis du er mere interesseret i det praktiske aspekt, så er denne model et oplagt valg. Den fungerer ganske enkelt ved, at du rykker ned i splitten i bunden og kortene kommer op. Cardprotector fra SECRID er fremstillet i stilfuldt aluminium, der er blevet sortlakeret.

Der er plads til alt lige fra ét til intet mindre end fem kort i denne kortholder. Det bedste ved det hele er dog, at du har nem og hurtig adgang til dem alle. Idéen med en kortholder som denne er, at den har et meget slankt design, hvilket gør det nemt at finde plads til fem kort i dine bukselommer. Kortholderen måler ikke mere end 6,3 x 10,2 x 0,8 cm.

Paul Smith – 4658 W780 Cardholder (Sort)

Paul Smith – 4658 W780 Cardholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

De fleste mænd kender til Paul Smith. Han er en verdenskendt designer, men også et globalt brand, der er kendt for høj kvalitet og ekstravagant design. Det er også noget, der gør sig gældende, når det kommer til deres kortholdere som blandt andet denne model (4658 W780 Cardholder), der er blevet produceret i kalveskind af ypperste kvalitet.

Denne kortholder er udformet i sort læder, men samtidig er også blevet udstyret med rum i både navy, mørkerødt og brunt. Kombinationen af disse farver er noget, der er med til at give mere liv til kortholderen. Designet er dertil blevet fuldendt via et printet logo i guld på fronten af kortholderen, som også har en størrelse, der passer ned i lommen.

Paul Smith – 4766 W780 Cardholder (Sort)

Paul Smith – 4766 W780 Cardholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Hvis du gerne vil have en kortholder, der skiller sig ud fra mængden, så bør der ikke være nogen tvivl om, at denne model fra Paul Smith er et oplagt valg. Ikke nok med, at den er praktisk og har plads til en del kort, så er det også en kortholder, der har et interessant look. Den er tilmed blevet produceret i kalveskind af den absolut højeste kvalitet.

Denne model kan bedste beskrives som værende en udvidet kortholder, der blandt andet er blevet udstyret med et lynlåsrum. Den er lavet i sort kalveskind, men kommer desuden også med en række kortrum, der er lavet i navy, mørkerød og brun, der giver udseendet lidt spil. På forsiden er det ikoniske Paul Smith-logo blevet printet i guld.

Paul Smith – Kortholder (Sort)

Paul Smith – Kortholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Her er der tale om den tredje kortholder fra Paul Smith. Forskellen fra denne model og de to øvrige, der er blevet beskrevet ovenfor er, at den har et mere simpelt og strømlinet look. Du kan dog være sikker på, at der ikke er sparet på noget. Kvaliteten er på det ypperste og der er naturligvis kun gjort brug af de bedste af de bedste materialer.

Kortholderen fra Paul Smith har plads til mellem to og fire kort. Det afhænger af, hvordan du vælger at bruge pladsen i kortholderen. Den kan desuden også bryste sig af en lille møntlomme i midten, som kommer med pink for. Hvis du gerne vil have en stilrigtig og moderne kortholder, så er denne model fra Paul Smith – uden tvivl – et oplagt valg.

Hugo Boss – Signature_S Kortholder (Grå)

Hugo Boss – Signature_S Kortholder (Grå)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

En kortholder behøver ikke nødvendigvis at være sort eller brun, selvom det afgjort er dem, du kan finde flest af på det danske marked. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på denne variant af Signature_S fra Hugo Boss, der er udformet i en grå farve og i den højeste kvalitet.

Denne model er også beskrevet i både brun og sort i denne artikel. Her er den dog lavet i et grå læder i stedet. Det betyder også, at den kommer med fire rum til kort, mens der også er ét stort rum i toppen, der kan bruges til mønter og sedler. Den har en god størrelse til bukselommen, da den måler 7 cm. x 10 cm., og har et metallogo på forsiden.

Tommy Hilfiger – Harry Kortholder (Sort)

Tommy Hilfiger – Harry Kortholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Tommy Hilfiger er et prominent brand. De er kendt for deres stilrene design, høje kvalitet og retfærdige priser. Det er bestemt også noget, der gør sig gældende for deres kortholdere, som f.eks. denne model, der går under navnet Harry. Det er en ganske simpel og stilren kortholder, der er blevet fremstillet i sort læder, der selvfølgelig er af høj kvalitet.

Ydermere, så har den også en god størrelsen. Den måler kun 7 cm. i højden og 10 cm. i bredden, hvorfor den passer perfekt til et kreditkort, mens den også er nem at finde plads til i bukselommen. Der er plads til 6 kort i kortholderen, mens der også er et stort rum i midten, der kan bruges til mønter og sedler. Der er logo på både for- og bagsiden.

J. Lindeberg – Kortholder (Sort)

J. Lindeberg – Kortholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Denne kortholder fra J. Lindeberg er et oplagt valg for dig, der gerne vil have en kortholder, der kan bryste sig af et moderne og æstetisk look. Den er blevet fremstillet i læder af høj kvalitet, mens den også er blevet foret med lækkert tekstil. Det er selvfølgelig noget, der er med til at sikre, at den ikke blot har et lækkert udseende, men også følelse.

Der er plads til fire kort i denne kortholder, hvis du ikke vælger at bruge det midterste rum til et kort. Hos J. Lindeberg har der ikke blot været fokus på det æstetiske. Det har været af høj prioritet, at kvaliteten og det praktiske aspekt skal følge med. Derfor har den en højde på blot 7 cm. og en bredde på 10 cm., så den passer perfekt ned i en bukselomme.

Royal RepubliQ – Explorer Kortholder (Brun)

Royal RepubliQ – Explorer Kortholder (Brun)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Royal RepubliQ er et dansk brand, der i løbet af de seneste par år er stormet frem. Langt de fleste danske mænd kender til brandet. De står blandt andet bag denne kortholder, der kan bryste sig af en høj kvalitet og et strømlinet design. Den er blevet fremstillet i tekstil af højeste kvalitet, der ligner læder, som er lavet i en rigtig flot brun farve.

Med tiden vil den få ridse hist og her. Det er med til at give den et mere rustikt look. Den indvendige del af denne kortholder fra Roya RepubliQ er desuden foret med tekstil, der gør det nemmere at få kortene op og ned. Ydermere, så har den en god størrelse, da den måler 8 cm. i højden, har en vidde på 0,7 cm. og en bredde, der lyder på 10 cm.

Versace Jeans – Kortholder (Sort)

Versace Jeans – Kortholder (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Versace Jeans er et undermærke til Versace, der kan bryste sig af et bedre prisniveau. Ikke desto mindre, så er det dog fortsat et brand, der byder på en høj grad af ekstravagance, hvilket også illustreres med denne kortholder, der er blevet produceret i sort læder af ypperste kvalitet. Indvendigt er kortholderen fra Versace Jeans foret med polyester.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at pladsen er blevet udnyttet på bedste vis på denne kortholder. Det er med til at sikre, at der er plads til både et stort antal betalingskort, men også både sedler og mønter. Den måler 8 cm. i højden og cirka 12 cm. i bredden. Det betyder også, at det er nemt at finde plads til kortholderen i dine bukselommer.

Diesel – High Profile Johnas (Brun)

Diesel – High Profile Johnas (Brun)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

High Profile Johnas fra Diesel er en stilren kortholder i brunt læder. Fokus har været på, at skabe et udeende, der er både moderne og æstetisk pænt. Derfor har den også en meget tynd vidde, så det er nemt at finde plads til den i din lomme. Samtidig skal det også nævnes, at den byder på rundede hjørner, der gør dens look mere interessant at se på.

Det læder, der er brugt til denne kortholder kan selvfølgelig bryste sig af en høj kvalitet. Det har samtidig også en flot brun farve, mens den indvendigt er foret med tekstil i en mørkegrå farve. Samtidig skal det også nævnes, at den har en rigtig god størrelse, da den måler 8,5 centimeter i højden og 10 centimeter i bredden, så den passer ned i lommen.

Lacoste – Kortholder/Visitkortetui (Sort)

Lacoste – Kortholder/Visitkortetui (Sort)

Danmarks største udvalg af Kortholdere

Lacoste er et brand, der er respekteret blandt et væld af danske mænd. Det skyldes blandt andet, at deres produkter er af høj kvalitet, men også at de æstetisk set er med helt i front. De står også bag en længere række af yderst flotte punge og kortholdere, som bl.a. inkluderer denne model, der er en stilren kortholder, der er fremstillet i sort læder.

Det enkle, men dog moderne look betyder, at det er en kortholder, der appellerer til mange. Det byder på rene linjer, en markant, sort farve og et klassisk Lacoste-logo i metal på fronten. På den anden side er ”Lacoste” trykt ind i det fine læder. Der er plads til seks kort i denne kortholder, mens den også byder på et stort rum i midten til mønter og sedler.

Kortholder læder

Mange af de nyeste kortholdere i læder er elegante og smarte og når du ikke længere har en tyk pung fyldt med gamle kvitteringer og kort du aldrig bruger, så vil du også opleve en frihed i at dine bukselommer ikke er fyldte med tegnebogen. Når du køber en kortholder i læder vil du opleve at de holder i mange år grundet den højere kvalitet i stedet for de plastik punge som mange butikker sælger rundt omkring, som kun holder i få år.

Ure og kortholder til mænd – Så er god stil nemt

Hvis du gerne vil både være praktisk og stilren, så er en kortholder lige så naturlig som et ur til mænd har været i mange år. Du kan vælge at lave et match mellem dit herreur og din kortholder, hvor du køber dem i matchende farve, for at kunne vise din gode stil, uden at skulle hoppe i sjorte og slips.

Kortholder

I mange år har det været almindelig blandt danske mænd at bære en stor og kluntet pung. I og med, at det danske samfund er ved at blive mere og mere kontantløst, så er der ikke nogen grund til, at du render rundt med en stor pung, hvor der både er plads til mønter, sedler og kvitteringer, når du kun har behov for et udvalg af betalingskort.

Hvis du har planer om, at investere i en kortholder, så har du mange muligheder. Derfor er der ikke nogen grund til, at du ikke skal udskifte din store pengepung med en smartere og mindre kortholder. Ovenfor kan du finde intet mindre end 20 rigtig gode eksempler på kortholdere til mænd, hvorfor du med garanti også vil kunne finde én, der tiltaler dig.

Formålet med at skifte fra en stor pung til en kompakt kortholder er, at den er nemmere at have med. Det er noget, der gør sig gældende i alle sammenhænge, hvad end den skal opbevares i et par jeans på eller du skal finde plads til den i en moderne blazer. En kortholder er markant nemmere at have i inderlommen end en stor, overfyldt pung.