Blog

Den bedste VPN i Danmark – Her finder du den

DEN BEDSTE VPN

Det er i dagens Danmark utrolig vigtigt at være sikker på nettet, og det er der mange årsager til. Men en af de primære årsager er at der er så mange derude som gerne vil misbruge vores oplysninger, og tjene penge på det. Derfor skal du være påpasselig med hvad du deler på nettet hvilket er derfor en VPN kommer ind i billedet. Vi vil fortælle mere omkring den bedste VPN i Danmark

Hvad er en VPN?

VPN står for virtuel private network, og betyder helt konkret at man benytter sig af et virtuelt netværk, når man går på nettet for at surfe, downloade film, spille eller andet forbrug på internettet. Du kan på Mit-Bredbaand.dk finde en stor test af den bedste VPN hvor du også kan læse en hel masse omkring VPN og hvordan man bruger det.

Hvorfor bruge VPN?

VPN er blevet skabt fordi det er utroligt nemt at stjæle oplysninger fra hinanden på nettet idag. Hvis du besøger en hjemmeside, så vil personen der har hjemmesiden have adgang til en masse oplysninger omkring dig, som eksempelvis, hvor du bor, hvilken enhed du bruger, hvilken browser du bruger og det er kun en brøkdel af de oplysninger han reelt set kan få hvis han gerne vil. Der er nemlig muligt at få mange flere hvis man virkeligt prøver. Derfor bør du bruge VPN for at sikre at det ikke sker for dig.

Hvad kan VPN bruges til?

En af de ting som mange bruger VPN til er eksempelvis at streame amerikansk netflix. Det kan du gøre ved eksempelvis at logge på din VPN, og oprette en konto hos Netflix, og logge ind med en IP adresse i USA, og voila, så er du logget på det amerikanske netflix og kan se deres større udvalg af film og serier. Alt det kan du læse meget mere om hos VPN-zone.dk som tester og afprøver de forskellige VPN tjenester der findes online.

Læs også: Investering for begyndere