Blog

Crowdlending – Hvilken crowdlending platform er bedst? Se top 3 her

crowdlending

Vil du gerne investere i lån, som du kan gøre med crowdlending? Så skal du finde de platforme som giver det højeste afkast og den bedste sikkerhed. Men det kan godt være en jungle at finde rundt i, og derfor bør du kigge grundigt efter, når du efter en den bedste crowdlending platform. Derfor har jeg forsøgt at samle op på nogle af de bedste platforme, så du har lettere ved at vælge hvilke platforme du skal starte hos.

Crowdlending platforme

Når du er på jagt efter en crowdlending platform, så er det vigtigt at du husker på hvorfor du gerne vil investere i crowdlending. Der er nemlig stor forskel på de forskellige platforme, og der er nogle bestemte ting du skal kigge efter når du vælger din crowdlending platform og jeg vil lige nævne et par platforme her som er glimrende valg hvis du gerne vil igang med at investere dine penge.

Mintos

Mintos er uden tvivl en af de mest anvendte og velkendte platforme i hele Europa. Når man investere igennem Mintos, så investere du faktisk i andre långivere som Mintos blot formidler kontakten til. Det betyder at du pludseligt har adgang til over 60 långivere i hele europa, så du altså kan sprede din investering utroligt meget ved kun at bruge en enkelt platform. Dette er uden tvivl en af de bedste platforme der findes derude.

Fast invest

Fast Invest er vores nummer 2 på listen over nogle af de bedste crowdlending platforme. Det er en relativt ny platform, men de tilbyder et af markedets højest afkast på op imod 16 % i rente om året, hvilket er en del højere en konkurrenterne der normalt maksimalt ligger på 12%. Derudover så kan du med fast invest sælge dine lån hvis du gerne vil have dine penge frigivet, og du kan få dine penge efter kun 1 hverdag, hvilket normalt ville tage flere måneder at få frigivet.

Hvorfor er fast invest så kun på 2 pladsen? Jamen det er fordi den er en del mindre end mintos og derfor vil vi naturligvis anbefale sikkerheden frem for afkastet, og selvom Fast Invest er en stor platform, så er den stadig lidt bagefter Mintos. Men Begge platforme er glimrende valg hvis du gerne vil igang med at investere i lån med crowdlending.

PeerBerry

Peerberry er en af de første crowdlending platforme jeg lærte at kende, og det er også en af de crowdlending platforme der er mest populære iblandt deres investorer.

Peerberry tilbyder investorerne at investere i korte forbrugslån med rente afkast på 11% om året mens løbetiden kun er på 30 dage ved de fleste af deres lån. Du kan læse en anmeldelse af PeerBerry her

Skat og crowdlending

Når man investere i crowdlending så skal der også betales skat af det afkast man får. Du skal betale almindelig kapital indkomst skat, så hvert år skal der i din selvangivelse lige skrives ind hvad du har tjent i alt i løbet af året og så bliver det en del af din skat.