Blog

Invester i lån med crowdlending – 3 simple tips til at komme igang

Invester i lån med crowdlending - 3 simple tips

Vil du gerne forøge din formue og få en ekstra indkomst, så er investering i lån et glimrende valg for at forøge den. Hvis du vil invester i lån, så kan du få din opsparing til at vokse, i stedet for at den står på din bankkonto og trækker 0% i rente. At investere i lån er bedre kendt som crowdlending og peer to peer lending, hvor du låner dine penge ud til andre imod at de betaler renter på lånet tilbage til dig.

Crowdlending er en glimrende måde at få investeret sin opsparing, så man kan få sine penge til at arbejde for sig, og på samme måde hjælpe andre mennesker med at få finansieringen de mangler.

Men hvordan kommer du igang med at investere i lån med crowdlending og hvad er investering i lån helt konkret? Det kigger vi på her i artiklen.

1.Invester i lån

Invester i lån med crowdlending - 3 simple tips

Hvis du gerne vil investere i lån, så skal du først og fremmest finde en crowdlending platform som kan formidle disse lån. Når du investere i lån med crowdlending, så skal du finde en crowdlending platform som du kan oprette dig hos.

Derefter skal du blot overføre penge til din konto hos den pågældende crowdlending platform og så kan du faktisk lave din første investering i lån.
Der findes mange forskellige crowdlending platforme, men en af de største er Mintos, som har over 160.000 investorer fordelt ud i hele europa. Du kan læse mere omkring investering hos Mintos hvis du syntes det lyder som en interessant platform.

2. Den bedste crowdlending platform?

Hvis du gerne vil investere i lån, så skal du finde den platform som er bedst for dig. Der er nemlig stor forskel på de forskellige crowdlending platforme og derfor kan det blive en jungle for langt de fleste som prøver at gå i gang.

Derfor kan du finde en top 5 over de 5 bedste crowdlending platforme så du kan få en oversigt over de mest populære platforme til at investere i lån igennem.

3. Husk buyback garanti

Der er også buyback garanti på mange af disse platforme så du mindsker chancen for at tabe penge på din investering. Det betyder at hvis du har en dårlig betaler, så vil låneplatformen købe lånet tilbage af dig, så du ikke mister dine penge på dårlige betalere.