Blog

Hvad er copy-trading? Stor guide til copy-trading

Hvad er copytrading?

Copy-trading er en trend som begynder at komme mere og mere frem i Danmark. I USA er Copy-trading trenden opstartet, hvor det såkaldte social copy trading er blevet yderst populært, hvor man simpelthen følger en profesisionel trader, og helt automatisk følger disse handler. Men hvordan fungere copy trading endeligt? det vil vi kigge nærmere på her, hvor vi også kigger på om det er en reel måde at tjene penge på, eller om det bare er snyd.

Hvad er copytrading?

Hvad er copytrading?

Copy-Trading er som tidligere nævnt blevet populært i USA, hvor man som investor og trader, nærmest ikke kan finde en som ikke ved hvad det er. Men i Danmark er det mere nyt, men dog også blevet populært blandt dem som har testet det. Det er nemlig en ganske simpel strategi og måde at investere på, som er gennemskuelig, men som for mange kan lyde for godt til at være sandt.

Det er dog ikke for godt til at være sandt, men til gengæld så er der generelt ved disse former for copy trading en højere risiko, fordi man ikke ved præcist hvad man investere, og ikke selv styre sine investeringer. Det er ikke dig der har hånden på alle investeringer der bliver fortaget, så du skal finde en trader du føler dig tryg ved at investere som. Hvis du vil vide endnu mere om Copy-Trading, så kan du besøge https://copy-trading.dk/ som har lavet en stor guide til hvad copy trading er, hvordan du finder en trader at følge og generelt hvordan du kommer igang.

Hvor meget kan du tjene som copy trader?

Der vil aldrig være nogen som kan give et præcist svar på hvor meget du kan tjene på copy trading. Som copy trader så vil du procentvist tjene præcist det samme som den trader som du følger, så derfor vil det være en fordel at investere på den lange bane. På den måde vil du kunne få det bedste afkast, da disse traders har større sandsynlighed for at tjene penge over lang tid, da aktiemarkedet på den lange bane igennem de seneste 100 år har vokset med 7% årligt. Selvom det ikke er en identikation for at de næste 100 år vil gå præcist som de sidste, så giver det en ide om at selvom der er store økonomiske kriser, så skal det nok rette sig op igen.

Konklusion

Hvis du gerne vil sprede dine investeringer, og eksperimentere med en ny form for investering, så er copy trading uden tvivl en måde at gøre det på, hvor du har chancen for at få en fuldstændig passiv indkomst. Alt du skal gøre er at lade din trader som du kopiere lave alt arbejdet, så du skal bare læne dig tilbage og se dem tjene penge til dig.