Livsstil

Tranfserwise – Overfør penge billigt og let til udlandet

Transferwise

Skal du overføre penge billigt og let til udlandet, så er det en god ide at prøve andre løsninger end at overføre penge igennem banken som eksempelvis TransferWise, som er langt billigere og langt hurtigere at overføre penge til udlandet igennem.

Jeg benytter mig selv af TransferWise når der skal overføres penge til udlandet, så jeg slipper for at betale bankens dyre gebyrer. Udover at det er billigere at overføre penge med TransferWise, så er det også hurtigere og lettere. Jeg har selv sparet en mindre formue på disse overførsler ved at benytte mig af TransferWise end hvis jeg havde brugt banken.

Transferwise

TransferWise åbnede i 2009 og startede som et oprør imod alle de dyre priser man betaler for at lave udlandsoverførsler. Her er der nemlig mange penge at spare eftersom TransferWise kun tager en lille gebyr på 0,5 % eller minimum 2 Euro inkl. vekselkursen. Dette giver altså en besparelse på oppe imod 80% sammenlignet med banken.

TransferWise’s grundlæggere har også stået bag Skype hvor de også ville tage kampen op imod teleindustrien. De har hovedsæde i England og skal følge de Europæiske yderst stramme regler angående de finansielle virksomheder.

Derfor skal du ikke overføre igennem banken

Her er svaret ganske enkelt: Banken er dyr at overføre igennem til udlandet.
De tager nemlig et gebyr på mellem 20 og 50 kr. ved hver enkel overførsel til udlandet, uanset hvilket land du overføre penge til. Og der er også skjulte gebyrer i vekselkursen som også fordyrer overførslen.

Et eksempel:

Hvis man overføre 1000 euro til udlandet, så vil du tabe 1 % af overførslen som svarer til 75 kroner. Derudover så vil man gøre det samme ved modtaget overførsler. Så uanset hvad din årsag til at overføre penge til udlandet er, så vil det blive en dyr fornøjelse igennem banken.

Hvad koster det at overføre penge til udlandet?

Når du overføre penge til udlandet med TransferWise så er det utroligt gennemskueligt at se hvad det koster. Ved hver enkel overførsel kan du nemlig se hvad det koster at overføre penge til udlandet. De tager minimum 0,5 % eller mindst 2 Euro ved hver overførsel, og når jeg sammenligner med andre services så er TransferWise den billigste at overføre penge til udlandet igennem.

Overfør penge billigt til udlandet med TransferWise

Billigste måde at overføre penge til udlandet

Efter mine egne tests så er det TransferWise der har været uden sammenligning den billigste måde at overføre penge til udlandet. Udover at det har været billigst at overføre igennem TransferWise, så har det også været langt hurtigere end hvis jeg overføre penge igennem banken til udlandet. Normalt så gik der op til 3 dage før pengene blev modtaget, hvor der med TransferWise gik helt ned til 4 timer før pengene er modtaget.

Jeg har her lavet en simpel guide til at overføre penge til udlandet.

Sådan overføre du penge med TransferWise

Når du først har klikket ind på TransferWise’s hjemmeside, så lander du på deres forside. Her kan du se min overførsel på 10.000 kroner, hvor de skriver hvor meget jeg potentielt vil svare i forhold til banken, og at modtagelsen af pengene om 3 timer.

Du bliver derefter sendt direkte videre til den overførsel til udlandet som du vil lave. Du kan logge ind på din konto eller oprette dig. Transferwise har en super let og brugervenlig hjemmeside, som er yderst intuitiv, som du kan se på de kommende billeder.

Overfør penge billigt til udlandet med TransferWise

 

1. Opret en konto

overfør penge billigt til udlandet med transferwise

På denne side vil du kunne oprette din konto. Her skal du blot skrive din e-mail adresse ind til din konto, lave en adgangskode som er sikker og så er den oprettet.

2. Om dig

overfør penge billigt til udlandet med transferwise

Nu skal du blot fortælle om dig selv og hvilken valuta du ønsker at sende med.

3. Hvem skal du overføre til?

overfør penge billigt til udlandet med transferwise

Nu skal du blot udfylde hvem du skal overføre pengene til. Det betyder at du skal udfylde om det er en virksomhed, en privatperson eller lignende.

4. Modtagers informationer

overfør penge billigt til udlandet med transferwise

Nu skal du udfylde modtagers bankkonto informationer til der hvor pengene skal overføres til. Sørg for at dobbelt-tjekke om de informationer du har skrevet er korrekte.

5. Gennemgå din ordre

Nu skal du tjekke op på din ordre og se om alt ser rigtigt ud. Her kan du også se hvornår pengene forventes at blive modtaget og beløbet som bliver trukket fra din konto inkl. gebyrer

6. Hvilken betalingsmetode

overfør penge billigt til udlandet med transferwise

Her skal du blot vælge hvilken betalingsmetode du vil gøre brug af, altså om det skal være med en bankoverførsel eller med kreditkort.

7. Bekræftelse

Nu vil du få en beskæftigelse på din ordre og vise hvilken kurs du har fået samt beløbet du sender til modtageren.

Hvor lang tid tager en overførsel til udlandet

Min erfaring fortæller mig at når jeg overføre penge til udlandet med TransferWise, så tager det mellem 3 og 24 timer at overføre pengene. Der går som som regel kun omkring 4 timer uanset hvor mange penge jeg har overført af gangen, hvor man ofte med banken kan forventet minimum 3 hverdage før pengene ankommer.

Anmeldelser og min erfaring hos TransferWise

Personligt har jeg selv udelukkende brugt TransferWise til alle mine overførsler til udlandet og jeg har ingen dårlige oplevelser overhoved. Hvis du gerne vil overføre penge til udlandet billigt og let så er de en af de bedste muligheder på marked og der er også andre der deler deres erfaring med TransferWise her

Og jeg er ikke den eneste der har det sådan. På billedet nedenfor kan du se deres 5 ud af 5 stjerner på trustpilot med over 40.000 anmeldelser som er helt i toppen i forhold til deres konkurrenter.

overfør penge billigt til udlandet med transferwise

Skal du overføre penge til udlandet så bør du afprøve Transferwise. Det tager kun omkring 2 minutter at lave selve overførslen hvilket både er hurtigere, lettere og billigere end banken.

Overfør penge billigt til udlandet med TransferWise