Livsstil

Skal du købe den ny iPhone 11 eller ej?

køb iphone 11

Så er den ny iphone 11 endelig landet og det har været en længe ventet lancering for mange af os. Der er ingen tvivl om at iPhones årlige lancering af deres nye produkter er noget som mange ser frem til og som mange holder øje med. Derfor er det altid interessant at se hvad der sker når Apple lancere deres nye telefoner og hvad der sker med produkterne.

Vi har kigget på om iphone er er et godt køb eller om det ikke er pengene værd.

iPhone 11 test

Der er blevet lavet mange tests af iPhone’s igennem tiden og så denne iPhone 11 test er ikke ikke unormalt for nogle. Der bliver altid kigget efter alle de forbedringer er er blevet lavet på deres telefoner, mens der også bliver kigget på hvilke mangler der er, som man havde regnet med at de havde kigget på og som dem måske ikke havde fået kigget på alligevel.

En af de ting som man går ind og kigger på er at desginet er blevet lavet om på den ny iphone 11. Der er kommet et ekstra kamera bagpå bagsiden af den ny iphone. Det er ikke særlig pænt, men det er uden tvivl en ting som har gjort at kameraet er blevet endnu bedre end tidligere iphone kameraer.

Derudover så er batteriet blevet meget bedre end tidligere, og opgraderet med hele 20% hvilket er ganske imponerende i forhold til at forgængeren, nemlig iPhone XS også havde fået et bedre batteri.

er det et godt køb?

Hvis du har en iPhone XS så ville jeg ikke kaste mine penge efter iPhone 11 medmindre den er gået i stykker eller fordi du bare SKAL have en ny telefon. Men hvis du har en af de tidligere versioner så er iphone 11 uden tvivl en af de bedre modeller de har skabt med store forbedringer end tidligere.

iPhone 11 har fået en gevaldig opgradering på nogle punkter som batteri, hastighed, design, kamera, vandmodstand og mange flere som gør at det er en super telefon til dig selv eller til julegaven i år.

Musik til iPhone 11 med Beats by dre

Der er ingen tvivl om at musik for mange er vigtigt på telefonen og derfor er en af de nye populære headsets, nemlig Beats by dre også muligt at koble på telefonen. Da de kan køre på Bluetooth, så er der ingen tvivl om at de både er smarte, men også praktiske at gøre brug af, så det er også noget du kan overveje for at få den bedste lydkvalitet i din nye iPhone.