Blog

Gør offentlig transport sjovere

gør offentlig transport sjovere

Den moderne mand i dag, bruger langt mere tid i et tog end han gjorde før i tiden. Med den offentlige transport er det nu blevet muligt at rejse fra A til B på kortere tid, hvilket skaber større fleksibilitet i hverdagen. Det gør afstanden fra hjemmet til arbejdet mindre betydelig og samtidigt kan du i transporttiden arbejde på udvalgte opgaver, så du kan holde fri når du kommer hjem til familien. Andre gange føles transporttiden som en sur pligt, og som en lang vej hjem, når du mest af alt har behov for at koble fra efter en hektisk arbejdsdag. Herunder kan du finde inspiration til mænd som dig selv til, at lette tiden i den offentlige transport.

Skab rum til at udforske

Når du sidder på toget, er det et perfekt rum til at udforske de IT muligheder du endnu ikke har udnyttet. Det kan være alt fra et manglende system til din computer, men også hvis du mangler tidsfordriv med spil og nye programmer. På denne fede IT blog kan du finde de nyeste apps, de nyeste programmer og nyheder indenfor IT. Det kunne eksempelvis være nye musikapps, som gør det muligt for dig, at holde din musik samlet på ét sted og netop skabe rammen om din togrejse. Når du sidder derhjemme med familien omkring dig, er der sjældent tid eller rum til, at udforske de nyeste nyheder og få styr på sine gadgets, så hvorfor ikke gøre det i toget, mens du alligevel blot forsøger at slå tiden ihjel?

Opdatér dine nuværende programmer

Har du overskud på hjemturen eller turen til arbejdet, så kan det være en god ide, at få sin computer opdateret på turen og få hentet den rigtige software ned. Download.dk´s software kan give dig en unik mulighed for godt kørende programmer, som er freeware. Når du så møder op på arbejdet, har du de nyeste programmer og din computer arbejder bedre, hvilket fremmer din arbejdsdag. Er du IT glad, så kan du her på hjemmesiden, download.dk, finde en masse programmer, som er gode for din computer og som kan gavne dig i hverdagen. Både til privat brug, men også til arbejdsrelateret brug. Det kan være alt fra video-redigeringsprogrammer til programmer som GeoGebra, der benyttes til matematik i folkeskoler og gymnasier. Også hér kan du finde antivirus programmer som sikre dig mod at din computer står af.

Find et godt spil

Du sidder alligevel med din mobil, tablet eller computer, mens transportiden atter føles lang. Hvis du har brug for at koble af fra arbejdet og ikke læse op på IT, så kan du med fordel downloade en masse spil gratis ned på din computer. Du kan finde spil, hvor du ikke behøver at bruge hovedet, men blot lader fingrene gøre sit. Du kan også finde spil, hvor din hjerne aktiveres, således du ikke slår helt fra, men lader dig udfordre. Det kunne være spil med ord, strategiske spil eller noget helt tredje. Har man et godt spil, som du kan se et udviklingsperspektiv i, så kan du med god grund fortsætte den efterfølgende togtur og til sidst vil din hjerne forbinde spillet med afkobling.