Blog

Seks smarte gadgets til den moderne mand

anyman - coolpriser

Markedet bugner med smartphone gadgets til alverdens lejligheder. Uanset om du skal høre musik, køre en tur, dyrke motion eller sågar finde ud af, hvorfor din bil ikke fungerer optimalt, kan du finde en gadget, der kan hjælpe dig. I denne guide har vi udvalgt seks gadgets til den moderne mand. En mand må aldrig gå ned på udstyr, og for at undgå det kan du finde inspiration her.

Eksklusivt læderetui

En smartphone er en dyr erhvervelse, især hvis du gerne smartphones af de berømte mærker. Derfor er det yderst fornuftigt at investere i solidt beskyttelsesgrej til din smartphone. En sikker og stilfuld måde at gøre det på, er at investere i et læderetui. Læderetuiet holder din telefon fuldstændigt fast, og et indvendigt silikonehylster absorberer de stød og slag, der måtte komme, hvis du taber telefonen. Noget af det bedste ved læderetuiet er dog dets eksklusive look. Går du efter en tjekket og gennemført stil, er et læderetui helt sikkert en oplagt tilføjelse til din smartphone.

Afspil musik overalt

En anden oplagt tilføjelse til dit sortiment af mobil tilbehør er en bluetooth højtaler. Du kan få bluetooth højtalere med rigtigt høj lydkvalitet, og den trådløse forbindelse går den praktisk og nemt at have med at gøre. Med en trådløs højtaler kan du altid underholde dine gæster med lækker musik igennem en streaming, eller du kan nyde en afdæmpet baggrundsmusik, når du læser avis, laver mad eller tager et bad.

Brug din smartphone i bilen

Der kan være mange fordele ved at bruge telefonen i bilen. Du kan afspille musik fra den, bruge den som GPS og føre samtaler med dem derhjemme. Det er dog ulovligt at betjene en håndholdt telefon, mens du kører bil, men med et bluetooth car kit kan du streame al lyd fra din telefon over bilens højtaleranlæg. Det giver dig mulighed for at udnytte din smartphone fuldt ud – også mens du sidder bag rattet. På Coolpriser.dk kan du finde et fedt sortiment af tilbehør til din bil og smartphone.

Trådløs opladning

Et bluetooth car kit er en relativ ny tilføjelse til markedet for smartphone gadgets. I samme boldgade finder vi et af de nyeste skud på stammen inden for opladning, nemlig en trådløs opladningsstation. Når du skal oplade din telefon via en trådløs opladningsstation, lægger du blot telefonen på en plade, hvorefter den vil få tilført strøm uden nogen former for kabler. Trådløs opladning er praktisk, og samtidigt er det selvfølgelig altid fedt at være med på den nyeste mode. En trådløs opladningsstation vil gøre din hverdag nemmere, ligesom den med garanti vil imponere dine venner. 

Fang de fede øjeblikke

Gennem de seneste år er de såkaldte action kameraer blevet meget populære. Et action kamera er meget småt, og derfor kan det meget nemt medbringes hvor som helst – i bilen, på løbeturen eller selvfølgelig i de mere ekstraordinære situationer som f.eks. faldskærmsudspring eller dykning. Action kameraer optager i skarp billedekvalitet, og visse action kameraer kan forbindes med din smartphone via bluetooth eller wifi, så du kan streame det optagede live på den telefon.

Udstyr til sport

Motion er en del af de flestes hverdag, og også her kan man få glæde af sin smartphone. Hvis du løber, dyrker fitness, cykler eller på anden vis er aktiv, kan du med fordel orientere dig på markedet for smartphones gadgets udviklet til løb og træning. Du kan f.eks. investere i et løbearmbånd, der holder telefonen sikkert fast på armen, så du ikke taber den. Du kan også få glæde af et par sportshøretelefoner. Derudover findes der en lang række smartphone gadgets specifikt udviklet til de enkelte sportsgrene såsom fodbold, tennis og golf. Med de rette gadgets kan du få det maksimale ud af din smartphone under din træning.