Motor

Kør Formel 1 – Aktiviter til mænd

Kør Formel 1 – Sådan udlever du drengedrømmen

Der er mange mænd, der har haft en stor passion for Formel 1 hele deres liv. Derfor er der også mange, der har drømt om, at kunne køre i en Formel 1-racer lige siden barnsben. Det er ganske forståeligt, da det – uden tvivl – ville være en helt og aldeles unik oplevelse. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er helt nemt at få mulighed for det.

Det forholder sig dog således, at der faktisk er mulighed for at få lov til at kære i en vaskeægte Formel 1-racer på en bane i Danmark. Der er ikke tale om en tur i en simulator eller lignende, men derimod en tur bag rattet i en racer, som tidligere har været brugt til flere professionelle løb – og der skal ikke være nogen tvivl om, at det er noget helt særligt. Det er også en af de aktiviteter til mænd som nærmest passer til alle mænd.

Hvis det er noget, du selv har en drøm om eller det er en oplevelse, du overvejer at give til én, der står dig nært i form af en gave, så skal det gøres klart, at det ikke er helt billigt. På den anden side skal der dog heller ikke være nogen tvivl om, at det er hver enkelt krone værd. Hvis det er en stor drøm for dig, så bør du heller ikke tøve med at realisere den.

BESTIL FORMEL 1-OPLEVELSEN HER

Foregår på Padborg Park

Muligheden for at køre i en Formel 1-racer foregår på Padborg Park. Til dagligt er det en bane, der bliver brugt til bl.a. køretekniske kurser, tests af biler og motorcykler, diverse events og meget andet. Heldigvis er der også plads til både motorsport og races på Padborg Park, hvor de altså også har gjort plads til, at du kan køre i en ægte Formel 1-racer.

Banen er intet mindre end 2.150 meter lang, hvorfor der er garanti for at få fuld valuta for prisen. Den er desuden også 12 meter bred, så derfor er du garanteret, at der er god plads til at udfolde sig på. Den byder på fem venstresving og en chikane. Det er et klart mål, at adrenalinen skal få frit løb, når du racer rundt på banen i Formel 1-raceren.

Hvilke Formel 1-racer, kan jeg køre?

Hvis det er noget, du har overvejet at kaste dig ud i, så er det naturligvis meget spændende at høre mere om, hvilken racer, du reelt set får lov til at sidde bag rattet i. Der er tale om en Lola fra ’97. Den er blevet udstyret med en Zytek V8-motor, der kan bryste sig af intet mindre end 600 HK. Derfor er der afgjort også garanti for en oplevelse for livet.

På trods af, at der er tale om en ældre Formel 1-racer, så kan du være sikker på, at det bliver en hæsblæsende oplevelse, hvor der for alvor kommer fart over feltet. Mange vil endda mene, at det bliver endnu mere interessant af, at du får lov til at køre med en fuldblodsmaskine med en V8’er, da lyden dermed også er helt og aldeles fantastisk.

Hvad indebærer det?

Selvom du med garanti primært er interesseret i, at få lov til at sætte dig til rette foran rattet i Formel 1-raceren. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det er en oplevelse, der også indebærer mange andre ting. Det er f.eks. ikke helt så ligetil, at skulle styre en så kraftfuld racer, hvorfor både introduktion og opvarmning også er påkrævet.

Derfor indebærer denne oplevelse også, at du starter med træning i en Lotus Elise og KTM X-BOW eller en Porsche Boxster, så du dermed også får en god forståelse for banen, dens størrelse og så videre. Dertil får du også opvarmning i en autentisk Formel 1-simulator, der giver dig en god følelse af, hvordan det føles, at sidde bag rattet i raceren.

Når du har gennemført både træning i enten Lotus Elise & KTM X-BOW eller Porsche Boxster og introduktionen i F den autentiske Formel 1-simulator, så er det tid til dét, du – med stor sandsynlighed – har ventet på hele dagen; du skal bag rattet i den føromtalte Lola fra ’97 med Zytek V8-motor, så du kan slippe de 600 hestekræfter læs på racerbanen.

Du får intet mindre end fire omgange på Padborg Park i Formel 1-raceren. Som der tidligere er nævnt i denne artikel, så er det en bane, der har en samlet længde på 2.150 meter, hvilket betyder, at du får lov til at køre 8,6 kilometer i den voldsomme racer. Derfor skal du heller ikke være bange for, at du skal slippe rattet lige så snart, du har sat dig.

Program for oplevelsen:

Du skal selvfølgelig være klar over, at det er noget, du skal sætte en hel dag af til. Programmet forløber således:

  • 08:00: Velkomst og morgenmad
  • 08:50: Træning på banen i Lotus Elise & KTM X-BOW eller Porsche Boxster
  • 12:00: Frokost som består af buffet
  • 12:45: Instruktion i Formel 1-race og træning i Formel 1-simulatoren
  • 14:30: Formel 1 Race – 4 omgange
  • Dagen slutter cirka kl. 17:00.

Hvad koster det, så?

Det er tidligere blevet gjort klart, at det ikke er en billig oplevelse. Hvad der dog også er blevet gjort klart er, at det er en oplevelse for livet og derfor også er hver krone værd – det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du i mange år har været en yderst passioneret og inkarneret fan af Formel 1, der altid har drømt om selv at prøve en racer.

Prisen lyder på 10.625 kroner, men indebærer også morgenmad, køreture i enten Lotus Elise & KTM X-BOW eller Porsche Boxster, en lækker frokostbuffet, træning i en Formel 1-simulator og selvfølgelig også fire omgange på Padborg Park i en ægte Formel 1-racer. Derfor får du meget for pengene – og du skal bestemt ikke tøve med det!

I denne forbindelse skal det selvfølgelig også gøres klart, at der er en selvrisiko forbundet med dette. Den lyder på 30.000 kr. ekskl. moms. Det er dog meget sjældent, at der sker skader og den dyreste skade, der er sket på denne racer har været 6.000 kr. Derfor er det bestemt heller ikke noget, du skal frygte for og det skal ikke holde dig tilbage.

Hvordan bestiller jeg oplevelsen?

Du har mulighed for at bestille denne oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, der står for at formidle den unikke oplevelse, men det hele arrangeres og afholdes af Padborg Park A/S. Det betyder også, at det er DGDA, der står alt, der har med betaling at gøre og det er også dem, der laver gavekort, hvis det skal bruges som en imponerende gave.

Hvis du har planer om, at det skal gives som en gave, men du også leder efter anden inspiration, så kan du med fordel læse vores artikler om oplevelsesgaver til ham, der byder på et væld af andre forslag, der også kan få adrenalinen til at pumpe løs.

BESTIL FORMEL 1-OPLEVELSEN HER