Bolig

Sort spisebord – 20 flotte sorte spiseborde

Sort spisebord – 20 flotte sorte spisebordeSort spisebord – 20 flotte sorte spiseborde

Har du besluttet dig for, at du ønsker at investere i et sort spisebord? Hvis ja, så er du kommet til det helt rette sted. I denne artikel kan du finde tonsvis af inspiration i denne forbindelse. Du bliver nemlig præsenteret for intet mindre end 20 forskellige sorte spiseborde. Derfor bør der bestemt også være ét eller flere iblandt, der fanger din interesse.

Der er mange fordele forbundet med at investere i et sort spisebord. Det handler primært om, at de har et stilrent og moderne look, der betyder, at de kan kombineres med mange spisebordsstole og typer af indretning. Det er også som følge af dette, at mange danskere vælger et sort spisebord til fordel for f.eks. hvide spiseborde eller borde i naturtræ.

Et spisebord er oftest en større investering og et møbel, der skal bruges hver dag i mange år fremadrettet. Derfor er det også vigtigt, at du tager dig god tid til at finde frem til det helt rette spisebord for dit vedkommende. De mange borde, der er beskrevet nedenfor varierer som følge af mange punkter, hvorfor der bør være noget for enhver smag.

OK Design – On A String Table

OK Design – On A String Table

OK Design / 8.490,- / Gå til shop

Leder du efter et sort spisebord, så er der gode forudsætninger for, at du også har et ønske om, at det skal være et smukt og elegant spisebord. Hvis det er tilfældet, så er On A String Table fra OK Design – med garanti – lige noget for dig. Det har nemlig et yderst minimalistisk og luftigt look, der er skåret fri for unødige detaljer og er helt strømlinet.

Det er et spisebord, der består af rør og strenge. Både rør og strenge komplimenterer hinanden på absolut bedste vis. Det har en nærmest flydende top, der er med til at give bordet et simpelt og let udtryk. On A String Table fra OK Design harmonerer på fornem vis med en moderne, nordisk indretning, som bestemt præger mange danske hjem.

Danform – Pheno Spisebord

Danform – Pheno Spisebord

Danform / 3.399,- / Gå til shop

Hvis du blot leder efter et enkelt spisebord, som er helt sort og samtidig kan erhverves til en ganske sober pris, så er det oplagt, at du tager et nærmere kig på Pheno fra Danform. Det er strømlinet spisebord i helt sort, der er fremstillet i træ. Det er et ganske almindeligt rektangulært spisebord med en bordplade og fire ben – og det hele er i sort træ.

Ydermere, så skal det også nævnes, at det er et spisebord, der har en passende størrelse for de fleste. Det måler 100 cm. i bredden og 220 cm. i længden. Det betyder, at der er god plads på selve bordet og at der er plads til hele tre spisebordsstole på hver side. Det simple udtryk sikrer også, at det kan kombineres med alle typer af spisebordsstole.

HANDVÄRK – Sort Marmor

HANDVÄRK / 18.980,- / Gå til shop

Har du et ønske om, at investere i et sort spisebord, men dog samtidig også gerne vil skille dig ud fra mængden? Hvis det er tilfældet, så skal der ikke være nogen tvivl om, at dette bord fra HANDVÄRK med en bordplade i sort marmor meget vel kunne være noget for dig. Det er både afdæmpet og elegant, men dog også tilpas unikt at have stående.

Det skal også gøres klart, at marmor er et naturprodukt og det betyder også, at hvert produkt er helt unik, da pladerne er med unikke mønstre. Stellet på dette skønne spisebord er desuden lavet i pulverlakeret stål, der naturligvis er lakeret i sort, så det passer godt til den smukke bordplade i marmor. Bordet af designet af den kendte Emil Thorup.

Canett – Aspen Spisebord

Canett – Aspen Spisebord

Canett / 13.699,- / Gå til shop

Aspen er et rigtig flot spisebord fra Canett. Det har en størrelse, der gør, at det enten egner sig rigtig godt til den store familie eller til dig, der ofte har gæster på besøg. Det moderne spisebord er fremstillet i finer og er holdt i en sort farve fra top til tå. Derfor har det også et meget strømlinet og gennemført look, der sikrer, at det passer i enhver indretning.

At det er et bord, der både har sorte ben og en sort bordplade betyder blot, at der skabes et rigtig flot og moderne look. Det skal desuden også understreges, at det er et bord, der er fremstillet af kraftige materialer og derfor er det også et robust bord. Det har et meget klassisk design, der det er lave som et såkaldt plankebord med to store planker.

Fredericia Furniture – Easy Bord

Fredericia Furniture – Easy Bord

Fredericia Furniture / 5.913,- / Gå til shop

Her er der tale om et helt enkelt og funktionelt bord. Det er designet af den danske designer Susanne Grønlund med særligt fokus på funktionalitet. Derfor er det også et meget praktisk bord, der blandt andet kan klappes sammen, hvis der er behov for det. Det fungerer glimrende som spiseborde, men det er dog også meget populært i kantiner o.lign.

Det er et spisebord, der kan bryste sig af, at have et både rent og let udtryk. Det er i høj grad noget, der handler om, at understellet har en meget fin konstruktion og bordpladen er også meget tynd. Stellets opbygning gør, at der er god plads under bordet. Easy fra Fredericia Furniture kan desuden også fås i intet mindre end seks forskellige størrelser.

Fredericia Furniture – 4630 Mesa Bord

Fredericia Furniture – 4630 Mesa Bord

Fredericia Furniture / 23.385,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter et sort skrivebord og i denne forbindelse foretrækker et enkelt og moderne ét af slagsen, så kan 4630 Mesa fra Fredericia Furniture bestemt være noget for dig. Bordets samlede indtryk er på én og samme tid på minimalistisk og varmt. Bordet er blevet designet uden nogen former for pynt eller andre typer af unødvendigheder.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Mesa fra Fredericia Furniture har en helt særlig grad af enkelthed, der skaber et både flot og stilrent udtryk. Derfor er det også et bord, der passer perfekt ind i en moderne indretning. Det populære Mesa-bord er blevet fremstillet med en sort linoleums bordplade og stellet er desuden lavet med et pulverlakeret stel.

WOUD – Diagonal

WOUD – Diagonal

WOUD / 8.699,- / Gå til shop

Diagonal fra WOUD er fremstillet i sortmalet eg. Det sikrer både, at kvaliteten er høj og at bordet har et flot udseende. Det er et både grafisk og minimalistisk bord, der både tager sig rigtig godt ud i enhver indretning og dertil danner den perfekte ramme om spisepladsen. Det stilrene look også, at spisebordet kan kombineres med alle spisebordsstole.

Det smukke spisebord fra WOUD byder på en kombination af en let konstruktion og mørke, solide materialer, der også er med til at give det grafiske udtryk. Bordet har et meget enkelt formsprog, hvor der har været særligt fokus på dets symmetri. WOUD Diagonal Dining Table er ideelt som spisebord i det moderne hjem, hvor der er fokus på det stilrene.

Design by Us – Still Standing Spisebord

Design by Us – Still Standing Spisebord

Design By Us / 28.900,- / Gå til shop

Hvis du er træt af det traditionelle, rektangulære spisebord, så kan det meget vel tænkes, at Still Standing fra Design By Us er lige noget for det. Det stilfulde spisebord er rundt og derfor er det også noget, der skiller sig ud fra mængden. Design By Us har fokus på at skabe unikke designermøbler, der ikke er set før og det ses også i dette flotte spisebord.

Bordet er udstyret med et sortlakeret stel, der er fremstillet i aluminium. Ovenpå finder du en bordplade, der er lavet i sortbejdset egetræsfiner. Det betyder også, at det er sort fra top til tå. Tilsammen skaber bordet et både eksklusivt look og gennemført look. Benene er monteret på tværs af hinanden, hvilket også bidrager til bordets store unikhed.

Nordal – Rundt spisebord

Nordal – Rundt spisebord

Nordal / 3.199,- / Gå til shop

Her er der igen tale om et rundt spisebord. Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have et rundt bord, så er dette bord fra Nordal muligvis noget for dig. Du kan være sikker på, at dets stilrene look vil tilføre både liv, personlighed og hygge til din bolig. Det er et relativt rustikt spisebord, der i høj grad er kendetegnet ved et råt og moderne udseende.

Det runde spisebord fra Nordal er fremstillet af træ, der efterfølgende er blevet malet i et sort betonlook, hvilket bl.a. er dét, der skaber et råt og rustikt look. Størrelsen på spisebordet sikrer også, at det kan bruges i både store og små hjem. Det er et bord, der er delvist håndlavet, hvorfor der kan forekomme variation i både farver, finish og størrelse.

Danform – Eclipse Spisebord

Danform – Eclipse Spisebord

Danform / 8.999,- / Gå til shop

Som du med garanti også har regnet ud med udgangspunkt i bordets navn, så er der tale om et eclipseformet bord. Det kommer fra danske Danform, der er kendt for høj kvalitet til gode priser. Deres Eclipse-spisebord kan bryste sig af, at være blevet fremstillet med en flot bordplade i sortbejdset ask, der har et moderne og meget gennemført look.

Hos Danform har de valgt at kombinere bordpladen i sortbejdset ask med ben, der er fremstillet i sort metal. Det er desuden også et spisebord hvortil, der medfølger to tillægsplader, der kan sættes i bordet, hvis du får gæster. Det kan give bordet en samlet længde på hele 300 cm., hvorfor der også er plads til rigtig mange personer rundt om bordet.

GUBI – 2.0 Spisebord Round

GUBI – 2.0 Spisebord Round

GUBI / 19.995,- / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at GUBI har været fremadstormende på det danske marked i løbet af de seneste par år. De står bag en lang række interessante møbler, hvilket du blandt andet også har mulighed for at se på deres 2.0 Spisebord Round. Denne udgave er bordet er dog en kende speciel, da den kommer med en sort marmorplade.

Bordet er selvfølgelig også rundt som navnet giver antydninger af. Det har en god størrelse, der sikrer, at det passer ind i både store og små hjem. Dertil skal det også understreges, at det er blevet holdt i sort fra top til tå. Derfor er det – uden tvivl – et perfekt eksempel på et perfekt, strømlinet spisebord, for dig, der er til både runde borde og marmor.

Zuiver – Storm Spisebord

Zuiver – Storm Spisebord

Zuiver / 6.899,- / Gå til shop

Er du på udkig efter et nyt spisebord? Skal det være sort? Og har du samtidig sat dig for, at det skal være helt enkelt og strømlinet? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så bør du tage et nærmere kig på Storm fra Zuiver. Her er der nemlig tale om et både særdeles stilrent, moderne og minimalistisk spisebord fra Zuiver, der er sort fra top til tå.

Det er udstyret med en bordplade, der har en tykkelse, der lyder på 25 mm. Den er fremstillet i en blanding af MDF og askefiner. Denne bordplade er sat sammen med fire ben, der er fremstillet i massiv asketræ og har en diameter, der lyder på 60 mm. Som der er givet udtryk for ovenfor, så er hele bordet sortlakeret, hvorfor både ben og plade er sort.

Furn Living – Sandnes Spisebord

Furn Living – Sandnes Spisebord

Furn Living / 6.699,- / Gå til shop

Et spisebord behøver ikke at være unikt og anderledes. Hvis du blot ønsker at investere i et klassisk og tidløst spisebord, der er gennemført i en sort farve fra top til tå, så kan Sandnes fra Furn Living meget vel være det helt rette valg for dit vedkommende. Her er der nemlig tale om et spisebord i sin reneste form, der er både stilrent og moderne.

Benene på dette spisebord er fremstillet af massiv egetræ, der kommer fra FSC-certificerede skove. Det betyder også, at der kun bruges træ, der opfylder alle krav til miljø og klima. Efterfølgende er benene blevet malet sorte, der står godt til den sorte bordplade. Det skaber et smart spisebord, der passer rigtig godt ind i en moderne, stilren indretning.

FDB Møbler – C35C Spisebord

FDB Møbler – C35C Spisebord

FDB Møbler / 9.999,- / Gå til shop

C35C fra FDB Møbler er et velkendt spisebord. Det er både praktisk, slidstærkt og stilrent, der passer ind i både en moderne og klassisk boligindretning. Det er designet af den anerkendte møbeldesigner Poul M. Volther, der også står bag en lang række andre ikoniske designmøbler. Alt træ, der bruges er FSC-certificeret og du kan tilkøbe tillægsplader.

Spisebordet måler hele 220 cm. i længden. Det betyder også, at det har en god størrelse, der gør det muligt at samle hele familien om bordet. Hele bordet er blevet fremstillet i sortlakeret egetræ, der indhentes fra europæiske skove. Det skal gøres klart, at der kan opstå nuanceforskelle, da der bruges naturmateriale – selv på hver enkelt spisebord.

GUBI – Eliptical Spisebord

GUBI – Eliptical Spisebord

GUBI / 15.495,- / Gå til shop

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at GUBI står bag en lang række interessante møbler. De er dog i høj grad kendt for deres mange spændende stole. Her kan du dog se, at de også er rigtig dygtige til at lave spiseborde. Som navnet af dette spisebord også giver kraftigt udtryk for, så er der tale om et elliptisk formet spisebord fra GUBI.

Hele bordet er fremstillet i sort ask og har et meget spændende look. Én ting er, at den flotte bordplade er elliptiske formet, men noget helt andet er, at benene også er buet, hvilket giver et helt unikt look. Leder du efter et bord, der skiller sig ud fra mængden, men dog samtidig også har et moderne og stilrent look, så er dette bord et oplagt valg.

FDB Møbler – C28 Spisebord

FDB Møbler – C28 Spisebord

FDB Møbler / 11.999,- / Gå til shop

Her er der igen tale om et spisebord, der er opstået som følge af et succesfuldt samarbejde mellem FDB Møbler og den danske møbeldesigner Poul M. Volther. Det har mange fællestræk med C35C, der er blevet beskrevet længere oppe. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det også har nogle træk, der får det til at stå lidt ud fra mængden.

Hele bordet er blevet fremstillet i egefiner af bedste kvalitet. Det er efterfølgende blevet sortlakeret fra top til tå. Det skaber et gennemført look, der sikrer, at det passer ind i enhver indretning – klassisk som moderne. Der er hele 204 cm. mellem bordbenene, hvorfor der er god plads til hele familien. Får du gæster på besøg, så kan tillægsplader købes.

Fredericia Furniture – 4750 Haugesen

Fredericia Furniture – 4750 Haugesen

Fredericia Furniture / 52.395,- / Gå til shop

4750 Haugesen fra Fredericia Furniture er et både æstetisk og funktionelt bord, der er designet af den danske møbeldesigner Niels Jørgen Haugesen, der også ligger navn til modelnavnet. Det er blevet designet tilbage i 1986, hvilket betyder, at det har været på markedet i mange år. I samme år vandt det endda designudmærkelsen ID-prisen.

Bordet er udstyret med klapper, der nemt kan slås ud, hvilket er med til at gøre det yderst funktionelt. Der kan derfor også findes plads til rigtig mange omkring bordet. Det har et udtryk og look, der sikrer, at det passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Med klapperne slået ud har bordet en længde, der lyder på intet mindre end 305 cm.

GUBI – Rundt spisebord (Sort Ask)

GUBI – Rundt spisebord (Sort Ask)

GUBI / 8.795,- / Gå til shop

Er du på udkig efter et rundt spisebord, men som helst ikke skal ligne alle de andre, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør se nærmere på dette spisebord fra GUBI. Det er designet af designvirksomheden Komplet og bliver produceret af GUBI. Derfor er der også garanti for, at der er fokus på de mindste detaljer ift. design og fremstilling.

Der er tale om et spisebord, der er fremstillet i sort ask. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det er et naturmateriale, så derfor kan udseendet af hver enkelt bord også variere. Det har en rigtig god størrelse, der sikrer, at det passer ind i ethvert hjem. Bordets moderne og gennemført look sikrer, at det harmonerer med enhver indretning.

Furn Living – Halmstad

Furn Living – Halmstad

Furn Living / 8.720,- / Gå til shop

Halmstad er et moderne og gennemført spisebord fra Furn Living. Det er sort fra top til tå. Det betyder ikke blot, at det får et stilrent look, men også, at det kan kombineres med enhver type af indretning. Det skal også nævnes, at der er tale om et bord med en kvalitetsrigtig bordplade med højtrykslaminat, hvorfor den sorte farve er meget markant.

Dertil har Furn Living også valgt at udstyre dette spisebord med sorte metalben, der skråner en anelse ud til siderne. Det giver bordet et både let og elegant udtryk. Ydermere, så står metalbenene også rigtig godt til den smukke, sorte bordplade i laminat. Det er et spisebord, der kan bruges overalt, da det både har et enkelt look og en god størrelse.

Furn Living – Stavanger

Furn Living – Stavanger

Furn Living / 4.995,- / Gå til shop

I løbet af denne artikel er du blevet præsenteret for en lang række interessante spiseborde. Mange af dem skiller sig ud på flere punkter og er derfor også meget unikke. Hvis du gerne vil investere i et sort spisebord, men dog lægger vægt på, at det blot skal være helt enkelt og nede på jorden, så vil du finde Stavanger fra Furn Living interessant.

Det er enkelt spiseborde, der kommer med en bordplade i sort højtrykslaminat. Benene er smukke 6-strengsben i metal, der giver bordet et specielt og elegant udtryk. Samtidig går det skinnende metal og den flotte laminatplade også rigtig godt sammen. Slutteligt, så skal det naturligvis også nævnes, at det kan erhverves til en rigtig god pris.