BoligLivsstilMode & Stil

Hvad er modafinil og hvor køber man det?

Modafinil er kendt som et studydrug som er blevet kendt i flere store dele af verden som et såkaldt ”Studydrug” som kan hjælpe dig med at koncentrerer dig endnu længere og være endnu mere fokuseret samt blive bedre til at huske oplysninger.

Modafinil lyder uden tvivl som en helt perfekt pille til dig der vil performe maksimalt, skal læse op til en eksamen eller arbejder hårdt og derfor vil være fokuseret i lang tid ad gangen, men er det nu også rigtigt? Det kigger vi nærmere på her i artiklen her, hvor jeg deler mine egne erfaringer med brugen af Modafinil og fortæller om de fordele og ulemper som der kan være ved denne ”magiske” pille.

Hvis du vil vide hvordan du kan købe Modafinil her til Danmark, så bestiller jeg selv fra hjemmesiden ModaWhale.com

Gå til forhandler / KØB HER

Hvad er Modafinil? Et studydrug der virker

Modafinil er lavet til mennesker der lider af narkolepsi. Her bruger de det til at holde sig vågen lettere, hvor de ellers havde været faldet i søvn. Narkolepsi er en ret kendt lidelse, som gør at du kan falde i søvn på yderst uheldige tidspunkter såsom når du f.eks. kører i bil eller lignende situationer, som kan være virkeligt farlige at falde i søvn i.

Det kan være farligt at have narkolepsi hvis du ikke har fået stillet diagnosen da du kan ende med at køre i din bil og samtidigt falde i søvn, hvilket kan ende helt fatalt for både dig og andre.

Hvis du indtager Modafinil, så vil du opleve en yderst opkvikkende effekt, som gør at en narkoleptiker kan have en nogenlunde funktionel og normal hverdag.

Men har man ikke har Narkolepsi så oplever langt de fleste en række yderst positive virkninger, som jeg første gang læste omkring på Dave Aspreys blog som f.eks. er øget energi, en forbedret koncentration, bedre humør samt markant mere overskud og milde bivirkningen såsom at man ikke føler samme sult som gør, at Modafinil også kan blive brugt under vægttab.

Dave Asprey har brugt og testet Modanifil i mere end 9 år og har testet samt eksperimenteret på sin egen krop med udgangspunkt i ny videnskabelig fakta, og han står stadig bag sit daglige forbrug af Modafinil.

I videoen som ses nedenfor kan du høre hvordan Dave Asprey for et par år siden har fortalt omkring hvilken effekt Modafinil har haft for ham og hans hverdag og hvordan det har gjort hans eget liv markant bedre. I videoen kalder han det Provigil, som er det samme som Modafinil, blot med et andet navn.

Min egen erfaring med Modafinil

modafinil erfaring

Jeg valgte for cirka 3 år siden selv at afprøve og teste Modafinil og jeg vil derfor gerne dele min erfaring med dig.

Først og fremmest så har jeg lavet en grundig research, da jeg troede at Modafinil lød for godt til at være sandt. Men jeg heldigvis blev positivt overrasket.

En ven introducerede mig nemlig for Modafinil, da han havde brugt det selv, til at arbejde længere og mere koncentreret. Han oplevede derudover også et langt højere niveau af produktivitet end han ellers gjorde. Så det lod jeg derfor også komme an på en prøve.

Jeg lagde ud med at tage én enkelt Modafinil for at se hvilken effekt de kunne have på mig. Jeg håbede inden begyndelsen på at jeg kunne blive mere effektiv på arbejdet end ellers. Og hold da op jeg oplevede en kæmpe forskel.

Sådan virker Modafinil på mig personligt:

  • Giver et bedre mentalt overskud
  • Markant forøget produktivitet
  • Mindre træt eller ukoncentrerede
  • Bedre humør
  • Mindre appetit

Ulemper ved Modafinil:

  • Skal tages relativt tidligt om morgenen, da jeg ellers har fået sværere ved at falde i søvn om aftenen.
  • Kan glemme at spise i løbet af dagen.
  • Mindre social når jeg arbejder grundet mere fokus

Min første gang på Modafinil

Jeg tog min første Modafinil for 3 år siden. Jeg har i alle hverdage, lige siden begyndelsen taget én Modafinil hver eneste dag. Jeg var utroligt spændt på hvad jeg ville opleve på egen krop, men jeg blev faktisk efter jeg havde taget pillen ret skuffet.

Første 30 minutter

Jeg havde nok mest regnet med at få sådan en ”WOW” følelse, men nej, det fik jeg ikke. Jeg søgte på nettet og læste om første gang man tager modafinil. Her fandt jeg derefter ud af, at mange blev overrasket over at effekten ikke nødvendigvis rammer som et ”tog” men da de begyndte at skulle arbejde og koncentrere sig, så kom den rigtige effekt. Så det gjorde jeg også.

Efter 45 minutter

Jeg er generelt altid relativt træt om morgenen, men efter de første 45 minutter begyndte der virkeligt at ske noget. Jeg fik ret meget hurtigt en masse energi og vupti, trætheden var forsvundet fuldstændigt.

Jeg kan tydeligt huske den meget opkvikkende effekt, men det var ikke fordi jeg blev specielt overvældet af en voldsom energi. Men da jeg gik i gang med at arbejde SÅ skete der noget. Jeg fik fjernet alle distraktioner og var kun fokuseret på at skulle arbejde fuldstændigt dybt koncentrerede.

Jeg oplevede det mange kender som ”tunnel vision” hvor jeg var fuldstændig lukket ind i mig selv, og der blev hverken tjekket facebook eller andre sociale medier, og mine tanker flakkede ikke rundt som de ellers plejer at gøre.

Efter 10 timer

Fra morgenen kl. 07.00 til 17.00 knoklede jeg fuldstændig igennem og følte at tiden fløj afsted, og pludseligt var klokken 17.00. Jeg havde ikke spist noget som helst, da jeg kort sagt ikke var blevet sulten. Modafinil giver som nævnt bivirkningen, som betyder at mange ikke føler sult, så mange bruger også Modafinil hvis de ønsker vægttab grundet det øget energi niveau og mangel på sulten.

Køb Modafinil- Hvordan køber man modafinil i Danmark?

Du kan købe Modafinil hos hjemmesiden ModaWhale.com her

Det er relativt nemt at købe igennem ModaWhale.com da de befinder sig indenfor EU hvilket derfor ikke kræver at du skal gå igennem en mellemmand som nogle hjemmesider tilbyder. Køb Modifinil hos en troværdig forhandler, hvis du ikke ønsker at spilde dine penge.

De tilbyder også en leveringsgaranti, så hvis din pakke ville blive taget i tolden eller bliver væk, så sender de blot en helt ny indenfor 24 timer, fuldstændig gratis.

Er Modafinil lovligt?

Da Modafinil er receptpligtigt, så er det desværre ikke lovligt medmindre får det igennem lægen, fordi du har en diagnose med Narkolepsi hos lægen. Eftersom Modafinil er ”almindeligt” medicin præcis som Pencilin, så er det dog ikke noget myndighederne holder et skarpt øje med. Det er ikke euforiserende hvilket også betyder at man ikke skal være bange for at have det på sig, som hvis du f.eks. havde en slags narkotika som Kokain eller hash, som kan give en fængselsstraf. Du kan f.eks. også læse mere om modafinil her.

Jeg købte min første gang 200 modafinil, og det kan måske godt lyde som ret mange, men hvis du tager 1 enkelt om dagen, så får de altså hurtigt ben at gå på. Derudover så er de også en del billigere ved køb af flere ad gangen, så derfor mente jeg at det gav bedst mening.

Hvis du besøger hjemmesiden ModaWhale.com så kan du se, at der findes forskellige varianter såsom Modalert, Modvigil, Modvigil, Waklert og Artvigil. De minder alle meget om hinanden, men har forskellige fordele

Jeg har personligt kun egen erfaring med Modalert 200 samt Wakalert 150 og det er derfor dem som denne artikel og min egen erfaring med Modafinil er bygget op på. Så hvis du vælger en af de forskellige andre muligheder, så vil jeg gerne høre fra dig for at høre om din effekt.