Mode & Stil

Lange frakker til mænd – 21 lækre herrefrakker i uld

Lange frakker til mænd – 21 lækre herrefrakkerLange frakker til mænd – 21 lækre herrefrakker

Frakker er ikke blot gode til den kolde tid. De kan også løfte et outfit til et helt nyt niveau. Oftest forbindes sådanne frakker med en vis form for ekstravagance og god stil. Det betyder også, at det bestemt er noget, du bør overveje at investere i, hvis du ikke allerede har en lækker herrefrakke til de kolde tider (og dem er der en del af her i landet).

Du kan finde et stort udvalg af lange frakker til mænd på det danske marked. Derfor kan det også være svært at finde hoved og hale i. Hvis du savner noget inspiration til herrefrakker i denne sammenhæng, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig samlet intet mindre end 20 rigtig lækre lange frakker til mænd, hvorfor der bestemt også er noget lige for dig.

Frakker til mænd – Lang Herrefrakke i uld

Når du skal have frakker til mænd, så kan det ofte være svært at finde de nyeste og smarteste modeller, når vi snakker en lang herrefrakke i uld. Det er heller ikke sikkert at du ved præcist hvad du er på jagt efter og søger måske derfor inspiration. Men når du søger frakker til mænd så er det naturligvis vigtigt at du finder en frakke der passer til dit behov og eventuelt også gerne til resten af dit tøj. Derfor bør du undersøge alle dem ligheder der findes derude, så du køber den helt rette, så du ikke ender med at lade din nye frakke hænge i skabet uden at blive brugt.

Når du køber frakker, så er det ikke kun det æstetiske, der skal være på plads – det praktiske skal også. Det betyder, at du ikke kun skal tænke udseende, når du vælger din kommende frakke. Det er særligt noget, der er vigtigt i et land som Danmark, hvor det er bidende koldt om vinteren. Se med nedenfor og find frem til din kommende lange frakke.

Hugo Boss – NYE Cashmere (Sort)

Hugo Boss – NYE Cashmere (Sort)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Den første frakke, du finder i denne artikel er fra Hugo Boss og hedder NYE Cashmere. Som navnet også antyder, så er der tale om en rigtig lækker frakke i cashmere. Det betyder både, at den er blød og behagelig at have på, men også at den kan holde dig varm, når temperaturen begynder at falde. Derfor er det selvfølgelig også en rigtig praktisk frakke.

Frakken kan dog også bryste sig af, at have et mere strømlinet og stilrent look. Den er derfor også god i forbindelse med forretning eller pænere brug. Den kan dog også sagtens bruges til dagligt. Frakken er udstyret med 3-knaps lukning, to stiklommer, en brystlomme og tre inderlommer. Frakken er fremstillet i hhv. 90% uld og 10% cashmere.

Allan Clark – Tarantio (Sort)

Allan Clark – Tarantio (Sort)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Her er der tale om en rigtig flot frakke, der blandt andet er god over en blazer eller en habit. Som du – med garant – også kan regne ud med udgangspunkt i dette, så er den lavet med særligt fokus på pænere eller forretningsmæssig brug. Der er brugt gode materialer til fremstilling af frakken (10% cashmere og 90% uld), der sikrer en høj kvalitet.

Derfor er du også garanteret, at den kan holde dig varm på en kold vinterdag. Den kommer med to inderlommer, to stiklommer, en inderlomme og en 3-knaps lukning, som du finder på de fleste lange frakker til mænd. Længden er til cirka midt på låret. Frakken byder på et meget strømlinet og elegant look, så den kan bruges i alle sammenhænge.

SAND – Retro (Grå)

SAND – Retro (Grå)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Hvis en sort frakke ikke er dét, du siger, så kan du i stedet overveje at investere i en frakke som denne. Modellen hedder Retro og kommer fra danske SAND. Som navnet også giver antydninger af, så er det en lang frakke, der har et retroinspireret look. Den kan derfor både bruges til pænere lejligheder, men dog også sagtens til brug i dagligdagen.

Det er en flot meleret frakke, der er udstyret med en 3-knaps lukning. Den er udstyret med to inderlommer, to stiklommer og enkelt slids. Dens længde når cirka til midt på låret. Farven på denne frakke kan bedst betragtes som en koksgrå farve. Den har en Regular-pasform, hvorfor den ikke sidder tæt. Frakken er desuden fremstillet i 100% uld.

HUGO – C-Stratus (Sort)

HUGO – C-Stratus (Sort)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Der skal ikke være nogen tvivl om, at HUGO altid har været kendt for at lave elegant beklædning. Det er også noget, du kan føle og se på denne frakke, der har fået modelnavnet C-Stratus. Der er nemlig tale om en rigtig flot og elegant frakke med AMF-stigninger langs stolpen, revers og lommerne. Den har et meget ennemført og ekstravagant look.

Den er passende til brug over en blazer eller en habit. Det betyder også, at du roligt kan bruge den til forretningsbrug eller til pænere lejligheder. Den er fremstillet i slidstærke og behagelige materialer (en kombination af 80% uld og 20% polyamid). Frakken er udstyret med en 3-knaps lukning, to inderlommer, to stiklommer og længde til lidt over knæet.

Bruun & Stengade – Michigan (Grå)

Bruun & Stengade – Michigan (Grå)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Denne frakke fra Bruun & Stengade beviser tydeligt, at en lækker frakke ikke nødvendigvis behøver at koste en mindre formue. Det er en både flot og blød frakke, der er fremstillet i en kombination af 50% uld og 50% polyester. Den har en god længde, der går til cirka midt på låret. Den kan bruges til alt lige fra en habit til blot almindeligt brug til dagligt.

Den kommer med en knaplukning, der sikrer, at den kan lukkes helt til i halsen. Derfor er den også god at bruge i vintersæsonen. Dertil er den også udstyret med en inderlomme og to lukkede stiklommer – én i hver side af frakken. Dens længde er behagelig, da den går til cirka midt på låret. Modsat mange andre frakker, så har den en Slim-pasform.

Hugo Boss – Stratus (Grå)

Hugo Boss – Stratus (Grå)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Stratus fra Hugo Boss er en strømlinet og moderne frakke. Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er en frakke, der appellerer til den moderne mand. Der har været fokus på, at skabe et ekstravagant og elegant look. Derfor er det også en lang herrefrakke, der egner sig til alle lejligheder, hvilket gælder alt lige fra pænere lejligheder til dagligdagsbrug.

Det er en rigtig flot vævet frakke med diagonal strib. Den har derfor også et meget klassisk udtryk, som betyder, at den er tidløs og altid vil kunne bruges – både nu og om mange år. Dertil er den udstyret med 3-knaps lukning, to stiklommer og tre inderlommer. Den er fremstillet i en kombination af 80% uld og 20% polyester af højeste kvalitet.

SPO – Cashmere Wood (Brun)

SPO – Cashmere Wood (Brun)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

En lang frakke behøver selvfølgelig ikke at være sort eller grå. Det er denne model fra S.P.O Copenhagen et rigtig godt bevis på. Deres Cashmere Wood er nemlig i en klassisk brun farve, der giver jakken et meget spændende look. Som navnet også giver antydninger af, så er det en frakke, der er fremstillet i en lækker kombination af uld og cashmere.

Det skal desuden også nævnes, at frakken er blevet fuldt foret, hvilket er med til at sikre, at den selvfølgelig sagtens kan holde dig varm på en kold dag. Den kommer også med både revers, 3-knaps lukning og to sidelommer. Den er ganske normal i størrelsen og har dertil også en god regulær Slim-pasform, der sikrer, at den sidder godt på dig.

Pierre Balmain – Frakke (Navy)

Pierre Balmain – Frakke (Navy)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Hvis du gerne vil have en frakke, der skiller sig ud fra mængden, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at denne model fra Pierre Balmain kan bryste sig af, at være en værdig aftager som pladsen som din kommende lange frakke. Det er nemlig en meget unik frakke, der helt afgjort vil tiltrække misundelige blikke fra forbipasserende mænd.

Ikke nok med, at den har et meget unik udseende, der blandt andet byder på en krav og ærmeafslutninger med for, så er den også foret indvendigt. Det er ensbetydende med, at du bestemt ikke skal være bange for, at du ikke kan holde dig varm med denne frakke fra Pierre Balmain. Den er lavet i en rigtig flot navyblå farve i stedet for f.eks. sort eller grå.

PS by Paul Smith – Frakke (Navy)

PS by Paul Smith – Frakke (Navy)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Langt de fleste mænd har et kendskab til Paul Smith. Hans forskellige brands og herunder også PS by Paul Smith er bestemt toppen af poppen. Denne frakke er yderst flot og kommer selvfølgelig med de velkendte signaturstriber fra Paul Smith. Derfor har den også et både ikonisk og unikt look, der sikrer, at den dermed skiller sig ud fra mængden.

Den kommer selvfølgelig med en klassisk revers, 3-knaps lukning, slids og dertil også paspolerede lommer. Indvendigt er den blevet udført i flere forskellige farver, der ligesom de ikoniske striber også er noget, der er et stort kendetegn ved Paul Smith. Frakken laves i 78% uld, 19% nylon og 3% bomuld. Den fremstillet i Portugal og er normal i størrelse.

Calvin Klein – Casper Frakke (Navy)

Calvin Klein – Casper Frakke (Navy)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Calvin Klein står også bag et stort sortiment af klassisk herrebeklædning. Det er bl.a. noget, de beviser med denne frakke, der er blevet navngivet Casper. Det er nemlig en både klassisk og rigtig flot frakke, der er udstyret med en høj Kina-krave, stiklommer og slids midt bag. Du kan derfor også være sikker på, at den kan bruges i mange forbindelser.

Casper fra Calvin Klein byder desuden også på en Slim Fit-pasform, hvorfor den sidder relativt tæt til kroppen, men den er dog normal i størrelsen. Den kan desuden også bryste sig af en rigtig høj kvalitet, da den er fremstillet i en kombination af 58% uld og 32% polyester. Hele frakken bliver fremstillet i Italien med fokus på at sikre kvaliteten.

Tiger of Sweden – Egal (Sort)

Tiger of Sweden – Egal (Sort)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Her er der tale om en rigtig flot og klassisk uldfrakke fra Tiger of Sweden. Den har et flere spændende detaljer, men den har dog fortsat et meget strømlinet og moderne udseende. Egal kommer også med en høj Kina-krave, stiklommer og en slids midt bag på. Den har en længde, der lyder på 91 cm., hvilket betyder, at den har en ganske normal længde.

Denne frakke fra danske Tiger of Sweden er fremstillet i en kombination af 75% uld og 25% polyamid. Det er både med til at sikre, at kvaliteten er i top og at den føles behagelig at have på. Det skal også nævnes, at den både er udstyret med to inderlommer, to stiklommer og en høj krave. Knaplukningen på den moderne lange frakke er skjult.

Calvin Klein – Carlo (Sort)

Calvin Klein – Carlo (Sort)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

På lige fod med den frakke fra Calvin Klein, der er blevet beskrevet længere oppe i denne artikel, så er der også her tale om en klassisk frakke, der appellerer til den moderne mand, der er sætter pris på en elegant og strømlinet frakke. At den er fremstillet i en kombination af 90% uld og 10% cashmere er blot med til at gøre denne frakke endnu bedre.

Den er udstyret med både en smal reverskrave, stiklommer og en slids midt bag på. Derfor er det også en frakke til mænd i sin reneste form. Den fremstilles i Italien med de bedste materialer, du kan komme i tanke om. Dertil skal det også nævnes, at den har en rigtig god Slim-pasform og er normal i størrelsen. Hele frakken er selvfølgelig holdt i sort.

Mason’s – Montecristo (Grå)

Mason’s – Montecristo (Grå)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Det er ikke alle, der synes, at en frakke, der blot er ensfarvet fra top til tå er spændende nok. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til og du er på udkig efter en ny frakke, så er Montecristo fra Mason’s lige noget for dig. Her er der nemlig tale om en rigtig flot frakke, der er fremstillet i skønne materialer, som byder på et flot mønster med striber.

Hele frakken er holdt i grå nuancer, som sikrer, at den fortsat har et ekstravagant og moderne look. Der bør dog ikke være nogen tvivl om, at f.eks. en sort frakke går til flere lejligheder end Montecristo-frakken fra Mason’s. Hvis du har planer om, at den skal bruges til dagligt, når du tager på arbejde, i skole eller lignende, så er det et spændende valg.

Burberry – Kensington Mid (Sandfarvet)

Burberry – Kensington Mid (Sandfarvet)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Hvis du har interesse for herremode, så er du også klar over, at Kensington Mid fra Burberry ganske enkelt er en ikonisk frakke. Det er en rigtig flot mellemlang frakke, der kommer med en dobbelt knaplukning. Den kan tilmed også bryste sig af, at være fremstillet i en lækker og behagelig kvalitet, da hele frakken fra Burberry er fremstillet i bomuld.

Den klassiske frakke er dobbeltradet, har et bælte til at spænde om livet og har også et bærestykke over højre skulder. Burberry har også valgt at udstyre deres Kensington Mid-frakke med stropper, der kan justeres på ærmekanterne. Den har et enkelt slids på bagsiden, to lommer med knaplukning på fronten samt to indvendige lommer med knaplukning.

SAND – Sultan Relax (Lysebrun)

SAND – Sultan Relax (Lysebrun)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Denne frakke fra SAND kan bedst beskrives som værende en dejlig, blød frakke, der byder på et klassisk og strømlinet look. Derfor er det også en frakke, der kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge. Den kan blandt andet bruges over en habit, men du har også mulighed for at gøre brug af den til dagligt, da den har et meget enkelt look.

Den er blevet fremstillet i en kombination af 85% uld og 15% cashmere. Den kommer også med to inderlommer, to stiklommer og en klassisk knaplukning. Ydermere, så er den også lavet med en enkelt slids bag på. Dens længde går cirka til midt på låret. SAND har også valgt at udstyre Sultan Relax-frakker med såkaldte AMF-stigninger flere steder.

Burberry – Bishopsgate VT (Koks)

Burberry – Bishopsgate VT (Koks)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Burberry står bag mange spændende frakker. Det er bestemt ikke kun deres ikoniske Kensington Mid, der er værd at se nærmere på. Du kan f.eks. også vælge at se nærmere på Bishopsgate VT fra Burberry. Her er der nemlig tale om en rigtig flot uldfrakke, der har mange lækre detaljer. Dertil er den også fremstillet i en både lækker og behagelig kvalitet.

Denne frakke fra Burberry er udstyret med en 3-knaps lukning. Den kommer med en enkelt slids, to lommer på fronten og dertil også en rigtig flot brystlomme. Den har en Regular-pasform, hvorfor den sidder godt på kroppen. Frakken er koksgrå og kan tilmed bryste sig at et flot mønster, der sætter prikken over i’et på den flotte herrefrakke.

Tiger of Sweden – Dempsey13 Retro (Grå)

Tiger of Sweden – Dempsey13 Retro (Grå)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Dempsey13 Retro fra Tiger of Sweden er – som navnet – også giver antydninger af en retroinspireret frakke. Det er en rigtig flot, meleret retrofrakke, der er vævet i sildeben. Derfor stilles der bestemt også en garanti ved, at det er en unik frakke, der skiller sig ud fra mængden. Det er dog noget, den gør uden, at det bliver for meget, da den fortsat er pæn.

Den er blevet lavet med en klassisk 3-knaps lukning, enkelt slids bag på og dertil også både to inderlommer og to frontlommer. Dens længde strækker sig til cirka midt på året, alt afhængigt af din højde. Frakken fremstillet i en lækker kombination af 49% uld, 28% polyamid, 13% silke, 5% mohair og 5% uld.Frakken kan bruges i alle forbindelser.

Burberry – Kensington Mid (Sort)

Burberry – Kensington Mid (Sort)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er Kensington Mid fra Burberry en yderst ikonisk frakke, der har været på markedet i mange år og er eftertragtet hele verden over. Selvom den klassiske farve er den sandfarvede model, så fås den også i sort, hvis du er mere til de mørkere nuancer. Kvaliteten er den helt samme, da den er lavet i 100% bomuld.

Den sorte udgave af Kensington Mid er selvfølgelig også dobbeltradet, den er også udstyret med et bælte til at spænde om livet og dertil kommer den også med et bærestykke over højre skulder. Den byder på to indvendige lommer med knaplukning og to lommer med knaplukning på fronten. Den har selvfølgelig også en enkelt slids bagpå.

Hugo Boss – Shawn4 (Navy)

Hugo Boss – Shawn4 (Navy)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Shawn4 fra Hugo Boss er en rigtig flot unconstructed frakke. Den er fremstillet i 100% uld. Det betyder, at den både har en imponerende kvalitet og dertil føles den også rigtig behagelig at have på. Den har en god længde, der går til cirka midten af låret, hvorfor den sagtens kan dække en blazer. Den er velegnet til både pænere og dagligt brug.

Den er lavet i en rigtig flot navyblå farve. Derfor passer til den også til de fleste lejligheder. Den er udstyret med både to stiklommer, en brystlomme og to inderlommer. Dertil skal det også nævnes, at den kommer med contrast fabric i kraven. Hvis du er på udkig efter en enkel, men dog ekstravagant frakke, så er Shawn4 fra Hugo Boss et oplagt bud.

Hugo Boss – NYE Cashmere (Blå)

Hugo Boss – NYE Cashmere (Blå)

Danmarks største udvalg af Lange herrefrakker

Blå frakker til mænd er et hit for tiden. Hvis det også er en trend, der appellerer til dig, så bør du overveje at se nærmere på NYE Cashmere fra Hugo Boss i blå. Det er nemlig en alsidig og moderne frakke, der både byder på lækre materialer (den er fremstillet i 85% uld og 15% cashmere) og et både ekstravagant såvel som strømlinet udseende.

Denne frakke kan blandt andet bryste sig af, at være udstyret med en klassisk 3-knaps lukning. Dertil kommer den også med både to stiklommer, tre inderlommer såvel som en brystlomme. Hugo Boss har også valgt at tilføje lidt detaljer i form af AMF-stigninger ved stiklommerne. Frakken bliver vævet i Italien af de absolut bedste materialer.

Lang Herre frakke i uld

Når du har set denne liste med 20 nye og smarte lange herre frakker i uld, så håber jeg at du selv har fundet den helt rigtige herre frakke. Vi har forsøgt at finde nogle frakker til herre som er af høj kvalitet, og som naturligvis også er i den højere prisklasse, men som du med garanti også vil have i flere sæsoner og på den måde slipper for at skulle ud og finde nye frakker hvert år.