Mode & Stil

Business Taske herre – Se 22 computertasker til mænd her

Tasker til mænd – Se 22 moderne eksempler herTasker til mænd – Se 22 moderne eksempler her

Hvis du til dagligt har en taske med laptop, dokumenter og lignende med på arbejde, så skal du selvfølgelig investere i en moderne business taske til mænd. I denne artikel bliver du præsenteret for 22 moderne eksempler på tasker til mænd. Derfor er der også god sandsynlighed for, at du finder en taske, der appellerer til dig i forhold til de kriterier og præferencer, du har.

Der er selvfølgelig forskellige syn på, hvad der betragtes som værende en business taske og hverdags taske. Langt de fleste kan vil dog kunne erklære sig enige i, at en sådan taske skal have et formelt og stilrent udseende. Derfor er det også netop sådanne tasker, du kan finde i denne artikel. På trods af dét, så adskiller taskerne sig dog på flere forskellige punkter.

Business taske til mænd

Når man skal købe en business taske til mænd, så er det utroligt vigtigt at man finder en praktisk taske, uanset om man skal bruge den som en smart business taske eller bare til hverdag. Tasker til mænd har ofte plads til en bærbar computer og til nogle flere praktiske ting, men hvis du eksempelvis skal bruge tasken som skuldertaske til mænd, til en computertaske på jobbet eller i hverdagen, så er det vigtigt at du lige tjekker på hvor stor en computer du kan have i tasken, så du ikke får en taske din egen bærbar ikke kan være i. Nogle af disse tasker til mænd-

Ikke nok med, at en business taske herre er praktiske, da de oftest har en god størrelse, men dertil også en fornem rummelighed, så er der god plads til alt fra din laptop til dine mapper, så kan de også tilføje et lille pift til dit outfit. Det skyldes, at du hurtigt virker mere formel, hvis du bærer en flot, stilren lædertaske sammenlignet med at have en rygsæk på ryggen.

Hugo Boss – Signature_S Doc Bag

Hugo Boss – Signature_S Doc Bag

Hugo Boss / 5.000,- / Gå til shop

Den første taske, du bliver præsenteret for er fra Hugo Boss. Ét af de ypperste brands, når der er tale om formel og stilren herremode. Det er en rigtig flot Palmellato-præget taske, der er fremstillet i kalveskind af høj kvalitet. Den har en stil og størrelse, der gør, at den er særligt velegnet til forretningsbrug. Den kan dog også sagtens bruges til andet.

Den er udstyret med et stort hovedrum med dobbelt lynlås. Dertil har den også en åben lomme foran, en lynlåslomme indvendigt og en indvendig organizer. Det betyder, at det er en taske, der giver dig gode forudsætninger for at holde en god struktur på de ting, du har med. Der medfølger selvfølgelig en lækker skulderstrop. Signature_S laves i Italien.

Ahler – Business Bag

Ahler – Business Bag

Ahler / 2.000,- / Gå til shop

Her er der tale om en stilren og moderne taske til mænd fra Ahler. Den er lavet med henblik på, at den skal kunne bruges til forretning. Den kan dog også tjene andre formål, hvis dette ønskes. Det er en taske, der passer rigtig godt til dig, der ønsker at investere i en forretningsegnet taske i høj kvalitet, men dog uden, at den vil koste dig en formue.

Tasken er fremstillet i 100% kalveskind. Det betyder både, at den har et flot look og en høj slidstyrke. Der medfølger selvfølgelig en skulderstrop, der matcher taskens udtryk. Den er udstyret med et stort rum med lynlåslukning i toppen, to åbne lommer udvendigt, to indvendige lommer såvel som en fornuftig lynlåslomme både udvendigt og indvendigt.

Tiger of Sweden – Printel

Tiger of Sweden – Printel

Tiger of Sweden / 3.000,- / Gå til shop

Modsat mange af de andre businesstasker, du kan finde på det danske marked, så adskiller denne model fra Tiger of Sweden sig ved at være i brun læder i stedet for sort. Hvad alle tre tasker dog har tilfælles er, at de har et både flot og gennemført look. Denne taske har dog en kende mere klassiske associationer, men har dog også moderne aspekter.

Den leveres med en aftagelig skulderrem, så du selv kan vurdere, om du vil have den på eller ej. Den har to lommer med lynlåslukning i toppen og lomme med lynlås på fronten. Indvendigt har den både tre små åbne lommer, tre lommer til penne og to store lommer – én af dem er med lynlås. Har logo på fronten og krog til nøgler indvendigt.

Hugo Boss – Traveller_S Doc Laptop Bag

Hugo Boss – Traveller_S Doc Laptop Bag

Hugo Boss / 3.500,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter en flot og klassisk businesstaske, så bør du overveje følgende model fra Hugo Boss. Den hedder Traveller_S Doc Laptop Bag og kan bryste sig af et strømlinet og klassisk look, der appellerer til enhver moderne mand. Den er fremstillet i en lækker læderkvalitet, der afgjort er med til at understøtte det klassiske look.

Den kan blandt andet bryste sig af, at være fremstillet i 100% koskind af høj kvalitet. Det skal også nævnes, at den kommer med en skulderstrop, der harmonerer med designet af tasken. Indvendigt har den et stort rum, som du får adgang til via en 2-vejs lynlåslukning i toppen. Der er god plads i tasken og mange rum til at organisere indholdet.

SAND – Briefcase Business Bag

SAND – Briefcase Business Bag

SAND / 3.500,- / Gå til shop

I dette tilfælde er der tale om en rigtig flot businesstaske fra SAND. Den kan bruges til lidt af hvert, men den egner sig dog særligt til forretningsmæssig brug. Tasken er selvfølgelig fremstillet i 100% læder. Det betyder, at den har et look, der kombineres af både klassiske og moderne aspekter. Det betyder dog også, at den er yderst slidstærk og holdbar.

Den lækre taske fra SAND kommer med et stort rum, der kan bruges til opbevaring af laptop, mapper og lignende. Den er også udstyret med to yderligere rum indvendigt, som kan lukkes med velcro. Der er også to små netrum indvendigt. På ydersiden er tasken udstyret med to rum med magnetisk trykknap. Der medfølger også skulderstrop.

Tiger of Sweden – Printel

Tiger of Sweden – Printel

Tiger of Sweden / 3.000,- / Gå til shop

Tiger of Sweden har altid været kendt for at lave produkter af høj kvalitet. Det er også noget, der gør sig gældende i forhold til deres tasker som f.eks. denne model, der hedder Printel. Den er fremstillet i sort læder af ypperste kvalitet, der giver et strømlinet og ekstravagant look. Derfor er det selvfølgelig også en taske, der egner sig godt til forretning.

Indvendigt er tasken udstyret med to lommer med lynlåslukning i toppen, der har opdeling af flere indvendige lommer i forskellige størrelser. Den har også en lomme med lynlåslukning på fronten, hvor du også finder et klassisk Tiger of Sweden-logo, der er trykt ind i læderet. Ydermere, så er der også lommer til penne og krog til nøgler indvendigt.

HUGO – Element_S Doc Bag

HUGO – Element_S Doc Bag

HUGO / 3.600,- / Gå til shop

Flot og strømlinet dokumenttaske fra HUGO. Den er fremstillet i præget skind, der giver tasken et både flot, men dog også interessant udseende. Som følge af, at det er en taske, der byder på et både klassisk udseende og flot look, så er det også en taske, der kan bryste sig af, at være særligt velegnet til såvel hverdags- som forretningsmæssig brug.

Element_S Doc Bag fra HUGO har en fornuftig størrelse og er blevet indrettet på praktisk vis. Den har ét hovedrum, som du får adgang til via lynlåsen i toppen. Indvendigt finder du både en lynlåslomme og tre indvendige organizere. Der medfølger selvfølgelig også en skulderstrop i samme stil som tasken, der kan monteres på tasken, hvis det ønskes.

Ahler – Business Bag

Ahler – Business Bag

Ahler / 2.000,- / Gå til shop

Denne model fra Ahler er allerede blevet beskrevet længere oppe i denne artikel. Eneste forskel på denne og den forrige variant er farven på læderet. Denne variant er nemlig blevet udført i sort læder i stedet for brun. Det betyder, at du kan være sikker på, at kvaliteten er lige så høj, at tasken har samme stilrene look og at prisen er særdeles god.

Business Bag fra Ahler er fremstillet i 100% kalveskind. Den er indrettet med et stort rum med lynlåslukning i toppen, der giver dig adgang til to indvendige lommer og en indvendig lomme med lynlåslukning, foruden det store rum. Dertil kommer den også med en udvendig lomme med lynlåslukning og to udvendige åbne lommer, så der er god plads.

Hugo Boss – Signature Businesstaske

Hugo Boss – Signature Businesstaske

Hugo Boss / 4.300,- / Gå til shop

Hvis du ikke er til lædertasker, men dog alligevel gerne vil have en fornem og ekstravagant taske, du kan gøre brug af til forretningsmæssig brug, så bør du overveje Signature Businesstaske fra Hugo Boss, da den er fremstillet i blød nylon frem for læder. Den er dog blevet udstyret med besætninger i præget skind, der giver lidt mere eksklusive vibes.

Den har dertil også en fornuftig indretning, da den både byder på to store rummer, mens den ene af disse rum er indrettet med fire mindre rum, hvoraf ét af dem er med lynlås. I det andet rum er det blot opdelt med et stort rum og en side-organizer. Den leveres dertil også med en flot aftagelig skulderstrop og er udstyret med håndtag i kalveskind.

Hugo Boss – Traveller_Briefcase Bag

Hugo Boss – Traveller_Briefcase Bag

Hugo Boss / 5.000,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter en klassisk herretaske, så er denne model fra Hugo Boss bestemt et oplagt valg. Den er fremstillet i præget skind, der giver den et tidløst look. Derfor passer den også rigtig godt til enhver stil, og kan være med til at løfte ethvert outfit. Dertil har den en størrelse, der gør, at den er praktiske at bruge til forretning o.lign.

Den kommer med et stort hovedrum, der kan lukkes ved hjælp af en klassisk trykknaplukning på fronten. Den har dertil også en indvendig lynlåslomme og tre indvendige organizere. Ydermere, så har Hugo Boss også valgt at deres Traveller_Briefcase Bag skal være udstyret med en udvendig lynlåslomme og at der skal medfølge en skulderstrop.

Royal RepubliQ – Explorer Laptop Double Bag

Royal RepubliQ – Explorer Laptop Double Bag

Royal RepubliQ / 1.499,- / Gå til shop

Her er der tale om en rigtig lækker businesstaske fra Royal RepubliQ, du har mulighed for at erhverve til en god pris. Den er udstyret med to gode rum, hvoraf det ene rum indeholder en stiklomme til papirer, kabler osv. Det andet rum er derimod indrettet med beskyttende stiklomme til din laptop, tre mindre stiklommer og en indvendig lynlåslomme.

På fronten af Explorer Double Bag fra Royal RepubliQ finder du en mindre lynlåslomme. Bagsiden præges derimod af en rem, der giver dig mulighed for at koble din taske fast til din trolley i lufthavnen. Der medfølger selvfølgelig også en aftagelig skulderrem i samme stil som resten af tasken. Den kan dertil også bryste sig af en imponerende skindkvalitet.

Calvin Klein – Basic Leather Laptop

Calvin Klein – Basic Leather Laptop

Calvin Klein / 2.300,- / Gå til shop

Calvin Klein er naturligvis et brand, du roligt kan vælge at købe en taske fra. De har altid været kendt for deres høje kvalitet og deres evne til at skabe stilrene og tidløse produkter. Deres Basic Leather Laptop er bestemt ikke nogen undtagelse, da der her er tale om en rigtig lækker businesstaske, der selvfølgelig er blevet fremstillet i lækker skind.

Tasken har et meget stilrent og strømlinet look. Fokus har været på, at skabe en taske, der er fri for unødige detaljer og som dermed også kan bruges med henblik på forretning. Den har en god størrelse og er blevet indrettet på yderst fornuftig vis. Derfor kan du være sikker på, at det er nemt at organisere de ting, du ønsker at have med i din taske.

Tiger of Sweden – Luntlas

Tiger of Sweden – Luntlas

Tiger of Sweden / 2.300,- / Gå til shop

Som du – med garanti – også har lagt mærke til i denne artikel, så er Tiger of Sweden et højtrespekteret brand blandt danske mænd. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, men dog fortsat ønsker at shoppe fra velrenommeret brand, så kan du overveje Luntlas fra Tiger of Sweden, der – modsat mange andre businesstasker – ikke er i læder.

Denne taske er derimod fremstillet i melton whool, der er en yderst skøn uldkvalitet. Det er ikke blot med til at give tasken et interessant look, men samtidig er det også et slidstærk materiale. Tasken har dog forskellige læderdetaljer rundt omkring, mens dens bærehank og den medfølgende skulderrem også er blevet udført i læder af høj kvalitet.

Paul Smith – Business Taske

Paul Smith – Business Taske

Paul Smith / 4.500,- / Gå til shop

Paul Smith er noget af det ypperste, når det kommer til ekstravagant og kvalitetsrigtig herremode. Derfor kan du også roligt vælge at investere i en business taske fra selveste Paul Smith. Det kunne for eksempel være denne model, der naturligvis er fremstillet i 100% italiensk kalveskind af højeste kvalitet, som oven i købet er blevet holdt i en sort farve.

Ikke nok med, at det er en yderst stilren og ekstravagante forretningstaske, så er den også praktisk. Den har en god størrelse (måler 38 cm. x 28 cm. x 10 cm.) og er blevet indrettet på særdeles fornuftig vis. Du finder nemlig et stort indvendigt rum med to lommer, der gør det nemt at organisere dine ting. Kommer med Paul Smith-logo på fronten.

Tiger of Sweden – Marquet Briefcase

Tiger of Sweden – Marquet Briefcase

Tiger of Sweden / 2.700,- / Gå til shop

Marquet er en klassisk, men dog også tidløs taske fra Tiger of Sweden. Den er fremstillet i en rigtig lækker kvalitet. Hele tasken er fremstillet i 100% læder. Den er holdt i en brun farve, der gør den en kende mere interessant end de mange andre businesstaske, der ofte er meget monotone og neutrale i farven, hvorfor de er blevet holdt i sort læder.

Det er også værd at notere sig, at det er en praktisk taske. Den giver adgang til et stort rum via lynlåsen i toppen. Indvendigt finder du en stor lomme med lynlås og en åben lomme. Dertil er der også tre små åbne lommer og tre lommer til penne. De har også udstyret tasken med en krog til nøgler og et klassisk Tiger of Sweden-logo på fronten.

Calvin Klein – Laptop Bag

Calvin Klein – Laptop Bag

Calvin Klein / 2.300,- / Gå til shop

En rigtig flot laptop-bag fra Calvin Klein. Den er fremstillet i blødt kalvesind og byder dertil også på et klassisk Palmelato-præg. Derfor kan du også være sikker på, at det er en taske, der har et rigtig flot og moderne look. Den kan bruges i mange sammenhænge, men er selvfølgelig designet med henblik på, at kunne bruges til din laptop til dagligt.

Dertil skal det også gøres klart, at det er en taske, der også er indrettet på fornuftig vis. Indvendigt finder du nemlig to store lommer, hvoraf den ene kan lukkes med en lynlås. Den byder også på en lomme med padding til beskyttelse af din laptop. Udvendigt er tasken fra Calvin Klein udstyret med to lommer og selvfølgelig også et metallogo på fronten.

Paul Smith Accessories – Business Bag

Paul Smith Accessories – Business Bag

Paul Smith Accessories / 5.200,- / Gå til shop

Denne taske er ikke billig. Det ændrer dog ikke på, at det er en taske, der er pengene værd. Den kan bryste sig af et stilrent og gennemført look. Dertil har den også en yderst imponerende kvalitet. Produkter fra Paul Smith Accessories er noget af det ypperste, når der tales om tilbehør til den moderne mand, hvilket tæller alt fra både punge til tasker.

Denne businesstaske fra Paul Smith Accessories har et ekstravagant og eksklusivt look and feel. Den er fremstillet i sort læder af høj kvalitet, som har en blank overflader, der blot støtter op om ovenstående postulat. Hvis du leder efter en afsindigt lækker forretningstaske, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, så er dette det rette valg.

Royal RepubliQ – Alliance Day Bag

Royal RepubliQ – Alliance Day Bag

Royal RepubliQ / 1.599,- / Gå til shop

Endnu en taske fra Royal RepubliQ, der egner sig rigtig godt til brug i forbindelse med forretning. Den er fremstillet med et skønt, råt skind, der giver den et interessant look. Derfor er det også en businesstaske, der adskiller sig lidt fra øvrige modeller på markedet. Dertil har den dog et meget stilrent og gennemført look med flere spændende detaljer.

Ikke nok med det, så skal det også nævnes, at Alliance Day Bag fra Royal RepubliQ er blevet indrettet på meget praktisk vis. Indvendigt består den af et stort rum, hvor der både er plads il en mappe, vigtige dokumenter eller lignende, mens der også er en foret lomme til din laptop. Der medfølger også en aftagelig og justerbar skulderrem.

Tiger of Sweden – Mannes

Tiger of Sweden – Mannes

Tiger of Sweden / 2.799,- / Gå til shop

Mannes er én af de mest stilrene tasker, du finder fra Tiger of Sweden. Det er en både sofistikeret og minimalistisk businesstaske, der har et tidløst look. Den har et meget simpelt, men dog også funktionelt design, hvilket er med til at sikre, at det er en taske, der sagtens kan bruges i forretningsmæssige henseender, da den opfylder samtlige behov.

På fronten finder du en skjult lynlåslomme, der går tværs over tasken, så du her kan opbevare f.eks. pung, telefon eller lignende. På bagsiden er der en stiklomme, der også er åben i bunden, så den kan moneres på din kuffert, når du rejser. Indvendigt findes et rum til din laptop, der også er aftageligt, så du kan bruge det som et sleeve til din laptop.

Still Nordic – Frill Brief Skindmappe

Still Nordic – Frill Brief Skindmappe

Still Nordic / 1.299,- / Gå til shop

Denne stilrene skindmappe fra Still Nordic egner sig perfekt til forretningsmæssig brug til dagligt. Den er oplagt til dig, der har behov for opbevaring af laptop, dokumenter og lignende. Indvendigt har denne taske et rigtig fint rum, der er foret og derfor kan beskytte din laptop. Der er desuden også god plads til opbevaring af f.eks. mapper, papirer el.lign.

Forrest i den flotte taskefinder du også en lynlåslomme, to stiklommer og to kuglepensholdere. Den kan lukkes med en lynlås i toppen og har på forsiden af tasken også en lynlåslomme til papirer, kabler eller noget i denne dur. De to hanke på tasken er meget solide, mens der også medfølger en aftagelig og justerbar skulderrem til skindmappen.

Tony Perotti – D. Brown Computertaske

Tony Perotti – D. Brown Computertaske

Tony Perotti / 3.799,- / Gå til shop

Lækker og eksklusiv businesstaske fra Tony Perotti, der har fået modelnavnet D. Brown. Den bliver hurtigt din bedste ven, hvis du ofte har en laptop, dokumeter og deslige med mellem hjem og kontor. Denne taske er blevet udstyret med to gode rum, der har rigtig god plads. Den ene af disse rum er endda foret for at kunne beskytte din laptop.

Forreste lom indeholder desuden også tre skiklommer, en god lynlåslomme til opbevaring af f.eks. kabler og to kuglepensholdere. Dertil er der også et rum bagerst på tasken, som har en god lynlåslomme, der også kan bruges til opbevaring. Udvendigt er der også lommer på både forside og bagside. Der medfølger en aftagelige skulderstrop.

Tiger of Sweden – Evano

Tiger of Sweden – Evano

Tiger of Sweden / 3.499,- / Gå til shop

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Evano er én af de mest stilrene businesstasker, du kan finde fra Tiger of Sweden. Denne taske har et gennemført og simpelt look. Den er fremstillet i skind, der giver et mere eksklusivt look og en højere slidstyrke. Der medfølger selvfølgelig også en aftagelig og justerbar skulderrem, der fuldender taskens look.

Ydermere, så skal det også nævnes, at det er en taske, der er meget praktisk indrettet. Indvendigt har den to store rum, hvor det ene er udstyret med tre stiklommer i forskelige størrelser og en indvendig lynlåslomme. Det andet rum kommer med to store stiklommer til papir og laptop. På fronten af tasken finder du også yderligere et stort lynlåsrum.

Business taske herre læder

Som du kan se, så er langt de fleste business tasker til herre i læder. En Business taske herre læder er uden tvivl den mest populære buss taske til mænd. De er lette at vedligeholde, man ser smart ud og de holder i mange år.

Arbejdstaske mænd

Ofte så er en business taske også en arbejdstaske mænd, som man medbringes på arbejdet og på farten, når man f.eks. pendler. En arbejdstaske til mænd er ofte en computertaske, hvor der er plads til computer samt tilbehør, og som er nem at have med rundt. Overstående tasker er alle sammen oplagte som en computertaske til mænd.