Mode & Stil

Grå herre blazer – 20 moderne grå blazere til mænd

Grå herre blazer – 20 moderne grå blazere til mændGrå herre blazer – 20 moderne grå blazere til mænd

En moderne mand bør have minimum én grå herre blazer hængende i klædeskabet. Det er en vital del af enhver mand med respekt for sig selvs garderobe. Hvis ikke du allerede har en grå blazer, så bør du ikke tøve med at investere i én. Den kan bruges i mange sammenhænge, hvilket inkluderer alt lige fra brug i dagligdagen til mere formelle lejligheder.

Det danske marked byder på mange spændende blazere i flere grå nuancer. Derfor skal du ikke frygte for, hvorvidt du kan finde en model, der matcher dine præferencer og din overordnede stil. I denne artikel bliver du præsenteret for intet mindre end 20 moderne grå blazere til mænd, som alle har det tilfælles, at de kan bruges i mange henseender.

Derfor er der også gode forudsætninger for, at du kan finde en lækker blazer i denne artikel, der appellerer til dig. Der er ikke nogen opskrift på den perfekte blazer – det er noget, der er baseret på præferencer. Det skal også nævnes, at det er anbefalelsesværdigt, at have et mindre udvalg af grå blazere, der kan bruges til forskellige lejligheder og outfits.

HUGO – Anfred Blazer

HUGO – Anfred Blazer

HUGO / 3.300,- / Gå til shop

De fleste mænd anser HUGO som værende ét af de mest respektable brands inden for formel herremode. Det er også ganske forståeligt, da deres produkter støtter godt om dette. Her er der tale om en såkaldt unconstructed blazer, der kan bruges til at skabe mange flotte sæt. Det anbefales, at den kombineres med et par lækre chinos og en flot skjorte.

Blazeren hedder Anfred og er blevet designet med både to udvendige og to indvendige lommer. Den er desuden også blevet udstyret med en dobbelt slids bagpå. Den er lavet i en lysere grå nuance, der betyder, at den kan bruges til et væld af outfits. HUGO har fremstillet blazeren i en kombination af henholdsvis 53% uld, 34% viskose og 1% polyamid.

SAND – Tweed2 Saron Blazer

SAND – Tweed2 Saron Blazer

SAND / 3.000,- / Gå til shop

SAND er bestemt også et brand, der er respekteret af mange mænd, når det kommer til valget af en ny blazer. Derfor er det også kun naturligt, at brandet er præsenteret på denne liste. I dette tilfælde er der tale om deres Tweed2 Saron Blazer, der en kraftig, men dog blød blazer fremstillet i grå med en interessant tekstur i stoffet, der giver et flot look.

Det er – uden tvivl – en blazer, der både kan bruges til hverdag og til pænere brug. Den er blevet udstyret med både to lukkede lommer på fronten, en brystlomme med inderfor, der kan bruges som brystklud og to inderlommer, hvoraf én af dem har knaplukning. Dertil bør det også nævnes, at den har både dobbelt slids og en klassisk 2-knaps lukning.

PBO – Gazon Blazer

PBO – Gazon Blazer

PBO / 2.000,- / Gå til shop

Bag denne smukke blazer står PBO (Philosophy Blues Original), der er et højprofileret dansk brand med en markant profil. Det er en rigtig nydelig blazer, der tilmed også er fremstillet i en pæn og god kvalitet, i en lækker metervare. Den har et interessant mønster og tekstur, der giver blazeren lidt spil, som gør den interessant til brug i hverdagen.

Kombinerer du Gazon fra PBO med et par eksklusive og stilrene chinos, kan den også sagtens bruges til pænere og mere formel brug. Der er desuden tale om en klassisk blazer, der er fremstillet i 100% uld og med en 2-knapslukning. Dertil har den også to inderlommer, udvendige lommer og dobbelt slids. Den har en yderst behagelig Slim-pasform.

Tiger of Sweden – Laminte4 Blazer

Tiger of Sweden – Laminte4 Blazer

Tiger of Sweden / 3.200,- / Gå til shop

Her er der igen tale om en unconstructed blazer. Denne gang er den dog ikke fra HUGO, men derimod fra Tiger of Sweden. De står bag en lang række lækre og eksklusive beklædningsgenstande til mænd, der oftest bærer præg af et tidløst og strømlinet look – og deres Laminte4 Blazer er ikke nogen undtagelse, da den er både flot og gennemført.

Blazeren kan bruges i mange henseender, da den har et moderne og nedtonet look. Det er en mønstret model, der betyder, at den kan sammensættes med chinos, jeans eller habitbukser, hvis du ønsker et lidt mere livligt outfit, men dog uden at ekstravagancen falmer. Den er fremstillet i uld, polyester og polyamid og kommer med en dobbelt slids.

Hugo Boss – Janson Blazer

Hugo Boss – Janson Blazer

Hugo Boss / 3.500,- / Gå til shop

Der er forskel på HUGO og Hugo Boss. Det er ikke alle, der ved det. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at begge brands laver uhyre lækre blazere. Denne model hedder Janson og kommer fra Hugo Boss. Det er en unconstructed blazer, der kan bruges til at skabe nogle uhyre lækre outfits – uanset om du skal bruge den til dagligt eller til fest.

Der er tale om en såkaldt unconstructed blazer. Den er udstyret med to indvendige og to udvendige lommer. Dertil skal det også nævnes, at det er en blazer med dobbelt slids. Den er fremstillet i 100% uld. Det betyder, at den både føles rar at have på, at den er slidstærk og at den har et eksklusivt udtryk. Blazeren også en skøn Regular-pasform.

Stenströms – Unconstructed Blazer

Stenströms – Unconstructed Blazer

Stenströms / 3.500,- / Gå til shop

En grå blazer behøver ikke at være kedelig og monoton. Det er blandt andet noget, som Stenströms viser med denne lækre strikkede blazer. Den adskiller sig en kende fra andre blazere, men dog uden, at det bliver for meget. Derfor er det bestemt også et interessant køb. Det er en rigtig smart blazer, der kan bruges til både hverdag, fest og andet.

Det skal selvfølgelig nævnes, at der er tale om en såkaldt unconstructed blazer. Den kommer dertil også med en 3-knapslukning, der også adskiller den lidt fra øvrige blazere, der normalt har en 2-knapslukning. Stenströms har også valgt at udstyre blazerjakken med dobbelt slids, to inderlommer, to udvendige lommer og en udvendig brystlomme.

Calvin Klein – Bilof Blazer

Calvin Klein – Bilof Blazer

Calvn Klein / 2.500,- / Gå til shop

Yderst skøn blazer fra Calvin Klein, der er lavet i en lysegrå nuance. Den er fremstillet i uld med et godt stretch, der er med til at sikre, at den er komfortabel at have på. Den er lavet i metervare fra Europa, mens den oven i købet også er fuldt foret. Den har et meget stilrent og klassisk look, der betyder, at det er en blazer, der kan bruge til mange outfits.

Calvin Klein har selvfølgelig valgt at udstyre deres klassiske Bilof Blazer med en 2-knapslukning. Dertil er den også udstyret med to lommer og en enkelt slids. Den er ganske normal i størrelsen og derfor skal du blot vælge den størrelse, du normalvis vælger. Den har en Slim-pasform og fremstilles i en kombination af uld, polyester og elastane.

PS by Paul Smith – Grå Blazer

PS by Paul Smith – Grå Blazer

PS by Paul Smith / 3.500,- / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at PS by Paul Smith er et skønt brand, når du skal købe blazere, habitter eller noget i denne dur. Derfor kan du også trygt investere i denne fantastisk flotte blazer. Der er tale om en unconstructed jakke, der er fremstillet i 100% bomuld af fineste kvalitet. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at den er halvt foret inde i.

Blazeren fra PS by Paul Smith kan bryste sig af, at være udstyret med smalt revers, en 2-knapslukning og dobbelt slids. Den kommer også med paspolerede lommer og er indvendigt blevet designet med unikke bånd i klare farver på den bedste Paul Smith-vis. Denne model kommer med en Slim-pasform og er dertil også ganske normal i dens størrelse.

Paul Smith Main – Melange Blazer

Paul Smith Main – Melange Blazer

Paul Smith Main / 6.000,- / Gå til shop

Dette er noget af det ypperste, når det kommer til moderne blazere til mænd. Hos Paul Smith Main er der nemlig ikke gået på kompromis med noget. Netop denne model er en yderst flot og stilren unconstructed blazer, der er uforet og er fremstillet i en rigtig lækker uldkvalitet. Den har et meget elegant look, hvorfor den kan bruges i alle henseender.

Den lækre blazer har smalt revers, en klassisk 2-knapslukning, dobbelt slids og paspolerede lommer. Som det også gør sig gældende for samtlige andre blazere, skjorter og deslige fra Paul Smith, så er denne model også blevet færdiggjort med bånd i klare farver indvendigt. Den er normal i størrelsen, har en rigtig skøn Slim-pasform og fremstilles i Italien. Hvis denne blazer kan virke lidt i den høje prisklasse så kan du altid tjekke ud om det er en rabatkode til magasin som kan give en besparelse.

SPO – Powie PP

SPO – Powie PP

SPO / 3.700,- / Gå til shop

Denne yderst smukke blazer er fra SPO Copenhagen. Den har et meget unikt look. Det skyldes, at den er fremstillet i acetat og viskose, mens den også er præget af et rigtig flot mønster og tekstur i stoffet. Dertil er den også fuldt foret, har smalt revers og kommer med en klassisk 2-knapslukning. Derfor vil den også kunne bruges til samtlige lejligheder.

Udvendigt er blazerjakken fra SPO Copenhagen blevet udstyret med to påsatte lommer. Indvendigt finder du også to gode lommer. Derfor er der god plads til opbevaring af f.eks. smartphone, pung og nøgler. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er denne blazer fremstillet i hhv. 50% acetat og 50% viskose, der giver en særdeles høj kvalitet.

Tiger of Sweden – Jil3 Blazer

Tiger of Sweden – Jil3 Blazer

Tiger of Sweden / 3.000,- / Gå til shop

De fleste mænd kan erklære sig enige i, at Tiger of Sweden er noget, man aldrig kan have nok af i sit klædeskab. Har du det også på denne måde, så bør du se nærmere på denne skønne blazer fra selvsamme brand. Denne blazer er oprindeligt en del af en habit, men kan selvfølgelig også sagtens bruges for sig selv med et par jeans eller chinos.

Der er selvfølgelig tale om en blazer i en rigtig lækker uldkvalitet. Derfor er den også rigtig behagelig at have på. Mere specifikt, så er den fremstillet i en kombination af hhv. 59% uld, 5% polyamid, 35% polyester og 1% elastane. Det er en blazerjakke, der er velegnet til både hverdags- og mere formel brug. Den har en flot koksgrå farve og Slim-pasform.

Paul Smith Main – Grå Slim Blazer

Paul Smith Main – Grå Slim Blazer

Paul Smith Main / 6.000,- / Gå til shop

Igen en særdeles lækker blazer fra Paul Smith Main, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Det afspejler sig også i prisen, men du kan dog være sikker på, at den er hver en krone værd. Det er en flot unconstructed blazer, der ikke er foret. Derfor skal du ikke frygte, at den bliver varm at have på om sommeren, hvor temperaturen er højere.

Paul Smith har valgt at udstyre denne blazer med en rigtig flot revers, en 2-knapslukning og dobbelt slids. Den byder oven i købet også på et sæt paspolerede lommer. Hvad du også kan være sikker på, at denne blazer byder på er den indvendige finish med bånd i klare farver, som er blevet et varemærke for Paul Smith. Den er fremstillet i 100% cupro.

SAND – Saron Blazer

SAND – Saron Blazer

SAND / 3.100,- / Gå til shop

Elegant og stilren blazer fra SAND Copenhagen, der selvfølgelig er fremstillet i en pæn kvalitet. SAND er et brand, der altid har været kendt for deres høje kvalitet og fokus på relativt konservative og stilren beklædning – og deres Saron Blazer er ingen undtagelse, om end den byder på lidt spændende farvespil end mange af deres andre blazerjakker.

Den er selvfølgelig blevet udstyret med en klassisk 2-knapslukning, en dobbelt slids og dertil skal det også nævnes, at det er en blazer, der er fremstillet i en pæn metervare. SAND har valgt at udstyre denne blazer med to yderlommer, to inderlommer (hvoraf én er med knaplukning) såvel som en brystlomme med inderform, der kan anvendes som klud.

Selected Homme – Shdnewone-Mylologan1

Selected Homme – Shdnewone-Mylologan1

Selected Homme / 799,- / Gå til shop

Denne lysegrå blazer fra Selected Homme er et perfekt bevis på, at en pæn blazer ikke nødvendigvis behøver at være dyr. Du har nemlig mulighed for at erhverve dig denne blazer til en ganske sober pris. På trods af dette, så har den fortsat et elegant og stilrent look, en god kvalitet og et udseende, der giver dig et utal af kombinationsmuligheder.

Hvis du er på udkig efter en simpel og stilren blazer i grå, som du kan erhverve dig til en god pris, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Shdnewone-Mylologan1 fra Selected Homme er lige noget for dig. Dens elegante look sikrer, at den kan bruges i mange sammenhænge og kan kombineres med alt lige fra et par helt lyse chinos til et par sorte bukser.

Minimum – Vinistor Blazer

Minimum – Vinistor Blazer

Minimum / 1.699,- / Gå til shop

Denne blazer fra Minimum er rigtig flot. Den er lavet i en mørkegrå nuance. Den har et meget stilrent look, der sikrer, at den kan bruges i mange sammenhænge. Dens elegante udseende er med til at sikre, at den kan bruges i samtlige sammenhænge. Dog bør det nævnes, at den primært bør bruges i forbindelse med finere og festlige sammenhænge.

Minimum har med deres Vinistor Blazer vist, at de er i stand til at lave lækre blazere af høj kvalitet. Netop denne model er lavet i en småternet kvalitet, som også føles en kende kraftigere end andre blazere. Skuldrene er syet bagud, så den sidder pænere og ikke virker for firkantet. Denne blazer er fremstillet i 54% polyester, 44% uld og 2% elastan.

Berkeley – Fairford Blazer

Berkeley – Fairford Blazer

Berkeley / 2.250,- / Gå til shop

Fairford er en særdeles stilren og klassisk blazer fra Berkeley. Den er oven i købet også Limited Edition, så du skal skynde dig, hvis det er noget, du gerne vil have fingrene i. Da den er lavet i et begrænset oplag, så er den naturligvis blot endnu mere spændende at have i klædeskabet. Den er lavet i en rigtig flot grå nuance, der går til langt det meste.

Der er tale om en relativt casual blazer, der dog også kan bruges i forbindelse med mere formel brug, hvis den kombineres med de rette typer af beklædning. Den er udstyret med en 2-knapslukning, som du finder på de fleste blazere på markedet. Den er fremstillet i en blanding af uld og bomuld, mens de to albue-batches bryder looket.

Selected Homme – Shdone Aiken Blazer

Selected Homme – Shdone Aiken Blazer

Selected Homme / 799,- / Gå til shop

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Selected Homme står bag en lang række interessante blazere. Dette er den anden blazer fra Selected Homme, der er beskrevet i denne artikel. Shdone Aiken Blazer er en interessant blazer, der adskiller sig fra mange af de øvrige modeller på markedet ved at have marakante lommer på den nederste del af den.

Den er lavet i en rigtig flot grå nuance, der sikrer, at den kan sammensættes med lidt af hvert. Den har dertil også et look med både casual og mere formelle aspekter, der støtter op om postulatet ovenfor. Dertil skal det også nævnes, at den har en rigtig god kvalitet, da den er fremstillet i en kombination af 95% polyester, 4% viscose og 1% elastane.

SAND – Star Soft

SAND – Star Soft

SAND / 3.299,- / Gå til shop

En grå blazer behøver bestemt ikke at være kedelig. Star Soft fra SAND er et rigtig godt eksempel på netop dette. Her er der nemlig tale om en skøn og moderne blazer, der har fået lidt leg og spil, der er med til at gøre den en kende mere interessant end andre blazere på markedet. Den kan f.eks. kombineres med en stilren og elegant blå skjorte.

Som du også kan se på billedet, så er der tale om en mønstret blazer, der har et rigtig flot ternet mønster, der pryder hele blazeren. SAND har valgt at udstyre deres lækre Star Soft-blazer med både en brystlomme, der passende kan bruges til en klud, som du kan se på billedet ovenfor, og selvfølgelig også en klassisk knappelukning med to knapper.

Tommy Hilfiger – Grå Blazer

Tommy Hilfiger – Grå Blazer

Tommy Hilfiger / 2.499,- / Gå til shop

Tommy Hilfiger står bag mange lækre blazere. Hvis du leder efter en grå blazer og har en særlig kærlighed til Tommy Hilfiger, så kunne denne model meget vel være noget for dig. Den har et pænt mønster og en lækker tekstur i stoffet, som giver den et interessant look. Dog uden at det bliver for meget, hvorfor du kan bruge den i alle sammenhænge.

Denne blazer fra Tommy Hilfiger er blevet udstyret med to lommer på fronten af blazerjakken. De er relativt neutrale og er derfor ikke noget, man som sådan lægger mærke til. Dertil er den selvfølgelig også blevet designet med en helt klassisk 2-knapslukning. Den er fremstillet i en kombination af henholdsvis 62% uld, 36% bomuld samt 3% elastan.

SAND – Star Soft

SAND – Star Soft

SAND / 3.199,- / Gå til shop

Den sidste blazer, du finder på denne liste er fra danske SAND. Det er en rigtig lækker blazer, der er holdt i en skøn grå nuance, der giver dig mulighed for at kombinere den med flere andre farver og beklædningsgenstande. Den har et meget klassisk og stilrent udseende, som naturligvis harmonerer rigtig med dét, som SAND står for og lægget vægt på.

SAND har valgt at udstyre denne udgave af deres populære Star Soft-blazer med både en klassisk 2-knapslukning, en sort klud i brystlommen på venstre bryst, praktiske lommer på fronten og en dobbelt slids bagpå. Dertil skal det også nævnes, at den er blevet udstyret med flotte kontrastknapper ved ærmerne. Materiale i 50% acetat og 50% viskose.

Tags : featured