Mode & Stil

Blå skjorter til mænd – 51 elegante eksempler

Blå skjorter til mænd – 51 elegante eksempler

Blå skjorter er noget, du skal kunne finde i enhver mands garderobe. De kan bruges i mange sammenhænge og kan kombineres med mange typer af outfit. Hvis du ikke allerede har et udvalg af blå skjorter i klædeskabet, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du bør ændre på og dermed også investere i et udvalg af blå skjorter.

Du kan finde et stort udvalg af blå skjorter på det danske marked. Derfor kan du også være sikker på, at du finder noget, der harmonerer med dine præferencer og din stil. Selvom det virker som om, at der blot er forskel på valget af materialer, pris og brand, så er der faktisk stor forskel på aspekter som mønster, nuance, størrelse, udskæring osv.

Blå skjorte

De blå skjorter er nogle af de mest brugte skjorter til mænd, hvilket også er årsagen til at en blå skjorte ofte er brugt i kombination med både jakkesæt, blazer og lignende. Det har gjort udvalget af blå skjorter kæmpe stort, da udbudet har fulgt efter efterspørgslen. Vi bruger selv blå skjorter til dagligt hvilket har gjort det let for os at give dig et overblik over de blå skjorter og mens denne liste bliver lavet sidder jeg selv iført en blå skjorte.

Hvis du er på udkig efter en ny blå skjorte, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel bliver du præsenteret for intet mindre end 51 elegante blå skjorter til mænd. Derfor er der også rigtig gode forudsætninger for, at du kan finde én eller flere skjorter i denne artikel. Se med nedenfor, hvor du finder skjorter, der varierer på et væld af punkter og hvor du med garanti finder den perfekte skjorte til dig selv eller til hvis du søger gaver til ham.

Hugo Boss Orange – Cattitude_1

Hugo Boss Orange – Cattitude_1

Hugo Boss Orange / 700,- / Gå til shop

Hvis du leder efter en skjorte, der har et casual udseende og derfor også kan bruges til dagligt, så er denne model fra Hugo Boss Orange et oplagt valg. Det er nemlig en enkel og afdæmpet skjorte, der passer rigtig godt sammen med både jeans og chinos. Derfor kan den også bruges i mange sammenhænge, hvad end det er til dagligt eller til fester.

Der er tale om en såkaldt meleret skjorte. Det betyder, at den har et lettere grynet mønster, som giver et lille spil til udseendet. Den kommer med en klassisk flip og en lav krave. Dertil har Hugo Boss Orange også valgt at udstyre skjorten med en flot brystlomme. Den er fremstillet i en kombination af 89% bomuld og 11% lyocell af høj kvalitet.

SAND – Iver/State

SAND – Iver/State

SAND / 900,- / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at ternede skjorter altid har været et hit hos mænd. Ikke på den overdrevne måde, men derimod på en mere nedtonet måde, som det f.eks. vises af SAND her, der står bag modellen Iver/State. Her er der tale om en rigtig flot skjorte fra SAND, der kan bruges til dagligt, men også i forbindelse med finere lejligheder.

Den kan også bruges sammen med en habit og slips, hvis du leder efter en skjorte til forretningsmæssig brug. Denne skjorte kommer med en klassisk flip og med to knapper i manchetten. Det er desuden muligt at vælge mellem to pasforme: Slim Fit og Regular Fit, hvorfor du kan vælge, hvad du selv foretrækker. Den er fremstillet i 100% bomuld.

PBO – Borris

PBO – Borris

PBO / 700,- / Gå til shop

PBO har altid været garant for en høj kvalitet, når det kommer til deres skjorter. Det er bestemt ikke noget, der er en undtagelse i forhold til deres Borris-skjorte, som ses ovenfor. Ikke nok med, at den byder på et rigtig flot mønster og en skøn lyseblå farve, så er den også fremstillet i 100% bomuld, hvorfor den er af høj kvalitet og behagelig at have på.

Derfor er der også tale om en skjorte, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Den kan sagtens bruges til dagligt, men kan også kombineres med en habit eller lignende, hvis den skal bruges i finere og mere formelle sammenhænge. Den har en god Regular-pasform, hvorfor den ikke sidder helt tæt til kroppen, som det er tilfældet for Slim Fit-skjorter.

Calvin Klein – Bari

Calvin Klein – Bari

Calvin Klein / 700,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter en mørkeblå skjorte, så kunne Bari fra Calvin Klein meget vel være noget for dig. Her er der nemlig tale om en rigtig flot skjorte fra Calvin Klein, der kan bryste sig af en særdeles lækker bomuldskvalitet. Den er nemlig fremstillet i en kombination af 98% bomuld og 2% elastane, der også er med til at give et naturligt stretch.

Det er selvfølgelig en blå herreskjorte med et helt enkelt look. Det betyder også, at den kan bruges i langt de fleste sammenhænge. Det inkluderer alt lige fra brug i dagligdagen til finere brug sammen med f.eks. en lækker blazer. Det er en skjorte med en Slim Fit-pasform, hvorfor den sidder tæt til, hvilket man naturligvis skal være opmærksom på.

PS by Paul Smith – Tailored Fit

PS by Paul Smith – Tailored Fit

PS by Paul Smith / 1.300,- / Gå til shop

Leder du efter en skjorte, der skiller sig ud fra mængden, men dog stadig er holdt i de blå nuancer, så er denne model fra PS by Paul Smith med garanti noget, der vil vække din interesse. Her er der nemlig tale om rigtig flot skjorte fra selveste Paul Smith, der kommer med et lettere mærkværdigt print, der vil få folk til at vænne sig af nysgerrighed.

Dertil skal det selvfølgelig også gøres klart, at i og med, at der er tale om en skjorte fra Paul Smith, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Den kommer desuden også med et lille flip og har en Regular-Slim-pasform, som Paul Smith kalder for Tailored Fit. Skjorten er normal i størrelsen, fremstilles i 100% bomuld og bliver lavet i Portugal.

Xacus – Tailor

Xacus – Tailor

Xacus / 1.100,- / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der tydeligt kan mærkes forskel på kvaliteten af skjorter. Hvis du sætter pris på, at kunne mærke, at kvaliteten er helt i top, så kan du overveje at investere i en blå skjorte fra Xacon. Her er der nemlig tale om en skjorte i en eksklusiv bomuldskvalitet. Det betyder også, at skjorten er blevet fremstillet i 100% bomuld.

Dertil er det også en skjorte, der er blevet designet med et såkaldt micro-print, der giver den et mere legende look. Xacus er et italiensk brand og derfor er kvalitet også noget, der vægtes meget højt, når de laver tøj. Denne skjorte kommer med en lille flip. I og med, at det er et italiensk brand, så laves skjorten selvfølgelig også i Italien med lille flip.

Dondup – Indigo

Dondup – Indigo

Dondup / 1.100,- / Gå til shop

Dondup står bag en lang række af spændende skjorter. Her er der tale om en mørkeblå skjorte, der har en form, der bedst kan beskrives som Deep Indigo, og det er også heraf navnet til skjorten er opstået. Det er en skjorte med både button-down og Kina-krave. Det betyder også, at den særligt er velegnet i forbindelse med casual brug til dagligt.

Hele skjorten er blevet fremstillet i 100% bomuld. Derfor kan du også være sikker på, at kvaliteten af denne skjorte er helt i top. Dondup er et italiensk brand, der altid har været kendt for deres høje kvalitet. Det betyder selvfølgelig også, at denne skjorte er fremstillet i Italien. Den har en rigtig god Slim Fit-pasform og er desuden også normal i størrelsen.

Paul Smith Main – 659A A11

Paul Smith Main – 659A A11

Paul Smith Main / 1.600,- / Gå til shop

Som der også tidligere er givet udtryk for i denne artikel, så er Paul Smith noget af det ypperste, når det kommer til skjorter til mænd. Der findes forskellige brands, der drives af Paul Smith. Denne skjorte kommer fra Paul Smith Main, der typisk er en kende dyrere end PS by Paul Smith. Den har en rigtig flot navyblå farve og kommer med hjerteprint.

Det er særligt det flotte hjerteprint, der er med til at gøre denne skjorte interessant, da det er noget, der gør den helt unik og får den til at skille sig ud fra mængden. Det skal desuden også nævnes, at den er designet med et lille flip og har en Slim Fit-pasform. Den er fremstillet i 100% bomuld, lavet i Portugal og er desuden også normal i størrelsen.

ETON – Poplin

ETON – Poplin

ETON / 1.100,- / Gå til shop

Dette er en rigtig flot og lækker skjorte, der selvfølgelig er fremstillet i materialer af den absolut bedste kvalitet. Det betyder også, at du kan være sikker på, at det er en skjorte, der er meget medgørlig i forhold til strygning. Denne skjorte fra ETON er desuden også udstyret med et såkaldt cut-away-flip. Kommer også med to knapper i manchetten.

Det er en skjorte, der sagtens kan bruges til dagligt, hvad end du arbejder et sted med finere dresscode eller du blot er glad for at være pænt påklædt. Poplin fra ETON er fremstillet i 100% bomuld, der sikrer, at den både er af høj kvalitet og føles behagelig, at have på. Du har mulighed for at få skjorten fra ETON i to pasforme: Contemporary Fit og Slim Fit.

Tommy Hilfiger – Ithaca

Tommy Hilfiger – Ithaca

Tommy Hilfiger / 800,- / Gå til shop

Tommy Hilfiger har altid været et velrenommeret brand blandt danske mænd. Derfor er det også et brand, du roligt kan vælge at investere i en skjorte fra Tommy Hilfiger. Det kunne for eksempel være denne Ithaca-skjorte, der har et helt klassisk design med striber. Den har en rigtig flot blå nuance, der betyder, at den kan bruges i mange forbindelser.

Du kan derfor også være sikker på, at det er en skjorte, der kan bruges i mange sammenhænge. Den kan både bruges til et casual og afdæmpet outfit til weekenden, men dog også til dagligt, hvad end den skal kombineres med en blazer eller lignende. Skjorten er desuden også fremstillet i slidstærke materialer, der oven i købet også er behageligt bløde.

HUGO – Gordon

HUGO – Gordon

HUGO / 800,- / Gå til shop

Denne skjorte fra HUGO kan bryste sig af, at være struktureret. Det betyder også, at det er en skjorte, der særligt kan anbefales til enten pænere eller forretningsmæssig brug – hvis det ønskes, så kan den også sagtens bruges til dagligt. Det er en blå skjorte i sin reneste form, hvorfor den også kommer til klassisk flip og med dobbeltknaps ved manchet.

Det er desuden også en Easy Iron-skjorte, der er nem at stryge. Samtidig er den strømlinede skjorte fra HUGO også fremstillet i 100% bomuld. Det betyder ikke kun, at den er slidstærk, men det betyder også, at den er behagelig at have på. Hvis du er på udkig efter en lyseblå skjorte, der kan bruges i alle sammenhænge, så er Gordon et oplagt valg.

XO – Jake/Gordon

XO – Jake/Gordon

XO / 1.100,- / Gå til shop

XO er et brand, der ejes og drives af SAND. Deres skjorter er både designet og lavet i Europa. De er blevet konstrueret på perfekt vis af Savile Row, der er en patenteret mærke, der udelukkende benytter sig af de absolut bedste italienske metervarer. Denne skjorte er sildebensvævet og fremstillet af 100% bomuld i en både blød samt behagelig kvalitet.

Skjorterne fra XO og dermed også denne model er baseret på en kombination af klassiske silhuetter og moderne farver. Det giver dem et moderne og raffineret udseende, mens de – som nævnt – er fremstillet i det fineste bomuld, der giver det fineste finish. Denne skjorte byder på Extreme Cut-Away-flip og kan desuden vælges i to pasformer.

GANT – Stretch Oxford

GANT – Stretch Oxford

GANT / 800,- / Gå til shop

Som navnet af denne skjorte også indikerer, så er der tale om en klassisk Oxford-skjorte fra GANT. Det er en type af skjorte, som enhver moderne mand bør have i sin garderobe. Derfor skal der – helt bestemt – ikke herske nogen tvivl om, at denne flotte skjorte er en rigtig god investering, hvis ikke du allerede har en blå Oxford-skjorte i garderoben.

Den er blevet udstyret med både Button-Down-flip og dertil også en rigtig flot brystlomme. Som det er meget almindeligt for skjorter fra GANT, så kommer den model også med et logo, der er blevet broderet på brystlommen. Den er fremstillet i en kombination af 97% uld og 3% elastane, som er med til at give skjorten et naturligt stretch.

Burberry – Cambridge

Burberry – Cambridge

Burberry / 1.500,- / Gå til shop

Burberry er et ikonisk brand til mænd. De står bag et væld af blå skjorter til mænd, hvilket bl.a. er noget, der inkluderer deres Cambridge-skjorte i mørkeblå. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig flot, klassisk skjorte, der kan bæres i mange sammenhænge. Derfor er det bestemt også en skjorte, der appellerer til mange.

Skjorten kommer blandt andet med et broderet tone-i-tone-logo, der er blevet placeret på brystet. Dertil har det også tern i både krav og manchetten, som er noget af dét, der altid har kendetegnet Burberry og deres skjorter. Da det er en skjorte, der er fremstillet i 97% bomuld og 3% elastane, så skal det også nævnes, at den har et naturligt stretch.

Tiger of Sweden – Farrel 5

Tiger of Sweden – Farrel 5

Tiger of Sweden / 1.000,- / Gå til shop

Der bør ikke være nogen tvivl om, at der kan stilles en garanti ved, at en skjorte fra Tiger of Sweden både har et moderne udtryk og dertil også er af høj kvalitet. I dette tilfælde er der tale om modellen Farrel 5, der kan bryste sig af, at have et både enkelt og strømlinet look, der også betyder, at det er en skjorte, der kan bruges i alle sammenhænge.

Den har en rigtig god Slim Fit-pasform, så du kan derfor være sikker på, at den sidder rigtig godt. Den er desuden også lavet i en meget lys blå nuance, hvorfor den f.eks. sagtens kan sættes sammen med et sort jakkesæt eller blot en flot blazer. Tiger of Sweden har valgt at udstyre denne skjorte med et såkaldt cut-away-flip, der er blevet meget populært.

Tommy Hifiger – Oxford Button-Down

Tommy Hifiger – Oxford Button-Down

Tommy Hilfiger / 700,- / Gå til shop

Oxford-skjorter er noget, der aldrig kommer til at gå af mode. Derfor er denne flotte Oxford Button-Down fra Tommy Hilfiger bestemt også en tidløs skjorte, der kan bruges i mange år. Det er nemlig en klassisk Oxford-skjorte i sin reneste form. Den byder på en særdeles flot blå farve, der sikrer, at den kan bruges til dagligt og til fin og mere formel brug.

Som navnet også giver udtryk for, så er det en såkaldt Button-Down-skjorte, der betyder, at du kan knappe kraven fast. Dertil er den også blevet udstyret med et broderet Tommy Hilfiger-logo på venstre bryst. Hele skjorten er lavet i 100% bomuld af absolut højeste kvalitet. Ydermere, så skal det også nævnes, at den har en lækker Regular-pasform.

HUGO – Elisha

HUGO – Elisha

HUGO / 850,- / Gå til shop

Elisha fra HUGO er en rigtig flot skjorte, der kan bruges i mange forbindelser. Den kan bl.a. tages i brug som dress-skjorte med enten slips eller butterfly. Den kan dog også sagtens bruges til dagligt, hvor du kan bruge den enten med eller uden blazer. Du skal dog være opmærksom på, at der er tale om en skjorte, der har en Ekstra Slim Fit-pasform.

Skjorten er udstyret med et klassisk flip. Farven befinder sig i den mørke ende af skalaen, hvilket betyder, at den også bør kombineres med andre beklædningsgenstande i mørkere nuance, da den tager sig bedst ud på denne måde. Den har en flot struktur i materiale, som giver den et spændende look. Skjorten er selvfølgelig fremstillet i 100% bomuld.

Hansen & Jacob – Oxford Shirt

Hansen & Jacob – Oxford Shirt

Hansen & Jacob / 800,- / Gå til shop

Her er der tale om endnu en Oxford-skjorte. Denne gang er den fra Hansen & Jacob, der er et svensk brand, der har fokus på moderne beklædning af høj kvalitet – og det går rigtig godt i spænd med denne skjorte. Det er nemlig en klassisk og flot Oxford-skjorte, der kommer med både en Button-Down-krave såvel som to knapper i manchetten.

Den flotte og tidløse skjorte fra Hansen & Jacob har en lyseblå farve, der betyder, at skjorten kan bruges i op til flere sammenhænge. Den har dog et relativt casual look, hvorfor den særligt egner sig til brug i dagligdagen. Det skal også nævnes, at der er broderet et Hansen & Jacob-logo i nakken på skjorten. Fremstillet i 100% bomuld med Casual Fit.

Hugo Boss Green – C-Buster

Hugo Boss Green – C-Buster

Hugo Boss Green / 600,- / Gå til shop

C-Buster en meget enkel og casual skjorte, der passende kan bruges til ét af dine hverdagsoutfits. Hugo Boss har med tiden skabt en del underbrands, hvoraf Hugo Boss Green er ét af dem. Det er en mere casual og tilbagelænet linje af beklædning, hvilket du også kan fornemme på C-Buster sammenlignet med nogle af Hugo Boss’ øvrige skjorter.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at have en garderobe, der består af både casual skjorter og skjorter, der er bedre egnet i forbindelse med mere fornem brug. Hvis du føler, at du mangler tilføjelser af blå skjorter i den mere casual kategori, så skal der ikke være tvivl om, at du bør have C-Buster fra Hugo Boss Green med i overvejelserne.

Allan Clarke – Elias

Allan Clarke – Elias

Allan Clarke / 499,- / Gå til shop

Mønstrede skjorter bliver oftest betragtet som noget, der bruges til et mere casual outfit. Med Elias fra Allan Clarke er det dog noget, der bliver lavet helt og aldeles om på, da det er en rigtig flot mønstret skjorte, der dog har et mønster, der gør, at den sagtens kan bruges i forbindelse med mere formelle outfits – men bestemt også til brug i dagligdagen.

Dertil skal det også nævnes, at det er en skjorte, der kan bryste sig af en rigtig lækker og behagelig kvalitet. Den er nemlig fremstillet i 100% bomuld af ypperste kvalitet. Farven er desuden også i en lysere blå nuance, hvorfor den kan kombineres med mange typer af outfits og beklædningsgenstande. Slutteligt, så har den en lækker Regular-pasform.

Armani Jeans – 3Y6 C54 6N2WZ

Armani Jeans – 3Y6 C54 6N2WZ

Armani Jeans / 1.300,- / Gå til shop

Denne skjorte fra Armani Jeans kan bryste sig af mange ting. Den kan blandt andet bryste sig af et helt unikt design, som du ikke kommer til at møde på andre skjorter end denne. Derfor er den også helt unik og er bestemt noget, du bør overveje til de dage, hvor du gerne vil have et afslappet og tilbagelænet, men dog også ekstravagant outfit på.

Den byder blandt andet på et flot mønster, men ikke nok med det, så kan den også bryste sig af en både lækker og behagelig kvalitet. Armani Jeans har også valgt at sy et lille logo på i bunden på skjorten. Skjorten har en kraftig og mørk nuance, der betyder, at den kan sammensættes med mange typer af påklædning. Den har en Slim-pasform.

Paul Smith – 71R 423

Paul Smith – 71R 423

Paul Smith / 1.300,- / Gå til shop

Paul Smith er et ikonisk brand, der appellerer til den moderne mand. Det er en simpel og klassisk Oxford-skjorte i sin reneste form, der kommer med en button-down-krave. Den er dertil også udstyret med en brystlomme. Derfor kan du også være sikker på, at skjorten lever op til beskrivelsen af en klassisk Oxford-skjorte, men den har dog fået lidt spil.

For at give skjorten lidt mere liv end mange andre af disse Oxford-skjorter, så har Paul Smith valgt at udstyre den med knapper i kontrast såvel som en kontrastdetalje indvendigt i både manchet og krave. Som det også gør sig gældende for mange andre skjorter fra Paul Smith, så er der tale om en skjorte med Tailored Fit-pasform og en normal størrelse.

Stenströms – Twofold Super Cotton

Stenströms – Twofold Super Cotton

Stenströms / 1.100,- / Gå til shop

Rigtig lækker og elegant skjorte fra Stenströms med modelnavnet Twofold Super Cotton. Den har et strømlinet og ekstravagant look. Det betyder, at den kan bruges til mange typer af outfits. Den er tilmed også blevet fremstillet i bomuld af høj kvalitet. Derfor føles den behagelig at have på og har en høj slidstyrke, der sikrer en lang levetid.

Stenströms har desuden valgt at udstyre den formelle skjorte med en cut-away-krave, mens den også byder på såkaldt Twofold Super Cotton. Alt i alt, så er det en glimrende skjorte til dig, der går med skjorte eller jakkesæt på arbejde. Den har et meget formelt og strømlinet look. Derfor kan den også bruges til alle outfits og i samtlige sammenhænge.

PBO (Philosophy Blues Original) – Botight

PBO (Philosophy Blues Original) – Botight

PBO / 1.000,- / Gå til shop

Vil du gerne have en blå skjorte, der er unik og skiller sig ud fra mængden? Hvis ja, så kan det meget vel tænkes, at denne model fra PBO (Philosophy Blues Original) er lige noget for dig. Dens design er præget af broderede cirkler over det hele på skjorten, som bestemt er noget, man lægger mærke til, hvorfor mange vil vende sig om efter skjorten.

Det skal desuden også nævnes, at manchetten yderst på ærmet har en nuanceforskel i forhold til resten af skjorten. Ydermere, så har PBO valgt blot at udstyre denne skjorte med en klassisk flip, så den får et strømlinet look. Den er tilmed også blevet fremstillet i 100% bomuld, hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten også er helt og aldeles i top.

Calvin Klein – Bari Slim

Calvin Klein – Bari Slim

Calvin Klein / 700,- / Gå til shop

Der bør ikke være nogen tvivl om, at Calvin Klein er rigtig dygtige til at lave skjorter. I dette tilfælde er der tale om deres Bari Slim, der er en lyseblå skjorte i sin reneste form. Den har et meget simpelt og stilrent look, der betyder, at du kan bruge den i stort set alle sammenhænge. Den kan både bruges til dagligt, men også til finere og formel brug.

Som navnet også antyder, så er det en skjorte med Slim Fit. Den er desuden fremstillet i 98% bomuld og 2% elastane, der betyder, at den har et naturligt stretch. Dertil er den også normal i størrelsen, så den sidder behageligt på enhver. Dette er den samme model, der også er blevet beskrevet tidligere i en mørkeblå farve, som også er værd at kigge på.

PS by Paul Smith – 460R 854

PS by Paul Smith – 460R 854

PS by Paul Smith / 1.300,- / Gå til shop

PS by Paul Smith er et mere casual og tilbagelænet brand fra Paul Smith. Det er også noget, der i høj grad vises af deres mange interessante skjorter som f.eks. 460R 854, som denne model hedder. Her er der nemlig tale om en unik skjorte, der har et look, der i høj grad bæres af det flotte micro-print, der er printet i hvid på den mørkeblå skjorte.

Skjorten fra PS by Paul Smith kommer desuden også med en lille flip, der også er med til at understrege, at der er tale om en skjorte, der primært bruges i mere casual forbindelser. Dertil skal det også nævnes, at den fremstilles i 100% bomuld og derfor er kvaliteten bestemt også helt i top. Den byder på en god Slim-pasform og er normal i størrelsen.

SAND – Iver/State

SAND – Iver/State

SAND / 1.000,- / Gå til shop

SAND står bag mange lækre skjorter. Deres Iver/State-serie er dog nogle af de mest velrenommerede blandt danske mænd. I dette tilfælde er der tale om en rigtig flot småprikket skjorte, der har et meget unikt og tilbagelænet look. Den kan bruges i mange forbindelse, hvilket både tæller til dagligt, men også til fingere brug med en strik henover.

Hvis du har mod på det, så er det dog også muligt at kombinere den med en habit og et slips til mere formel brug. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en skjorte af rigtig høj kvalitet, da den er fremstillet i 100% bomuld, der er både behageligt og slidstærkt. Du har dertil også selv mulighed for selv at vælge mellem Slim- eller Regular-pasform.

SAND – Iver/State

SAND – Iver/State

SAND / 1.000,- / Gå til shop

Her er der igen tale om en rigtig flot skjorte fra den populære Iver/State-serie fra SAND. Denne model kan bryste sig af, at have en meget mørk nuance af blå som primære farve, men ikke nok med det, så er det også en skjorte, der har et rigtig flot og interessant mønter. Det er derfor også en skjorte, der kan sammensættes med mange typer af outfits.

Skjorten har selvfølgelig en rigtig lækker og behagelig kvalitet, som særligt er ét af de punkter, der kendetegner SAND og deres produkter. Den kommer med en cut-away-flip og to knapper i manchetten. Dertil skal det også nævnes, at du selv kan vælge mellem enten Slim Fit og Regular Fit. Ydermere, så er den fremstillet i 100% bomuld af højeste kvalitet.

Hugo Boss Orange – Cattitude

Hugo Boss Orange – Cattitude

Hugo Boss Orange / 950,- / Gå til shop

Hvis du leder efter en blå skjorte, som du kan være sikker på, at den kommer til at skille sig ud fra mængden, så bør du bestemt se nærmere på Cattitude fra Hugo Boss Orange, der har et flot, mønstret udseende. Det betyder også, at det er en skjorte, der bør bruges i forbindelse med et casual og tilbagelænet outfit sammenlignet med et formelt outfit.

Cattitude-skjorten fra Hugo Boss Orange er udstyret med en lav krave, der også går godt i spænd med dens tilbagelænede og afslappede look. Hos Hugo Boss har de også valgt at udstyre denne glimrende herreskjorte med en almindelig brystlomme på venstre bryst. Det skal naturligvis også nævnes, at skjorten er fremstillet i 100% bomuld.

Hugo Boss Orange – Classy

Hugo Boss Orange – Classy

Hugo Boss Orange / 800,- / Gå til shop

Hele idéen med denne skjorte er, at det skal være en rigtig flot fritidsskjorte. Den har et meget tilbagelænet og afslappet look, der blandt andet bærer præg af små prikker over det hele. Den er udstyret med en klassisk krave og kommer dertil også med en brystlomme på venstre bryst, der giver et lille spil til det ellers relativt enkle udtryk.

Hvis du leder efter en ny skjorte, som du kan bruge i weekenden, til mindre formelle dagligdage eller andre tidspunkter, hvor en casual skjorte er lige sagen, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Classy fra Hugo Boss Orange kunne være noget lige for dig. Skjorten er fremstillet i 100% bomuld, der sikrer både en god komfort og en høj kvalitet.

ETON – Textured Twill

ETON – Textured Twill

ETON / 1.200,- / Gå til shop

Du kan finde mange skønne skjorter fra ETON. Én af dem er denne model, der har fået navnet Textured Twill og kan bryste sig af, at være stærkt præget af et flot mønster på skjorten. Dertil har det også altid været et kendetegn for ETON, at deres skjorter er fremstillet i en fremragende kvalitet, hvilket bestemt også gælder for denne skjorte.

Textured Twill fra ETON kommer med en flot cut-away-krave og er dertil også blevet udstyret med to knapper i manchetten. Du har selv mulighed for at vælge, om du vil have modellen i en Slim Fit eller en såkaldt Contemporary Fit. Hele skjorten er selvfølgelig fremstillet i 100% bomuld, der har en skøn og behagelig, men også slidstærk kvalitet.

ETON – Signature Twill

ETON – Signature Twill

ETON / 1.100,- / Gå til shop

Denne skjorte er også fra ETON. Det betyder først og fremmest, at du kan være sikker på, at det er en skjorte, der byder på en yderst imponerende kvalitet. Den er nemlig fremstillet i 100% bomuld, med en både lækker og behagelig kvalitet. Det sikrer, at den er komfortabelt at bære, men samtidig kan du også være sikker på en god holdbarhed.

Selve skjorten har et rigtig flot mønstret look. På samme vis har ETON dog formået at skabe et look, der er ekstravagant og strømlinet. Derfor er der – uden tvivl – tale om en skjorte, der kan bruges i mange henseender. Du kan tage din Signature Twill fra ETON på til et par flotte jeans eller derimod vælge at kombinere den med en habit.

GANT – Tech Prep Blue Stripe

GANT – Tech Prep Blue Stripe

GANT / 800,- / Gå til shop

Én ting, man kan være helt sikker på, når det kommer til herremode er, at Oxford-skjorten aldrig kommer til at gå af mode. Derfor vil du også roligt kunne investere i denne Tech Prep Blue Stripe fra GANT, der kan bryste sig af et tidløst og elegant look. Det er en lyseblå skjorte med hvide striber, der giver den et både uhyre flot og ekstravagant look.

Som det også gør sig gældende for mange andre Oxford-skjorter fra både GANT og øvrige brands, så er denne model også blevet udstyret med en button-down-krave. Den er også udstyret med et broderet GANT-logo i de klassiske farver på venstre bryst. Selve skjorten er fremstillet i 81% bomuld og 19% polyester, der giver en behagelig kvalitet.

Hansen & Jacob – Wild Flower Shirt

Hansen & Jacob – Wild Flower Shirt

Hansen & Jacob / 1.300,- / Gå til shop

Skjorter behøver selvfølgelig ikke altid at være formelle og ekstravagante. Wild Flower Shirt fra Hansen & Jacob kan bryste sig af, at have et helt unik look, der – som navnet også giver antydninger af – er præget af blomstermønster. Det skal også nævnes, at Wilder Flower-skjorten er en blød og komfortabel model fremstillet i behagelige materialer.

Føler du, at der skal sættes lidt mere liv på din hverdag, så kan du passende gøre det ved at investere i en række mere udfordrende skjorter, som f.eks. denne fra Hansen & Jacob. På trods af, at den primært er lavet til at blive brugt i fritiden, så er den fremstillet af de fineste italienske materialer, der sikrer en god slidstyrke og en behagelig kvalitet.

Tiger of Sweden – Brodie

Tiger of Sweden – Brodie

Tiger of Sweden / 800,- / Gå til shop

Denne skjorte fra Tiger of Sweden kan ikke blot bryste sig af, at have et yderst strømlinet og ekstravagant look, men den kan dertil også bryste sig af, at være fremstillet i en både lækker og behagelig kvalitet. Som følge af det meget enkle look, så er det også en skjorte, der kan sammensættes med mange outfit og bruges i mange henseender.

Den kommer med to knapper i manchetten og er desuden også blevet fremstillet i en kombination af 68% bomuld, 30% polyamid og 4% elastane. Det er ikke blot med til at sikre en høj kvalitet, men betyder dertil også, at det er en skjorte, der har et stretch. Sammen med skjortens ekstra Slim-pasform, så sørger stretchen for at den sidder godt.

Tiger of Sweden – Farrel5

Tiger of Sweden – Farrel5

Tiger of Sweden / 1.100,- / Gå til shop

Enkeltfarvede skjorter kan hurtigt blive en kende trivielle og kedelige. Hvis du føler, at dit udvalg af skjorter trænger til noget nyt, der har lidt mere liv med sig, så se nærmere på denne Farrel5-skjorte fra Tiger of Sweden, der byder på en blå base med hvide striber. Det sikrer, at den fortsat har et ekstravagant look, men dog uden, at den bliver kedelig.

Skjorten fra Tiger of Sweden er tilmed blevet udstyret med en såkaldt cut-away-krave. Dertil er den også udstyret med to knapper i manchetten, så du kan indstille størrelsen af den. Det er en rigtig flot stribet skjorte, der er fremstillet i en lækker og behagelig kvalitet. Den er nemlig fremstillet i 100% bomuld og byder på en særdeles skøn Slim-pasform.

Tommy Hilfiger – Two Tone Flannel Shirt

Tommy Hilfiger – Two Tone Flannel Shirt

Tommy Hilfiger / 800,- / Gå til shop

Tommy Hilfiger står bag en lang række lækre skjorter. I dette tilfælde er der tale om modellen, der hedder Two Tone Flannel, der er en rigtig flot, meleret skjorte, der blandt andet kommer med en klassisk button-down-krave. Det er en flot skjorte, der er særligt velegnet i forbindelse med de mere tilbagelænede og afslappede outfits til dagligdagen.

Du kan dog også vælge at kombinere den med en rigtig flot blazer, som kan være med til at hæve dens samlede udtryk. Den egner sig dog også rigtig godt til blot at blive sat sammen med et par chinos eller jeans. Den har også en flot navyblå farve, der giver dig mulighed for at kombinere skjorten med mange genstande. Er lavet i 100% bomuld.

Tommy Hilfiger – Pigment Dobby

Tommy Hilfiger – Pigment Dobby

Tommy Hilfiger / 900,- / Gå til shop

En både enkel og rigtig flot skjorte fra Tommy Hilfiger, hvor der har været fokus på at skabe et simpelt og rent look. Modellen hedder Pigment Dobby og er en skjorte, der særligt er henvendt til de mere afslappede og tilbagelænede outfits. Hvad det betyder er, at det også er en skjorte, der bedst egner sig til casual brug i dagligdagen og weekenden.

Denne skjorte er blevet udstyret med en rigtig flot button-under-krave, der betyder, at du kan knappe kraven fast, så den ikke blot hænger og flagrer. Den kommer dertil også med to knapper i manchetten og et broderet logo på ærmet, som Tommy Hilfiger gør på mange af deres skjorter. Skjorten har en Regular-pasform og er fremstillet i 100% bomuld.

Hugo Boss – Jenno

Hugo Boss – Jenno

Hugo Boss / 800,- / Gå til shop

Hvis du leder efter en ny skjorte, der kan bruges til formel brug, sammen med en habit på arbejsdage eller derimod i forbindelse med diverse former for formelle begivenheder, så kan du overveje at investere i Jenno fra Hugo Boss. Her er der nemlig tale om en særdeles flot ensfarvet skjorte, der er holdt i en lyseblå nuance, der går til langt det meste.

Dertil skal det også nævnes, at den er fremstillet i 100% bomuld og er i en såkaldt Easy Iron-kvalitet, der betyder, at det er nemt at stryge den. Det er en klar fordel for dig, der har det med at stresse over dette om morgenen. Der skal heller ikke lægges skjul på, at den har en Slim Fit-pasform, der er med til at sikre, at denne skjorte altid sidder godt.

Hugo Boss – Jason

Hugo Boss – Jason

Hugo Boss / 1.200,- / Gå til shop

En formel skjorte, men dog med et unikt og mere livligt udseende. Det er nemlig en prikket skjorte fra Hugo Boss, som dertil også er blevet lavet i en mørkeblå farve, der ligger tæt op af lilla. Jason (som modellen hedder) er en rigtig flot skjorte, der kan bruges i mange sammenhænge. Du kan dertil skabe mange outfits med udgangspunkt i denne skjorte.

Skjorten er selvfølgelig fremstillet i en lækker og behagelig kvalitet, som altid har været et kendetegn for Hugo Boss og deres skjorter. Den er fremstillet i 100% bomuld, der både er med til at sikre komfort og slidstyrke. Den kan også bryste sig af en Slim Fit-pasform, der sikrer, at den sidder godt på kroppen. Kommer med en moderne cut-away-krave.

Paul Smith – 609P 176

Paul Smith – 609P 176

Paul Smith / 1.400,- / Gå til shop

Skjorter med print er blevet særdeles populære i løbet af det seneste stykke tid. Det er en trend som Paul Smith har været med på i mange år. Det er bl.a. noget, de beviser med en skjorte som denne model, der har en navyblå base og derudover er præget af et print bestående af en masse hjerter over hele skjorten, som giver den et meget unikt look.

Ud over at have et meget unikt print, der får den til at skille sig ud fra mængden, så kan den også bryste sig af, at være udstyret med en smal flip. Som det gør sig gældende for alle skjorter fra Paul Smith, så byder denne naturligvis også på en fortrinlig kvalitet, da den er fremstillet i 100% bomuld af højeste kvalitet. Den Har en rigtig god Slim Fit-pasform.

Paul Smith Main – 800P B03

Paul Smith Main – 800P B03

Paul Smith Main / 1.500,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter en lyseblå skjorte og ganske enkelt ikke har lyst til at gå på kompromis med kvaliteten af din kommende skjorte, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en oplagt idé, at du vælger at se nærmere på denne model fra Paul Smith Main. Både Paul Smith og deres underbrands har altid været kendt for deres yderst høje kvalitet.

Ydermere, så skal det også gøres klart, at der er tale om en lyseblå skjorte i sin reneste form. Den byder hverken på print, diverse detaljer eller andet. Den er fremstillet i gode materialer og har en rigtig god pasform. Derfor kan du også være sikker på, at den både sidder godt og behageligt på den, men du kan også være sikker på, at slidstyrken er i top.

NN.07 – Falk 5969

NN.07 – Falk 5969

NN.07 / 900,- / Gå til shop

NN.07 er et dansk brand, der har oplevet en stor vækst i løbet af de seneste par år. Det er blandt andet noget, der skyldes, at de kan bryste sig af en overdådig kvalitet. Dertil har deres skjorter også altid været kendt for at have en rigtig lækker pasform – og det er bestemt også noget, der gør sig gældende for Falk 5969 ift. både pasform og kvalitet.

Her er der tale om en rigtig flot og enkel skjorte, der kommer med button-down-krave. Den har hvide knapper, der står i flot kontrast til farven på skjorten og brystlommen. Farven kalder de selv for True Blue hos NN.07, som er en farve, der passer sammen med det meste. Den har et casual og roligt look, der passer godt til hverdagens strabadser.

Woodbird – Legit Obscure Denim Shirt

Woodbird – Legit Obscure Denim Shirt

Woodbird / 600,- / Gå til shop

Woodbird er også et brand, der har oplevet en høj grad af popularitet på det danske marked i løbet af de seneste par år. I dette tilfælde er der tale om en rigtig flot denim-skjorte, der har en slidstærk og robust kvalitet. Som du – med garanti – også har regnet ud, så er der tale om en skjorte, der primært er henvendt til brug i forbindelse med hverdag.

Legit Obscure Denim Shirt har en farve, der af Woodbird selv kaldes for Blue Denim. Hvis du er typen, der er glad for denim-skjorter og sætter pris på høj kvalitet til lave priser, så er denne skjorte – uden tvivl – lige noget for dig. Den har en god farve, der gør, at den kan kombineres med mange typer af beklædningsgenstande og skabe mange outfits.

Revolution – 3588 Shirt

Revolution – 3588 Shirt

Revolution / 600,- / Gå til shop

Her er det tale om en rigtig flot og enkel skjorte, der særligt er velegnet til brug i forbindelse med outfits i hverdagen. Ikke nok med, at det er en skjorte, der kan bryste sig af en uovertruffen kvalitet, så kan den også erhverves til en pris, der bestemt må siges at være yderst retfærdig. 3588 Shirt fra Revolution kan bryste sig en rigtig behagelig kvalitet.

Denne skjorte er lavet i en navyblå farve. Det betyder, at den kan bruges i mange forskellige forbindelse og kan kombineres med mange typer af beklædning. Den har en brystlomme på hvert bryst, der er udstyret med knapper, der på lige fod med de øvrige knapper er lavet i hvid. De hvide knapper står i stærk kontrast og skaber et unikt look.

NN.07 – Alberto 5958

NN.07 – Alberto 5958

NN.07 / 1.200,- / Gå til shop

Skjorten ovenfor er også fra NN.07. Det betyder, at den har en god pasform, at den er behagelig at have op og at det er en skjorte, der kan bryste sig af en høj kvalitet. Alberto 5958 er en både enkel og moderne skjorte. Der har været fokus på at skabe en skjorte med et rent look, hvorfor alle unødige designdetaljer og lignende er blevet sparet væk.

Som følge af dens look, så er det en skjorte, der kan bruges i mange henseender. Den kan sagtens bruges til dagligt, men hvis du kombinerer den med et par pæne chinos og en blazer, så kan den bestemt også sagtens bruges til finere brug. Derfor er Alberto 5958 bestemt heller ikke nogen dum skjorte at have hængende hjemme i dit garderobeskab.

Bruun & Stengade – Murillo

Bruun & Stengade – Murillo

Bruun & Stengade / 500,- / Gå til shop

Bruun & Stengade er et dansk brand, der siden deres spæde start i 2004 har været kendt for deres høje kvalitet og ekstravagante looks. Derfor kan du også være sikker på, at der her er tale om en skjorte af høj kvalitet. Ikke nok med det, så byder den også på et meget enkelt og stilrent look, der betyder, at Murillo-skjorten kan bruges til mange looks.

Det er en skjorte, der kommer med en såkaldt Extreme Cut-Away-krap. Den er desuden også fremstillet i 100% bomuld, der ikke blot sikrer en god slidstyrke, men samtidig giver det også en behagelig kvalitet. Den er blevet holdt i en lyseblå farve, der betyder, at den kan kombineres med en lang række forskellige typer af beklædningsgenstande.

Bruun & Stengade – Renato

Bruun & Stengade – Renato

Bruun & Stengade / 500,- / Gå til shop

Dette er også en rigtig lækker skjorte fra det danske brand Bruun & Stengade, der også står bag den skjorte, der er vist og beskrevet ovenfor. I dette tilfælde er der dog tale om en model, der er en kende mørkere i den blå nuance, hvorfor den er et oplagt valg, hvis du ønsker at investere i en flot skjorte i en mørkeblå nuance, men som også har en god pris.

I og med, at der er tale om en stilren og meget enkel skjorte, så skal det gøres klart, at den kan bruges i mange henseender. Det betyder også, at hvad end du leder efter en skjorte til hverdagen eller til formelle begivenheder, så kan Renato fra Bruun & Stengade meget vel være noget for dig. Den er selvfølgelig fremstillet i 100% lækker bomuld.

HUGO – Erondo

HUGO – Erondo

HUGO / 850,- / Gå til shop

HUGO har altid været eftertragtet, når moderne mænd skal købe skjorter. Det skyldes blandt andet, at de har en uhyre godt kvalitet. Det handler dog i lige så høj grad, at deres skjorter er ekstravagante og stilrene. Det er bestemt ikke nogen undtagelse for Erondo, der er en rigtig flot skjorte med et tæt mønster, der præger udseendet af skjorten.

Ydermere, så er den også fremstillet i en både lækker og behagelig kvalitet. Det er med til at sikre, at den sidder godt og føles behagelig at have på. Dette går godt i spænd med, at det er en skjorte med en ekstra Slim Fit-pasform, der betyder, at den sidder tæt. Hele skjorten er naturligvis fremstillet i 100% bomuld af den absolut fineste kvalitet.

HUGO – C-Jason

HUGO – C-Jason

HUGO / 850,- / Gå til shop

Hvis du leder efter en lyseblå skjorte i sin reneste form, der kan bruges som alt lige fra en formel dress-skjorte til en ganske simpel dagligdagsskjorte, så skal der ikke være nogen tvivl om, at C-Jason er et rigtig godt bud. Det er nemlig en flot skjorte, der byder på et simpelt mønster, der giver den lidt leg, men det ændre dog ikke på dens simple look.

Du kan for eksempel bruge C-Jason fra HUGO med en blazer udover eller blot for sig selv. Den kommer med en såkaldt cut-away-krave, mens den er blevet fremstillet i 100% bomuld. Hos HUGO bruges der udelukkende de bedste af de bedste materialer, hvilket også gør sig gældende for denne skjorte. Den byder dertil også på en skøn Slim Fit-pasform.

GANT – Button-Down Oxford

GANT – Button-Down Oxford

GANT / 800,- / Gå til shop

Den sidste skjorte, du finder på denne liste over blå skjorter til mænd er en både klassisk og simpel Oxford-skjorte fra GANT. Som navnet af skjorten giver antydninger af, så kommer den med en Button-Down-krave, der betyder, at du kan knappe kraven fast, så den ikke hænger og flagrer. Det er én af de ting, mange foretrækker ved en Oxford-skjorte.

Dertil skal det også nævnes, at den er udstyret med afrundede manchetter. Den er lavet i en lyseblå farve, der betyder, at den kan bruges i mange henseender og kan bruges til at skabe mange outfits. Ydermere, så har GANT også fået broderet deres klassiske logo i farver på brystlommen. Slutteligt, så bør det nævnes, at den fremstilles i bomuld.

Skjorter mænd

Langt de fleste mænd bruger skjorter som påklædning til fine anledninger eller på jobbet, hvilket også gør at skjorter er en del af de fleste mænds klædeskab. Derfor håber vi at vores liste med skjorter til mænd kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skjorte. Og så håber vi også at du har kunne få inspiration til at købe andre mærker af herre skjorter som kan bruges, hvis du idag har et favorit mærke af skjorter til mænd.

Tags : featured