Livsstil

Oplevelsesgaver til ham – 30 oplevelser til ham

Oplevelsesgaver til ham – 30 oplevelser til hamOplevelsesgaver til ham – 30 oplevelser til ham

Oplevelsesgaver til ham er en god løsning, hvis du har svært ved at finde en god gave til din partner, din bror eller en tredje person. En gave behøver ikke altid at være noget materialistisk. Hvis du leder efter noget anderledes, så finder du her intet mindre end 30 oplevelser til ham. Derfor er der med garanti også noget, der passer til det, du har tænkt.

I dag er der mulighed for at finde rigtig mange typer af oplevelser, der egner sig rigtig godt som værende gaver. Det er også noget, der betyder, at du selv har mulighed for at sammensætte en gave eller du kan vælge at købe den hos én af de mange forhandlere af deciderede oplevelsesgaver, du kan finde på markedet – sidstnævnte er typisk nemmest.

Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at give en oplevelse i gave i stedet for en fysisk gave som eksempelvis et Apple TV, så finder du god inspiration i denne artikel. Det betyder også, at der er gode forudsætninger for, at du kan finde noget, der harmonerer med dine ønsker. I og med, at det er muligt at finde hele 30 oplevelsesgaver til ham i denne artikel, så er der bestemt også noget for enhver smag.

Stigegolf

Stigegolf er også en sjov og underholdende måde at konkurrere mod hinanden på, når man som mænd skal vide hvem der er bedst til at kaste. Der er ingen tvivl om at det er oplagt at prøve når man skal have lidt sjov med gutterne, og det er det perfekte drikkespil.

Hjemmelavede Ginsmagning

Hvis du skal give en gave til en rigtig gin elsker, så vil en hjemmelavede oplevelse i form af ginsmagning være helt perfekt. Du kan finde nogle af de bedste gin her hvor du kan købe 3 eller 4 til selve ginsmagningen, så der er rig mulighed for at smage flere forskellige gin, også uden at det ødelægger tegnebogens beholdning af kontanter.

Kør Djævleræs hos Fun Race

Kør Djævleræs hos Fun Race

Pris: 895,- / Gå til shop

Leder du efter en gave til en mand med fart i blodet? Hvis ja, så er Djævleræs hos Fun Race en god gaveidé. Her er der plads til at give den gas. Det er nødvendigt at drifte, lave hjulspin og overhale i de intense sving. Derfor er det – uden tvivl – også noget for ham, der har benzin i blodet og aldrig kan få nok adrenalin, for det er særdeles intenst og vildt.

Du kører to personer i hver bil. Man skiftes til at være fører og co-driver. Disse hold bliver lavet på forhånd, inden andet sættes i gang. Det hele foregår på Løvelbanen i Viborg. Denne pakke indeholder 12 omgange på banen, hvor halvdelen er som kører og den anden halvdel som co-driver. Der bliver både stillet bil og diverse udstyr til rådighed.

Svæveflyvning

Svæveflyvning

Pris: 295,- / Gå til shop

Kender du én, der altid har gået med drømmen om at kunne flyve eller svæve? Det er noget, som langt de fleste går med en lille drøm om. Det er faktisk en drøm, der kan realiseres ved hjælp af en svæveflyver, der nærmest flyder lydløst over landskabet nedenfor. Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at det er en rigtig god gaveidé.

Det hele er noget, der arrangeres af Kolding Flyveklub og AVIATOR, der er foreninger, der ønsker at dele deres passion med andre. For blot 295 kr. får man 6-10 minutters flyvning, en grundig briefing før og efter flyvning og adgang til grill, så man kan nyde medbragt mad med venner/familie efter den store oplevelse, som gavemodtageren husker for livet.

Ballonflyvning

Ballonflyvning

Pris: 2.395,- / Gå til shop

Der er ikke mange oplevelser, der kan konkurrere med ballonflyvning. Det er ganske enkelt noget, der er helt unik og en fuldstændig formidabel oplevelse. Det er svært at beskrive den følelse af ro og nærhed med natur, som du får, når du svæver rundt i en luftballon – det er noget, du skal opleve. Derfor er det også en gaveidé, der er helt fantastisk.

Det er muligt at bestille ballonflyvninger på både Sjælland, Jylland og Fyn. Disse ture udbydes af Ballon & Eventyr og DreamBalloon, der er de to mest erfarne udbydere af ballonflyvninger her i landet. Hvis du vælger at give én, der står dig nært en ballonflyvning, så kan du også være sikker på, at du vælger at give ham en oplevelse, han sent vil glemme.

Faldskærmsudspring – Tandem

Faldskærmsudspring - Tandem

Pris: 1.595,- / Gå til shop

Et faldskærmsudspring i form af et tandemspring er – helt afgjort – en særdeles unik oplevelse. Der er ikke meget, der kan sammenlignes med at flyve i frit fald, udløse faldskærmen og derefter svæve mod jorden. Springet med instruktør er oplagt, hvis man springer første gang, hvorfor det er en god gave til ham, der gerne vil prøve det for første gang.

Det er muligt at springe tandemspring med både Faldskærmsklubben DFC, Nordjysk Faldskærmsklub, Centerjump, Skydive 2000 og Dropzone Denmark. Med i pakken følger der 15 minutters instruktion, 20 minutters flyvetur, 30-50 sekunders frit fald og 5-6 minutters tur i faldskærm. Leje af udstyr er inkluderet i prisen og man modtager et certifikat.

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445,- / Gå til shop

Bodyflight er en særdeles populær oplevelsesgave, som kun får gode anmeldelser. Hvis du gerne vil give én, der står dig nært en oplevelse for livet, så er Bodyflight et oplagt valg. Det er en unik oplevelse, der ikke kan sammenlignes med andet. Dertil skal det også nævnes, at prisen er særdeles god sammenlignet med oplevelsens store kaliber.

Med Bodyflight får du nemlig mulighed for at opleve den meget unikke følelse af det frie fald, mens du samtidig også får frihed til at lege og eksperimentere med den “ophævede” tyngdekraft i tunnelen. Det skal også gøres klart, at der kun forlanges et almindeligt sundt helbred. Det hele foregår naturligvis sammen med en dygtig, certificeret instruktør.

F16 Simulator

F16 Simulator

Pris: 299,- / Gå til shop

Mange mænd og drenge har en lille drøm om, at kunne flyve en tur i en F16. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det dog ikke er helt så nemt. Man kan dog komme tæt ved at tage en tur i en F16-simulator. Det er en særdeles realistisk oplevelse, du ikke får på andre måder, hvorfor det nærmest virker skræmmende, hvis ikke du er forberedt på det.

Det giver en autentisk følelse af, at du suser hen over landskabet. Man sidder tilmed i en tro kopi af et ægte F-16-cockpit. Alle detaljer er med, knapperne sidder som, de skal, og du er sikret, at det hele virker meget virkelighedstro. Det skal dertil også nævnes, at dette faktisk er den eneste F16-simulator i Europa, der kan prøves som privatperson.

Få din egen Whiskyflaske

Din egen Whiskyflaske

Pris: 399,- / Gå til shop

Skal du give gave en til en mand, der elsker whisky, så er denne oplevelsesgave en oplagt idé. Du kan være helt sikker på, at det er noget, der kommer til at sætte et smil på læberne. Hvis du er sikker på, at modtageren af gaven sætter stor pris på en god whisky, så vil han – med garanti – elske, at kunne fylde en lækker, delikat whisky på egen flaske.

Med denne oplevelsesgave får modtageren ikke blot mulighed for at forkæle dine smagssaner med anmelderroste og prisvindende Braunstein Whisky – der er selvfølgelig tale om flere varianter, så man dermed også kommer til at smage lidt af hvert. Han får også mulighed for at vælge hans foretrukne variant og selv fylde den på en lille flaske (0,2 L). Hvis du gerne vil vide mere om hvilken Whisky der er god, så kan du lære at finde den bedste whisky her så du er klar til denne oplevelse.

Flyboard

Flyboard

Pris: 749,- / Gå til shop

Du har med garanti set det på YouTube, Facebook eller ét af de øvrige sociale medier. Flyboard er blevet umådeligt populært i løbet af de seneste par år. Det er nu også kommet op til Danmark. Derfor har du også mulighed for at give dette i form af en oplevelsesgave. Med Flyboard kan man komme op i mellem intet mindre end 2 og 8 meters højde.

Boardet bliver er udstyret med jetdyser, der er tilsluttet til en vandscooter via en stor slange. Det handler om at holde balancen – ellers ender man en tur i vandet. Det er dog nemmere end det ser ud til. I denne pakke medfølger der en 45 minutters introduktion af en instruktør, mellem 15 og 20 minutters flyvetid såvel som leje af alt nødvendigt udstyr.

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein

Pris: 298,- / Gå til shop

Ølsmagning er noget, der tiltaler langt de fleste mænd. Det er dog vigtigt, at det er af høj kvalitet, da det ellers ikke er noget, der er synderligt interessant. Du kan dog være helt sikker på, at en ølsmagning hos Braunstein er af høj kvalitet. Det foregår den første lørdag i måneden og som åben rundvisning hos det kendte, prisvindende Braunstein Bryghus.

Hele bryggeriet vises frem og der bliver dertil også fortalt om bryggeprocessen. Dertil får man naturligvis også mere end rig mulighed for at smage på flere af de mange populære varianter fra Braunstein. I denne pakke får man både rundvisning, smagning af fem valgfrie øl og dertil også mulighed for tilkøb af yderligere øl såvel som pølser fra grillen.

Kør Ferrari på gade

Kør Ferrari på gade

Pris: 849,- / Gå til shop

Det er de færreste mænd, der ikke drømmer om en tur i en Ferrari. Det er noget helt specielt og det er altid en vinder, hvis du skal give en gave, men er tom for idéer. Med denne oplevelsesgave får man mulighed for at køre på de danske veje i en Ferrari 458 Italia, der har en topfart på intet mindre end 325 km/t og tager 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder.

Turene køres fra både København og Aarhus. De køres væk fra den tunge bytrafik, så der gives fuld valuta for prisen. Der startes tæt på motorvejen, så det også er noget, man får med i prisen. Fra København køres der med afgang fra Frederiksborgvej 102, 3520 i Farum, mens turene i Aarhus derimod starter fra Skovlundvej 12, 8541 Skødstrup.

Kør Lamborghini på gade

Kør Lamborghini på gade

Pris: 849,- / Gå til shop

Skal du give gave til en herre, der interesserer sig mere for Lamborghini end Ferrari, så er det også muligt at komme ud på de danske veje i en Lamborghini Gallardo. Det vil – med garanti – være en stor oplevelse for alle og enhver, der elsker biler og har hang til fart. Køreturen foregår på både landeveje og motorvejen, de 560 hestekræfter slippes løs.

Som det også gør sig gældende for Ferrari-turen, så arrangeres denne tur også i samarbejde med Sports Car Rental. Det betyder naturligvis, at de starter samme steder i både København og Aarhus. En Lamborghini Gallardo går fra 0-100 km/t på blot 3,5 sekunder, hvilket føles som et splitsekunder. Der kan bestilles ture á 15, 30 eller 60 minutter.

Cocktailkursus hos Timm Vladimir

Cocktailkursus hos Timm Vladimir

Pris: 495,- / Gå til shop

Langt de fleste mænd elsker cocktails – og særligt hvis de er lavet med kærlighed og passion. Derfor er det også en oplagt idé, at give en oplevelsesgave, hvor man får lov til at deltage i cocktailkursus hos ingen ringere end selveste Timm Vladimir. Det er ikke blot en stor oplevelse, men der er bestemt også garanti for en uhyre høj grad af indlæring.

Med i denne oplevelsesgave medfølger der et 2 timer langt cocktailkursus, historien om cocktails, en professionel og grundig gennemgang af diverse spiritustyper, vejledning om is, stirring, shaking, tilsmagning, glastyper, anretning og smagskombinationer. Til sidst er der også prøvesmagning af tre forskellige cocktails og snacks som en god afrunding.

Prøvedyk i Kattegatcentret

Prøvedyk i Kattegatcentret

Pris: 795,- / Gå til shop

Et dyk i Kattegatcentret er – uden tvivl – en oplevelse for livet. Selv nogle af de mest erfarne dykkere har ikke prøvet at stå ved siden af en 2,5 meter lang havål eller set en haj svømme forbi næsen af sig. Det er blandt andet dét, man får muligheden for at prøve med et dyk i Kattegatcentrets 1.500.000 liter store Oceanarium med et bredt udvalg af arter.

Modtageren af denne gave kommer blandt andet tæt på hornfisk, makreller, slethvarrer, torsk, stør og rokker. Kun adskilt af en glasvæg er det også muligt at stirre fem forskellige hajarter dybt i øjnene. Med i oplevelsen får man entré til Kattegatcentret, grundig briefing, 20 minutters dyk med erfaren dykkerinstruktør og et diplom for det udførte dyk.

Ophold i FÆNGSLET

Ophold i FÆNGSLET

Pris: 850,- / Gå til shop

Her er der tale om en lettere speciel oplevelse. Hvis du aldrig har prøvet at være bag tremmer, så har du med garanti overvejet, hvordan det må føles? Og det er du bestemt ikke ene om. Ønsker du at give en person, der står dig nært en oplevelse for livet, så er et ophold i FÆNGSLET (det tidligere Horsens Statsfængsel) – uden tvivl – en særdeles god idé.

Med denne oplevelsesgave, får man mulighed for at tilbringe en nat bag tremmer i det tidligere Horsens Statsfængsel. Det er en spændende oplevelse og det er bl.a. også derfor, at det i 2016 vandt prisen som værende Verdens Bedste Oplevelsesmuseum. Med i prisen medfølger der morgenmad, kaffe og te i cellerne og fri parkering foran fængslet.

Privat helikoptertur over København

Privat helikoptertur over København

Pris: 2.975,- / Gå til shop

En helikoptertur er noget helt unikt. Derfor er det også en rigtig god gaveidé til manden, der har alt. Med en sådan oplevelsesgave får du en unik og privat helikopteroplevelse for op til tre personer, hvor du flyver over det smukke København. Turen har en varighed, der lyder på 20 minutter og vil – afgjort – være en oplevelse, man sent glemmer.

Turen går blandt andet henover Københavns Centrum, Frederiksberg (slot + zoo), en del af Ørestaden og Dyrehaven, der både inkluderer Eremitagen og Bakken. Turen udbydes i samarbejde med Danish Fly og der er altid afgang direkte fra Copenhagen Helipad, der ligger i Nordhavnen. Der er plads til 3 personer, så prisen dækker også over 3 personer.

Romantisk Ophold på Hotel Amerika

Romantisk Ophold på Hotel Amerika

Pris: 1.948,- / Gå til shop

Ønsker du at forkæle din mand eller kæreste, så er et romantisk ophold på Hotel Amerika en oplagt idé. Her er der plads til både forkælelse, afslapning, og at nyde hinandens nærvær. Hotellet ligger i smukke naturomgivelser med skov og kun ganske få minutters gang fra hotellet til Mariager Fjord, hvilket gider de bedste rammer for romantik.

Hvis du ønsker at forkæle din partner med romantik og kvalitetstid, så er dette en god løsning. Denne pakke byder på en overnatning i lækkert dobbeltværelse, 4-retters gourmetmenu, stor morgenbuffet og en times adgang til hotellets wellness. Der står selvfølgelig også mousserende vin på værelset ved ankomst og der er fri parkering ved hotellet.

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Pris: 399,- / Gå til shop

Mænd har forskellige præferencer i forhold til spiritus. Nogle er til whisky, mens andre er mere til gin. Kender du én, der er meget passioneret omkring gin, så er en ginsmagning hos Njord Gin Distillery en rigtig god gave. Du finder det kendte destilleri i det gamle pumpehus på Sydhavnen i centrum af Aarhus, hvor denne ginsmagning også foregår.

Med i oplevelsen får man en velkomstdrink (der kan vælges mellem to forskellige), fremvisning af det eneste destilleri i Danmark, der er dedikeret til gin og en grundig af fortælling om ginens verden og om Njord Gins egen historie. Det er dog først herefter, at du kommer til det sjove, hvor du smager på 4-5 Njord-gins. Der er snacks under smagningen.

Kør Formel 1 – Padborg Park

Kør Formel 1 - Padborg Park

Pris: 10.625,- / Gå til shop

Rigtig mange mænd har en brændende passion for Formel 1 og går også med en drengedrøm om, at kunne få lov til selv at sidde bag rattet i en Formel 1-racer. På trods af, at det er noget, der nærmest lyder umuligt, så er det faktisk modsat. Der tilbydes en helt unik mulighed for at køre i en ægte Formel 1-racer på Padborg Parken i Sønderjylland.

Med denne oplevelse får kan først og fremmest en grundig opvarmning i en Formel 1-simulator, træning i enten en Lotus Elise & KTM X-BOW eller en Porsche Boxster, mens man – som det store højdepunkt – får intet mindre end 4 hele omgange i en Formel 1-racer. Formel 1-raceren er en Lola, årgang 1997, med en Zytek V8 motor med 600 HK.

Undervandsjagt på Sjælland

Undervandsjagt på Sjælland

Pris: 615,- / Gå til shop

Fiskeri kan faktisk være rigtig spændende. Særligt hvis du vælger at skifte fiskestangen og de kolde havnemoler ud med en harpun, våddragt og snorkel, så du kan fange fisk på en helt anden måde. Det er interessant måde at jage på. Derfor er det også en spændende oplevelse, som mange mænd og drenge vil synes er både interessant og anderledes.

Det er en oplevelsesgave, der dækker over mange ting – særligt til prisen. Man får ca. 4 timers oplevelse, leje af det nødvendige udstyr, en grundig instruktion af erfarne UV-jægere og introduktion til det udstyr, der skal tages i brug. Der gives også en gennemgang af fiskearter, dykkerteknik og derfor gives der de bedste forudsætninger til succes.

Kør Porsche på bane

Kør Porsche på bane

Pris: 1.495,- / Gå til shop

Kender du én, der har benzin i blodet og ikke kan få nok af fart? Hvis ja, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at det vil være et hit, at sende ham på en køretur på en racerbane i en Porsche 911 Turbo S. Det er et sandt gavehit og det er noget, som langt de fleste mænd bliver afsindigt glade for – særligt hvis de har en passion for sports- og superbiler.

Med i prisen får man hele fire omgange bag rattet på enten FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen. Oplevelsen har en varighed, der lyder på 10-15 minutter. Man ledsages altid af en erfaren instruktør i bilen. Ønsker man at dele den store, unikke oplevelse med familie eller venner, så er de naturligvis altid velkomne som tilskuere på eller ved banen.

Paragliding

Paragliding

Pris: 800,- / Gå til shop

Langt de fleste har som barn haft en forestilling om, at hvis man blot løb hurtigt nok, så lettede man til sidst. Det er faktisk en drøn, der er mulighed for at udleve i form af paragliding. Man spændes i en paraglider og derefter løber du henover marken, så man til sidst letter fra jorden. Herefter vil jordens overflade stille og roligt forsvinde under dig.

Der kan ikke stilles nogen garanti ved, hvor langt du når over jorden. Det er dog meget almindeligt, at man letter op til 2-3 meter over jorden de første gange, man prøver kræfter med paragliding. I denne oplevelsesgave medfølger der introduktion til både udstyr og sport – leje af udstyr medfølger også. Det inkluderer mellem 4 og 6 timers paragliding.

Prøvedyk i Pool

Prøvedyk i Pool

Pris: 349,- / Gå til shop

Dykning er en stor oplevelse. Det kan dog virke overvældende, at skulle kaste sig i det dybe hav, hvis du ikke tidligere har prøvet kræfter med det. Derfor er det også oplagt at prøve dykning i en pool først. Det betyder at et prøvedyk i en pool er en oplagt gaveidé til ham, der drømmer om, at prøve kræfter med dykning, men ikke har gjort alvoren af det.

Her er der tale om en oplevelsesgave, der afholdes af Dyk Fyn i deres egen pool. Modtageren af gaven kan i trygge rammer få en introduktion til, hvad dykning er og hvordan det føles at trække vejret under vand. Det kan være en god forberedelse til et eventuelt dykkercertifikat, men det kan dog også blot være en rigtig sjov og spændende oplevelse.

Golf Simulator

Golf Simulator

Pris: 175,- / Gå til shop

En Golf Simulator er en sjov oplevelse. Larry Nelson, der har vundet talrige PGA og Champions Tours har tilmed udtalt om denne simulator, at detaljegraden er fortrinlig. Hvis man gerne vil lære at spille golf, hvis man vil finpudse formen eller vejret ikke er til en runde golf, så er en simulatoroplevelse oplagt – og der er tilmed også en rigtig god gaveidé.

Det er en simulator, der benytter sig af en unik teknologi. Den udbydes af Indoor Ski og Golf. Det er med til at sikre, at niveauet af detaljegrad og autentiteten er på sit højeste. Der gøres brug af TrackMan4 i alle simulatorer, der måler alle slag og køllens bevægelse på yderst nøjagtig vis. Der gengives desuden renommerede golfbaner fra hele verden over.

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Pris: 570,- / Gå til shop

Danskerne elsker kaffe. Vi er faktisk ét af de mest kaffedrikkende samfund i hele verden. Derfor er der også rigtig gode chancer for, at du står og mangler en gave til en herre, der har en stor passion og kærlighed for kaffe. Hvis det er noget, der er aktuelt, så bør du overveje et kaffekursus hos The Coffee Collective, der vil give dig et nyt syn på kaffe.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at The Coffee Collective er stedet for ham, der elsker kaffe. Derfor er et kursus hos selvsamme sted også oplagt for kaffeelskeren. Det er et kursus, der for alvor åbner øjnene for de mange nuancer i kaffen. Man kommer også til at lære mere om, hvordan du udvælger og brygger kaffen, som man foretrækker den.

Dit eget whiskyfad

Dit eget whiskyfad

Pris: 2.995,- / Gå til shop

Er du på udkig efter en gave til en mand, der elsker whisky og har en stor passion for dette, så vil du – med garanti – kunne fuldføre én af hans drømme ved at give ham denne oplevelsesgave, som giver ham mulighed for at lave og få sit helt eget whiskyfad. Der kan vælges mellem både et 8 liters eller 50 liters whisky – sidstnævnte er markant dyrere.

Råspritten, der i sidste ende bliver til den færdige whisky, lagres på de bedste bourbonfade fra Speyside Cooperage, der alle er håndlavede. Efter år er whiskyen klar til at komme på flaske. Dertil skal det også nævnes, at oplevelsen også inkluderer seks halvårlige smagsbesøg, hvor gavemodtageren kommer forbi og kontrollerer whiskyens udvikling.

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt

Pris: 279,- / Gå til shop

Bridgewalking i Lillebælt er en meget unikt oplevelse, der kan bryste sig af, at være den eneste af sin slags i Europa. Det er en meget enkel oplevelse, hvor du får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i intet mindre end 60 meters højde. Her kan man opleve højden, det store sug i maven og den spektakulære udsigt over både Fyn samt Jylland.

Leder du efter en gave til en dreng eller mand, der elsker at mærke adrenalinen pumpe, så er Bridgewalking den helt rette gaveidé. Turen starter ved Velkomstcenteret, hvor man forberedes på turen. Efterfølgende kobles man til et sikkerhedssystem. Når dette er gjort, så går det opad i 60 meters højde. Guiden fortæller under hele turen over broen.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Pris: 3.199,- / Gå til shop

I den sydlige del af Sverige finder du Ystad, der danner rammerne for Ystad Saltsjöbad. Hotellet er én af de helt store klassikere i Sverige, der siden 1897 har været et naturligt mødested for rekreation, fornøjelse og arbejde. Det er et New Port-inspireret hotel med moderne faciliteter og et luksuriøst spaområde, der findes blot 20 meter fra havet.

Ønsker du at forkæle din partner, kæreste eller måske dine forældre med et afslappende wellnessophold, så er et spaophold på Ystad Saltsjöbad et godt valg. Med i denne pakke får man en overnatning i Superior-værelse, en 3-retters middag, stor morgenbuffet og selvfølgelig også ubegrænset adgang til spa-afdelingen og alle aktiviteterne.

Big Shark Dive i Kattegatcentret

Big Shark Dive i Kattegatcentret

Pris: 1.449,- / Gå til shop

Hvis du leder efter en gave til en mand, der har taget et dykkercertifikat og elsker at prøve nye ting, så er Big Shark Dive i Kattegatcentret – uden tvivl – en ave, der er lige noget for ham. Med en sådan oplevelsesgave er det muligt at dykke ned i den tropiske hajtank, hvor man får en helt unik chance for at møde de imponerende dyr på klods hold.

Der skal selvfølgelig ikke herkse nogen tvivl om, at det er en oplevelse for livet, at kunne dykke rundt blandt de store pigrokker og tropiske hajer. I Kattegatcentrets hajtank finder du blandt andet revlehajer og den yderst imponerende sandtigerhaj, der glider forbi. Med i prisen får man entré, briefing, 20 minutters dyk i hajtanken og udlån af udstyr.

Hotdogkursus hos Birks Køkken

Hotdogkursus hos Birks Køkken

Pris: 449,- / Gå til shop

Danske mænd elsker hotdogs. Både den klassiske ristede hotdog, men også de mange andre varianter. Hvis du har kendskab til én, der for alvor elsker hotdogs, så er det selvfølgelig en god idé at give ham et Hotdogkursus hos Birks Køkken i gave. Her er der tale om et kursus, hvor du lære at lave og tilberede alle ingredienser til den perfekte hotdog.

Man lærer blandt andet at stoppe, koge og stege den perfekte pølsefars. Samtidig lærer man også at lave sin helt egen ketchup, sennep, panerede friturestegte løg, remoulade såvel som syltede agurker. Man lærer dertil også at lave det perfekte pølsebrød. Med andre ord, så guides man til at lave den perfekte ristede hotdog med alt, der hører sig til.

Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus

Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus

Pris: 599,- / Gå til shop

Alle mænd elsker bøf og bearnaise. Det er dog ikke alle, der kan sammensætte én af de største brasserie-klassikere. Det er både noget, der kræver håndværk, klassiske dyder og et godt madhjerte. Hvis du kender én, der ganske enkelt elsker bøf og bearnaise, så er et Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus – uden tvivl – en særdeles god gaveidé.

Det er en lettere utraditionel oplevelsesgave til ham, men du kan dog være sikker på, at den går i god jord. På dette kursus lærer man at tilberede den perfekte bøf og sprøde, fritterede kartofler. Vigtigst af alt, så lærer man mere om, hvordan du skaber den klassiske Sauce Bearnaise helt fra bunden. Med i prisen medfølger også alle opskrifter.