Bolig

Spisebordsstol med armlæn – 30 flotte stole med armlæn

Spisebordsstol med armlæn – 30 flotte stole med armlænSpisebordsstol med armlæn – 30 flotte stole med armlæn

Sorte spisebordsstole med armlæn vil tilføre et ekstra niveau af komfort. Hvis du er på udkig efter nye stole til spisebordet, så er det oplagt, at overveje modeller med armlæn. Det giver dig bedre mulighed for at læne dig tilbage, nyde maden og have gode samtaler med venner og familie. Derfor er sådanne spisebordsstole også yderst populære her i landet.

Heldigvis forholder det sig således, at du kan finde mange spisebordsstole med armlæn på det danske marked. Du skal derfor ikke frygte for, hvorvidt du kan finde en type af stol, der appellerer til dig og stemmer overens med de kriterier og præferencer, du har i denne sammenhæng. I denne artikel kan du finde inspiration til dine næste spisebordsstole som passer perfekt i et moderne hjem sammen med dit traditionelle spisebord, hængesofa eller lignende designermøbler.

Vi har nemlig samlet intet mindre end 30 flotte spisebordsstole med armlæn. Derfor er der også et godt grundlag for at finde inspiration nedenfor. Stolene kommer fra mange forskellige brands og i forskellige prisklasser. Derfor bør der også være noget for enhver smag, uanset om du foretrækker finérstole, polstrede stole eller derimod læderstole.

Fritz Hansen (Arne Jacobsen) – 3207 Serie 7

Fritz Hansen (Arne Jacobsen) – 3207 Serie 7

Se pris / Gå til shop

Den klassiske og særdeles smukke finérstol designet af Arne Jacobsen og fremstillet af Fritz Hansen. Det formpressede stol er en videreudvikling af den klassiske Myren. Den er udstyret med fire ben og har i mange år været betragtet som kulminationen af lamineringsteknikken. Det var denne teknik som Arne Jacobsen udnyttede for at få den perfekte stol.

Stolen er udstillet på flere museer, har været lovprist i mange årtier og er – uden tvivl – én af de mest populære stole til spisebordet fra danske Arne Jacobsen. Stolens smukke former giver et harmonisk udtryk, mens det også medvirker til at skabe en fortrinlig siddekomfort. Serie 7-stolen fra Arne Jacobsen kan desuden fås både med og uden armlæn.

Carl Hansen – CH24 Y-Stolen

Carl Hansen – CH24 Y-Stolen

Se pris / Gå til shop

Y-Stolen fra Carl Hansen er en klassisk, smuk og let skulpturel spisebordsstole, der kan fås i mange varianter. Den er ikke blot velegnet som spisebordsstol, men er også rigtig god til bare at slappe af i. Kopstykket er blevet nænsomt bøjet ved hjælp af damp, som giver stolen den store grad af bevægelsesfrihed og komfort, som den er kendt for.

Set ud fra et håndværksmæssigt synspunkt, så kan Y-Stolen bedst betragtes som værende et lille mesterværk. Der er mere end 100 led i fabrikationen af stolen, mens sædet er flettet i hånden af 120 meter papirsnor. I dag er det muligt at få den populære stol i mange træsorter som blandt andet eg, ask, bøg og et væld af andre spændende træsorter.

Fredericia Furniture – J64 Spisebordsstol

Fredericia Furniture – J64 Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at J64 fra Fredericia Furniture er en tidløs spisebordsstol. Den er designet af Ejvind A. Johansson tilbage i 1957. Det er en klassisk pindestol, der passer ind i enhver indretning. Det er en stol, der blandt andet kan bryste sig af et enkelt og rent udtryk. Den er blevet til brug ved spisebordet, men kan også bruges i stuen.

Ejvind A. Johansson har på én og samme tid formået at skabe en stol, der er både rummelig og minimalistisk. Derfor er det også et design, der aldrig kommer til at gå af mode. Det er tydeligt bevist, eftersom designet har 60 år på bagen og fortsat er yderst populært i dag. Stolen er fremstillet af de bedste materialer og får desuden naturlig patina med tiden.

BENT HANSEN PRIMUM ARMSTOL

Se pris / Gå til shop

En designer spisebordsstol med armlæn behøver ikke nødvendigvis at koste en mindre formue. Det er denne spisebordsstol et oplagt eksempel på. Her er der nemlig tale om en rigtig flot stol, der byder på et moderne og smart skandinavisk design med rene linjer. Derfor vil den naturligvis også passe ind i enhver dansk husholdning, uanset øvrig indretning.

Den er blevet udstyret med formspændte stålben og er blevet betrukket med Sort stof, der står godt til de Sorte ben. Stoffet er også med til at sikre, at stolen er behagelig og komfortabel at sidde i. Det er desuden også både vand- og støvafvisende, hvorfor det er nemt at holde spisebordsstolen ren. Rigtig god værdi for pengene.

Chen Sort/bøgspisebordsstol med armlæn

Se pris / Gå til shop

Denne sorte Chen spisebordstol i sort bøg er et fremragende eksempel på en spisebordstol som både er stilren og simpel og som passer ind i de fleste hjem.

Her er der nemlig tale om en ganske simpel og stilsikker spisebordsstol, der er fremstillet i sort plast. Den har et meget enkelt look, der betyder, at den passer ind i enhver indretning. Den har både et rundt ryglæn og armlæn. I og med, at den er blevet fremstillet i sort plast, så er du også sikret, at den er nem at holde ren og at den har et gennemført look.

Canett – Corona Spisebordsstol

Canett – Corona Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Her er der tale om en rigtig smuk og elegant spisebordsstol fra Canett, der har fået navnet Corona. Det er en stol, der er blevet betrukket med sort stof. Benene er dog blevet fremstillet i sort metal, hvilket betyder, at hele stolen er holdt i en sort farve, der er med til at give et gennemført look og samtidig kan den også bruges til alle typer af spiseborde.

Både sæd og ryg på denne stol runder en lille smule. Nederst på ryggen er der et åbent hul. Det er en runding, der er med til at skabe en helt fantastisk siddekomfort. Du får en følelse af, at du synker ned i stolen. Både sæde og ryg er let polstret, så du også er sikret, at du sidder blødt og rart. Der er selvfølgelig også monteret flotte armlæn på stolen.

Canett – Oliver Spisebordsstol

Canett – Oliver Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Dette er også en smuk spisebordsstol, der kommer fra producenten Canett som den ovenstående model. Den er også udstyret med armlæn, der i høj grad er med til at øge din siddekomfort. Det sikrer, at du kan slappe af, mens du sidder i stolen, der er en såkaldt skalstol, som er fremstillet i sort plast og formet med særligt fokus på at sikre høj komfort.

Hele stolen er holdt i en sort farve, hvilket betyder også, at den er meget monoton og neutral, så derfor kan du også sætte den stol sammen med mange typer af spiseborde. Stellet er lavet i metal, der giver en følelse af høj kvalitet. Det er selvfølgelig malet sort, så det passer til selve stolen. Stolens form er meget unik, hvilket giver et moderne udtryk.

Normann CPH – Form Armchair

Normann CPH – Form Armchair

Se pris / Gå til shop

Normann CPH er et populært, dansk brand. De står bag et væld af interessante møbler og boligtilbehør. Det er blandt andet noget, der tæller denne smukke Form Armchair-spisebordsstol. Det er en både smart og moderne stol, der er designet med fine træben i valnød. Form Armchair har et moderne look, der med garanti vil klæde enhver indretning.

Stolen er blevet designet med særligt fokus på funktionalitet og enkelthed. Den har opnået en stor anerkendelse – ikke kun her i Danmark, men derimod hele verden over. Den har blandt andet vundet German Design Award og IF Design Award 2016. Skalstolen byder på organiske former er med til at højne siddeoplevelsen og dens høje komfort.

Fritz Hansen – Sammen Armstol

Fritz Hansen – Sammen Armstol

Se pris / Gå til shop

Fritz Hansen producerer et væld af interessante spisebordsstole med armlæn. Det er blandt andet noget, der tæller Sammen Armstål, der er designet af Jaime Hayon. Her er der tale om en enkel og komfortabel stol, der egner sig godt som brug ved spisebordet. Sammen fra Jaime Hayon kan bedst beskrives som nyfortolkning af den klassiske armstol.

Det er en spisebordsstol, der byder på organiske former, hvilket er med til at sikre en god komfort. Ikke nok med det, så er de bløde former også noget, der betyder, at den passer ind i enhver indretning. Det er et møbel i rigtig god kvalitet, som fås i flere polstringer og farver, der alle er valgt at designeren selv. Benene er fremstillet af egetræsfinér.

Fredericia Furniture – 4210 Pato Armstol

Fredericia Furniture – 4210 Pato Armstol

Se pris / Gå til shop

Her er der ikke kun tale om en uhyre minimalistisk og direkte smuk spisebordsstol, der er designet af designduoen Welling/Ludvik. Den kan oven i købet også bryste sig af, at være meget praktisk og uhyre elegant. Det er en relativt ny stol, der er blevet designet tilbage i 2012. Derfor er det også tydeligt at se, at den bærer præg af et moderne udtryk.

Pato fra Fredericia Furniture samt Welling/Ludvik har et meget enkelt udtryk, der danner et både roligt og harmonisk udtryk. Derfor kan den sagtens bruges ved spisebordet derhjemme, men også i f.eks. større konferencerum. Skallen til stolen produceres i Danmark, hvor der føres nøje kontrol med den fine bøjning, så komfort og udseende er helt i top.

Helle Spisebordsstol – Mørk Grå

spisebordsstol med armlæn

Se pris / Gå til shop

Her er der igen tale om en spisebordsstol, der på bedste vis beviser, at du ikke er nødsaget til at skulle ofre mange tusinde kroner, hvis du vil have en moderne spisebordsstol af høj kvalitet. Dette er en smuk og klassisk spisebordsstol, der er blevet fremstillet i gode materialer. Selve sædet er betrukket med et mørkegråt stof, der er flot og holdbart.

Dertil er Helle også blevet udstyret med behagelige armlæn. Den er blevet udstyret med flotte og elegante olierede egetræsben. Det er med til at give den et vintage-inspireret look. På trods af dette, så kan du også være sikker på, at den tager sig rigtig godt ud i en moderne indretning, fordi den skiller sig ud, men dog uden at være for anderledes.

Kare Design – Cantilever Spisebordsstol

Kare Design – Cantilever Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Hvis du gerne vil have en spisebordsstol, der stiller sig ud fra mængden, så bør du vælge at se nærmere på Cantilever Stich Brown, der designes og fremstilles af Kare Design. Det er en stol, der er blevet udstyret med behagelige armlæn, der går ud i ét med de smukt formede ben, der giver den et unikt look, som skaber en stol med stil samt elegance.

Ryggen er en anelse tilbagelænet. Ikke nok med det, så er den også udstyret med bløde sæder. Det er et oplagt valg for dig, der leder efter nye stole til spisestuen. Hvis du er typen, der ikke bryder dig om de sorte, grå eller hvide stole, der dominerer udvalget. Cantilever Stich Brown fra Kare Design har et rustikt look, der gør stolen yderst interessant.

Kare Design – Forum Wood

Kare Design – Forum Wood

Se pris / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at skalstole er blevet særdeles populære i løbet af de seneste par år. Derfor kan du i dag også finde mange stole, der er skabt med udgangspunkt i denne trend. Det er blandt andet noget, der gælder for Forum Wood fra Kare Design. Denne stol er fremstillet i ABS-plastik, der både er behagelig og har et stilfuldt design.

Stolen har en form, der gør, at du sagtens kan sidde komfortabelt i mange timer i denne stol. Den har dejlige armlæn, så du kan læne dig tilbage og blot slappe af. Det har selvfølgelig været et fokuspunkt, at den skal være topmoderne og have et stilfuldt design, der sikrer, at den passer ind i enhver boligindretning – og dertil har den også en rigtig fair pris.

House Doctor – Coon Spisebordsstol

House Doctor – Coon Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

House Doctor er et anerkendt brand på det danske marked. Her er der tale om en dejlig spisebordsstol fra House Doctor, der går under navnet Coon. Den er fremstillet i en blanding af jern og rattan, der ikke blot giver den et unikt look, men det er selvfølgelig også med til at forbedre holdbarheden af stolen, da materialerne er af rigtig høj kvalitet.

Spisebordsstolen fra House Doctor byder på et smukt, flettet mønster. De to armlæn, der er monteret på stolen buer en anelse ud til siderne. Det sikrer, at der er god plads i stolen og at du sidder komfortabelt. Der er tale om en rigtig cool og lækker spisebordsstol, der byder på et let og elegant look. Den vil stå rigtig godt til et flot hvidt spisebord.

Carl Hansen – CH37 Spisebordsstol

Carl Hansen – CH37 Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

CH37 er én af de mest populære spisebordsstole fra den anerkendte danske designer Hans J. Wegner, der designede stolen tilbage i 1962. Derfor er det også en stol, der har mange år på bagen, men på trods af dette, så er den fortsat yderst eftertragtet. Stolen byder på meget rene og stringente linjer, der tydeligt er inspireret af møbelstilen Shaker.

I og med, at det er en spisebordsstol med et meget enkelt og elegant udtryk, så er du også sikret, at den er både klassisk og tidløs. Den passer perfekt til enhver indretning, mens den oven i købet også kan bruges som både spisebordsstol, kontorstol og mere til. Det håndvævede sæde er fremstillet af papirgarn og sikrer en høj komfort.

Elvis Spisebordsstol

spisebordstol med armlæn

Se pris / Gå til shop

Elvis har altid været garant med møbler af høj kvalitet. Deres spisebordsstol er ikke nogen undtagelse. Det betyder, at du ikke blot er sikret en kvalitetsrigtig spisebordsstol, men samtidig også en yderst smuk stol, der kan bryste sig af et klassik dansk design. Den byder blandt andet på sæde, ryg og armlæn i sort læder samt flotte træben.

Spisebordsstole kan desuden også bryste sig af et flot, buet ryglæn, der giver en rigtig god siddekomfort. Den kommer – selvfølgelig – også med armlæn, der er monteret direkte på ryglænet, hvilket giver et mere gennemført look. Det en stol med et meget stilfuldt design, der passer godt til ethvert spisebord, men dog særligt et hvidt eller sort spisebord.

Maria Congac – Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Hvis du gerne vil have en spisebordsstol, der skiller sig ud fra mængden, så bør du overveje Maria Congac. Her er der nemlig tale om en både smuk og yderst stilfuld spisebordsstole, der er betrukket med brunt kunstlæder. Du kan være sikker på, at dens elegante udseende betyder, at den kan bruges med alle spiseborde og i alle typer af indretninger.

Det er en spisebordsstol, der har et rigtig flot design. Det er tydeligt, at der er brugt meget tid på at sikre, at selv den mindste detalje er udført til perfektion. Der er tale om en skalstol, der har en form, der ikke blot er unik, men som dertil også medfører en rigtig god komfort. Stellet er i sort pulverlakeret stål, som passer rigtig godt til kunstlæderet.

NORMANN CPH FORM ARMCHAIR VALNØD

Se pris / Gå til shop

Der er mange danskere, der gerne vil sætte lidt farver på deres tilstedeværelse. Det kan du blandt andet vælge at gøre med denne spisebordsstole fra Normann CPH Form. Idéen bag denne stol har været at forene dansk design med italiensk finesse og innovative løsninger. Det er mundet ud i en unik og særdeles populært spisebordsstol.

Ryglænet på den smukke spisebordsstol giver et både unikt og skulpturelt udtryk, der ikke kan sammenlignes med mange andre stole. Benene på spisebordsstolen er træben i valnød, hvilket  skaber også et lettere udtryk til stolen. Denne stol vil afgjort kunne ændre udtrykket i spisestuen.

Actona Company – Emilia

Actona Company – Emilia

Se pris / Gå til shop

Actona Company står bag en lang række spisebordsstole, hvilket også tæller denne nye armstol. Det er en yderst smuk spisebordsstol, der kommer med armlæn og som er blevet udformet på en sådan vis, at du er sikret, at du vil opleve en sublim komfort, når du sidder i stolen – uanset hvor længe, du har planer om at blive siddende ved spisebordet.

Der er desuden to knapper på ryggen, som blot er tilføjet med henblik på, at give stolen lidt spil. Det giver den et mere moderne udtryk. Den har også en fin samling bagpå med lynlås, hvilket også betyder, at det er nemt at tage betrækket af, hvis det ønskes. Benene på Emilia fra Actona Company er fremstillet i oliebehandlet egetræ af den fineste kvalitet.

Humphrey Spisebordsstol

Humphrey Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Dette er en særdeles moderne spisebordsstol. Den er designet i overensstemmelse med den nylige trend vedr. skalstole. Derfor er det også en skalstol, der er tale om her, som er blevet fremstillet i sort plast. Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for at forme materialet for at sikre en god komfort – og det er selvfølgelig gjort på Humphrey.

Ydermere, så er denne stol også blevet udstyret med flotte sorte pulverlakerede stålben. Disse ben tager sig rigtig godt ud sammen med den sorte skal og den mørkegrå sædepude. Derfor du også sikret, at der bestemt er tale om en spisebordsstol, der kan bryste sig af et moderne og gennemført look. Sædepuden sikrer også at komforten er i top.

Dutchbone – Fez Spisebordsstol

Dutchbone – Fez Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er blevet uhyre populært at blande moderne og vintage. Hvis det også er noget, der falder i din smag, så er det oplagt at du vælger at se nærmere på denne spisebordsstol fra Dutchbone. Den kan bryste sig af, at have et både rustikt og vintage-inspireret look, der derfor også betyder, at det er et sublimt valg.

Der er tale om en rigtig lækker spisebordsstol, der er betrukket med kunstlæder. Det er et materiale, der er lavet i 100% PU, som derefter er blevet fyldt med skumfyld. Stolen kommer med et sæde og en ryg, der er lavet i krydsfiner. Stolens arme er derimod blevet fremstillet i birketræ, der står rigtig godt til det brune kunstlæder på ryg og sæde.

PP Møbler – PP 58/3 Spisebordsstol

PP Møbler – PP 58/3 Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Hans J. Wegner er én af de mest anerkendte danske arkitekter. Han står bag et væld af eftertragtede møbler. Det er blandt andet noget, der tæller denne smukke og yderst komfortable trebenede stol. Formmæssigt er det en stol, der er meget enkel og dertil er den også stabelbar, hvis det ønskes. Det er en ny variant af den klassiske PP58 med 4 ben.

Stolen er fremstillet med et polstret sæde, som er med til at skabe en rigtig god komfort. Det betyder, at du – uden problemer – kan sidde på stolen i timevis. PP Møbler har altid været garant for høj kvalitet og derfor er PP58 også fremstillet af de bedste materialer. Den er baseret på Wegners mange år som én af verdens bedste møbeldesignere.

Fritz Hansen – 3208 Liljen (Læder)

Fritz Hansen – 3208 Liljen (Læder)

Se pris / Gå til shop

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Liljen er én af de absolut mest ikoniske stole fra Arne Jacobsen. Den kaldes også for Serie 8 og blevet oprindeligt designet til Danmarks Nationalbank. Stolen blev introduceret tilbage i 1968, mens denne udgave med armlæn blev introduceret to år senere. Den er selvfølgelig mere end ideel som til spisebordsstol.

Du kan være sikker på, at den passer perfekt ind i en moderne indretning. Den har et smukt og unikt udseende, der primært skabes af de unikke former. Samtidig har den dog også et klassisk og tidløst udtryk. Ikke nok med det, så er den også formet på en sådan vis, at du er sikret, at du får en fortræffelig komfort – uanset hvor længe, du sidder ned.

Fritz Hansen (Arne Jacobsen) – 3207 Serie 7 Fuldpolstret

Fritz Hansen (Arne Jacobsen) – 3207 Serie 7 Fuldpolstret

Se pris / Gå til shop

Serie 7 fra Fritz Hansen og Arne Jacobsen er allerede beskrevet i denne artikel. Hvis du dog foretrækker den fuldpolstrede version, som giver en smule mere komfort, så kan du finde den her. Det er selvfølgelig fortsat den smukke og klassiske spisebordsstol, der er designet af Arne Jacobsen og er det mest solgte møbel fra Fritz Hansen.

7’er-stolen er blevet et designikon hele verden over. Det er en stol, der byder på smukke organiske former, der selvfølgelig skaber et harmonisk udtryk, der netop er dét, der har gjort, at stolen byder på et enestående design. Du kan vælge mange typer af stofpolstringer til 7’er-stolen, der betyder, at både sæde, ryg og armlæn er stofpolstret.

Kare Design – Monaco Schoko

Kare Design – Monaco Schoko

Se pris / Gå til shop

Er du typen, der godt kan sidde længe ved spisebordet og have hyggelige stunder med familie og venner, så bør du naturligvis investere i en såkaldt hvilestol. Det kunne f.eks. være Monaco Schoko fra Kare Design, der er perfekt i dette henseende. Den er blevet beklædt med smukt chokoladebrunt stof og det er også heraf navnet til stolen er opstået.

Dertil kommer stolen også med ben, der skråner en anelse ud til siderne. Det er med til at give den et anderledes og unikt look. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er en stol, der byder på et meget elegant udseende. Både dens størrelse og udseende betyder, at den egner sig rigtig godt til spisestuen og kan kombineres med alskens borde.

Kare Design – Trapez

Kare Design – Trapez

Se pris / Gå til shop

Som du også kan se i denne artikel, så står Kare Design bag en lang række interessante stole. Det er blandt andet også noget, der inkluderer denne stol til spisebordet, der har fået navnet Trapez. Det er en moderne og enkel stol, der er beklædt med smukt gråt stof. Armlæn og ben danner tilsammen en rigtig flot trapezform, som navnet også antyder.

Er du på udkig efter en elegant og moderne spisebordsstol, der kan sættes sammen med samtlige typer af spiseborde, så bør du vælge at se nærmere på Trapez fra Kare Design. Den passer blandt andet rigtig godt sammen med et hvidt spisebord. Dens armlæn og ben er fremstillet i eg, der naturligvis også står rigtig godt til den grå farve på betrækket.

FDB Møbler – J81 Spisebordsstol

FDB Møbler – J81 Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

En rigtig flot og tidløs spisebordsstol med armlæn fra FDB Møbler, der har fået modelnavnet J81. Den kan bryste sig af, at give en sublim komfort og dertil har den også et udtryk, der er intet mindre end smukt. Stolen er oprindeligt blevet designet af Jørgen Bækmark tilbage i 50’erne, hvorfor det også er en spisebordsstol med en lang, spændende historie.

Stellet på den smukke spisebordsstol er blevet fremstillet af bøg, der efterfølgende er sortlakeret. Selve sædet er dog blevet håndflettet i en lys farve, som står i skarp kontrast til det sorte stel, som gør den mere spændende at se på. Det er desuden også en farvekombination, der gør, at den skulpturelle stol kan bruges sammen med alle slags spiseborde.

Muubs – Joy-K Spisebordsstol

Muubs – Joy-K Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Muubs er et fremadstormende dansk brand, der har lanceret mange succesfulde møbler. Det er bl.a. noget, der også omfatter Joy-K, der er en både enkel og klassisk spisebordsstol, der er lavet i en farve, der kaldes antracit-grå. Den er blevet udført i polypropylene, der er et kraftigt plastikmateriale, der ikke blot sikrer en høj kvalitet, men også komfort.

Stolen fra Muubs er blevet udstyret med flotte armlæn, der giver dig mulighed for på behagelig vis at hvile dine arme. Hvis du er på udkig efter en enkel og stilren spisebordsstol, der kan sættes sammen med alle typer af spiseborde, så er Joy-K et oplagt valg. De rene linjer og monotone farve gør dog, at den passer bedst til spiseborde med samme udtryk.

Cane-line – SIDD Spisebordsstol

Cane-line – SIDD Spisebordsstol

Se pris / Gå til shop

Rattan er et materiale til spisebordsstole, der er blevet populært i løbet af det seneste stykke tid. Det er også noget, som Cane-line har taget til sig, hvilket du ser på SIDD. Her er der tale om en spisebordsstol, der kommer med armlæn i naturligt rattan. Det giver stolen et råt udtryk og derfor passer den også godt ind i en moderne og nordisk indretning.

Spisebordsstolen er desuden baseret på en ramme, der er fremstillet i stål, mens selve stolen dog er lavet i brunt fiberreb, der passer godt sammen med både stel i stål og armlæn i rattan. Stolen er blevet designet af den kendte designvirksomhed Foersom & Hiort-Lorenzen og produceres af Cane-line. SIDD fra Cane-line er kun til indendørs brug.