Blog

Kryptovaluta – Sådan investere du i kryptovalutaer

Drømmer du om at lave det helt store afkast på dine investeringer, og tør du godt løbe en lille risiko, for en stor gevinst, så er kryptovaluta måske noget for dig.

Investering i kryptovaluta er efter 2017 hvor bitcoin steg til vejrs, blev utrolig kendt og mange har efterfølgende fulgt kryptovaluta tæt og løbende opkøber de forskellige aktuelle kryptovalutaer.

Men hvordan køber man kryptovaluta? og hvordan udvælger du de bedste at købe? Det vil vi kigge nærmere efter i denne artikel hvor du vil kunne se de forskellige muligheder for begyndere.

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta - Sådan investere du i kryptovalutaer

Kryptovaluta er en online valuta som ikke styres af nogle stater eller nationalbanker, og derfor ikke centraliceres. Der er flere fordele ved at købe kryptovalutaer hvis du ønsker at investere i dem. Der er nemlig mulighed for potentielt store afkast på flere tusinde procent, da kryptovalutaer er utroligt volantile som betyder at de bevæger sig utrolig hurtigt op og ned.

Kryptovalutaer er blevet lavet som et alternativ til de forskellige almindelige valutaer som vi idag betaler med, for at skabe en helt ny måde at betale på, men det er endnu usikkert hvordan fremtiden ser ud for kryptovalutaer. Du kan læse mere om kryptovaluta på stabilokonomi.dk.

Investering i kryptovaluta

Kryptovaluta er blevet muligt at investere i på de forskellige investeringsplatforme, hvor du har mulighed for at kunne eje f.eks. bitcoins, ripple og de andre kryptovalutaer. Hvis du tror på at kryptovaluta er en del af fremtiden, så er der potentialet et kæmpe afkast at hente, hvis de forsætter som en del af fremtiden og måske endda bliver brugt som betalingsmiddel. Kryptovaluta er dog også en investering der har en stor risiko med sig, så hvis du ønsker en sikker investering, så skal du nok ikke vælge kryptovalutaer, da de stiger og falder ofte og selvom du vælger en af de store kryptovalutaer så er der ingen garantier for at de kommer til at stige i fremtiden.