Blog

Copytrading investering – Sådan kopiere du professionelle

Drømmer du om at komme til at leve af din investering en skønne dag, så er der mange muligheder for at gøre dette. Du kan selv sætte dig ind i at investere som en professionel, hvor du lære at analysere virksomheder, lave teknisk analyse og lignende analyser, for at finde de rette valg at investere i. Men du kan også vælge Copytrading, hvor du bare kopiere en professionel investor i stedet, og får det samme afkast som de gør. Men hvad er copytrading og hvordan kommer du i gang?

Hvad er copytrading for noget?

Copy-trading giver dig mulighed for at kopiere de professionelle investorer helt automatisk, hvor du simpelthen ikke skal gøre andet end at vælge den investor du vil kopiere.

Hvis den investor du kopiere vælger at købe 10% af sin portefølje på coca cola aktier, så vil 10% af din portefølje også blive brugt på coca cola aktier. Dette sker 100% automatisk og du skal ikke betale den professionelle investor noget for at kopiere dem..

Kan man købe aktier med copytrading?

Hvis du vælgere en investor som investere i aktier, så vil din portefølje også inkludere de samme aktier som denne investor. Køb aktier hvis du gerne vil udvælge de forskellige aktier selv, ellers så skal du tro på at den professionelle investor har bedre styr på det end dig, og hvis du tror han eller hun kan få et bedre afkast end dig selv.