Ikke-kategoriseret

Must-haves til den stilede mand anno 2019

Must-haves til den stilede mand anno 2019

Moden skifter hele tiden, hvad enten det er inden for tøj og beklædning eller transportformer og indretning. Det kan være svært at holde styr på, hvad der er moderne, og hvad som er gået af mode igen. Læs de vigtigste modetrends lige her.

Must-haves til den stilede mand anno 2019

Hvad er yt, og hvad er nyt?

Det kan være svært at følge med i, hvad der rører sig inden for mode på tøjfronten, på transportfronten, på interessefronten og på boligfronten, som må være de største emner inden for trends.

Der kommer hele tiden nye trends, og i denne artikel fokuseres der mest på tøj og transport, da du som nutidens mand har let ved at få disse trends ind under huden og implementere det i din egen stil og hverdag.

I medierne og i samfundet generelt bliver der talt super meget om bæredygtighed og miljøet. Derfor er det også moderne og trendy at tage valg i din dagligdag, der tager hensyn til miljøet, og som bidrager til en mere bæredygtig og klimabevidst verden.

Både inden for mode og transport, som bærer en tung klimabyrde, kan du tage nogle valg, der påvirker verden på en mindre skadelig måde, og det må siges at være på mode. Det er altså yt at være komplet ligeglad med, hvordan man påvirker den verden, vi alle skal leve i fremover.

Hav styr på stilen

Som en moderne mand, der lever i år 2019, skal du selvfølgelig være godt klædt på. Afhængig af din stil skal du klæde dig farverigt og med små personlige justeringer, der gør, at du skiller dig ud fra mængden, samtidigt med du er stilfuld.

Farver er på mode og gerne jo skarpere og mere iøjnefaldende farver som muligt. Som tidligere nævnt er det også moderne at tænke i de bæredygtige baner, og derfor giver det meget mening inden for modeverdenen at købe tøj og tilbehør i høj kvalitet, som gør, at du kan have produkterne i lang tid fremover og ikke hele tiden skal købe nyt.

Selvom du køber tøj og ting i høj kvalitet, og du skal bruge det i lang tid fremover, behøver din stil ikke at være kedelig og ensformig. Du skal blot være god til at mixe og blande mange forskellige typer og materialer, og på den måde har du nye looks hele tiden.

Du kan også med fordel købe en kasket, der kan ændre og pifte et outfit op på en helt ny måde. High5shop.dk har et stort udvalg, og en god mulighed kunne være at kigge på New Era caps, som er høj kvalitet og tidløst design.

Transporter dig selv med stil

Når du skal fra A til B, er der mange måder, du kan gøre det på. Du kan have egen bil, tage offentlig transport, gå eller hoppe på cyklen – mulighederne er mange. Der kommer hele tiden nye biler og modeller, som er på mode og er lækre.

Det er dog ikke altid det mest miljøbevidste valg at købe egen bil. El-løbehjul, elcykler og el-skateboards er virkelig begyndt at dukke op i bybilledet, og det er en trend, du skal være med på i 2019.

Løbehjul, cykler og skateboards på el gør, at du kan komme hurtigt rundt omkring på en fleksibel og klimavenlig måde. Der er dog mange forskellige udbydere og mærker, og derfor er det en god ide for dig at tjekke markedet igennem på forhånd.

Du kan for eksempel tjekke diverse testsider ud, som har testet mange produkter for dig. Eriders.dk har testet mange forskellige transportmidler på el, så hop ind og tjek dem ud.