Blog

Derfor investere jeg i aktier hos eToro platformen

Derfor investere jeg i aktier hos eToro platformen

Der er mange forskellige online platforme at købe aktier på nu om dage, og der kommer også hele tiden flere og flere platforme til. Det er dog vigtigt at du laver din grundige research inden du begynder at investere på en platform, da der er mange forskellige fordele og ulemper som det er en god ide at være bekendt med inden du starter.

I denne artikel vil jeg fortælle hvorfor jeg har valgt at investere i eToro platformen hvor du kan investere i aktier, råvarer, valuta, indeksfonde, kryptovaluta og meget mere.

Aktier på etoro

Når man skal investere i aktier, så er det en god ide at købe aktier hos en platform som ikke kræver kurtage for køb af aktier. Det kan du gøre gratis hos etoro, hvor der ingen kurtage er og du skal heller ikke betale noget gebyr for at købe dine aktier og andre handelsprodukter hos eToro. Det er en kæmpe fordel for en daytrrader som investere i aktier til dagligt og som køber aktier ofte, da meget af ens afkast kan blive spist op af kurtage og gebyr.

Hvis du vil læse mere om eToro, så kan du læse denne eToro anmeldelse

Derfor investere jeg i aktier hos eToro platformen

Kopier de professionelle på eToro

Der er også en anden kæmpe fordel ved at handle med aktier på eToro, nemlig at du kan kopiere de professionelle på etoro. Her kan du nemlig vælge at kopiere din egen portefølje i en investor som du mener kan få et bedre afkast end dig selv. Der findes mange professionelle investorer på eToro og heriblandt mange professionelle investorer som lever af at investere deres penge.

De har valgt at lade sig kopierer fordi de får en procentdel af de handelsomkostninger som der er på eToro, og derved får de også en motivation for at gøre det godt, handle ansvarligt og sørge for at investere strategisk så de år efter år for det bedst mulige afkast på deres investeringer. Du kan læse nogle etoro erfaringer hvis du vil lære mere omkring disse muligheder.

køb aktier med realtid kurser

På eToro kan du også købe aktier med realtid kurser hvor du hele tiden kan se de reelle kurser, hvor du kan købe direkte til live kurserne og følge markedet aktivt. Dette er perfekt for en daytrader der investere aktivt i aktier og andre handelsmuligheder.

Generelt så er eToro den perfekte platform for en investor der ofte køber aktier, eller som vil kopierer de professionelle fordi man grundlæggende ikke ønsker at investere selv men hellere vil lade de mere erfarne investorer gør det for sig.