Mode & Stil

Chinos til herre – 31 lækre chinos til mænd

Chinos til mænd – 31 lækre par chinos til herre

Chinos til mænd er noget, der bør kunne findes i enhver mands klædeskab. Det skyldes, at det er bukser, der ganske enkelt kan bruges i samtlige henseender og kan kombineres med alskens typer af outfits. Dertil findes der også rigtig mange forskellige varianter af den klassiske buks, hvorfor du kan finde et par, der appellerer til netop dig og din stil og du kan altid finde en trøje eller en t-shirt til dine chinos.

Langt de fleste betragter chinos som værende et mere ekstravagant og elegant alternativ til et par almindelige jeans. Det er på sin vis også ganske korrekt, men det er dog vigtigt, at det understreges, at chinos er meget mere end dét. De kan bruges sammen med en simpel t-shirt, en lækker strikket sweater eller en ekstravagant skjorte og elegant blazer.

Chinos Herre

Når man skal på jagt efter herre chinos, så er det vigtigt at du kender den rette størrelse og ved præcist hvad formålet er med dem. Der er stor forskel på chinos til herre og hvis du er usikker på hvad de bliver brugt til i hverdagen, hvis du eksempelvis skal give dem som gave, så er det en god ide at finde ud af om de skal bruges på på jobbet eller måske kun til pænere anledninger. Hvis de chinos til herre du søger skal bruges til jobbet, så må de gerne have lidt stræk og være en smule mere fleksible, mens det ikke er lige så nødvendigt når det kun er til festlige anledninger.

Er du på udkig efter et par nye chinos til mænd, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel bliver du nemlig præsenteret for intet mindre end 31 par lækre chinos til mænd. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du kan finde et par lækre herre chinos, der er lige noget for dig, uanset hvad du har af præferencer i forhold til stil, brand, pris og meget andet.

Hugo Boss – Rise3-W Chinos (Grå)

Hugo Boss – Rise3-W Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

De første chinos, du bliver præsenteret for på denne side er fra Hugo Boss. Modellen hedder Rise3-W og kan bryste sig af, at være yderst lækre. Farven er koksgrå og går derfor godt sammen med et væld af outfits og øvrige typer af beklædningsgenstande. Det er dog chinos, der egner sig særligt godt til brug sammen med en skjorte og en blazer.

Hvis det ønske, så kan du dog også sagtens bruge Rise3-W fra Hugo Boss sammen med en t-shirt eller en striktrøje. Bukserne kommer med både to skrålommer, to lukkede baglommer og en klassisk lukning med lynlås. De fremstilles i en kombination af hhv. 46% bomuld, 35% polyester, 17% viskose og 2% elastane, der sikrer både komfort og kvalitet.

Mason’s – Jert Chinos (Grå)

Mason’s – Jert Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Mason’s er et italiensk brand, der er højt respekteret for deres høje kvalitet. Disse chinos fra Mason’s har fået navnet Jert og er blevet designet med et rigtig flot mikroprint, der er med til at give bukserne lidt mere liv. Derfor er det også et par chinos, der særligt er egnet til brug i hverdagen, hvor de kan kombineres med en flot skjorte eller en poloshirt.

Disse chinos har en god Slim-pasform, men byder også på en moderat lårvidde og en smal fodvidde, som er noget, der foretrækkes af de fleste. Mason’s har valgt at udstyre deres lækre Jert-chinos med et sæt paspolerede baglommer, to skrålommer på fronten og en klassisk lynlåsåbning. Bukserne fremstilles i 69% viskose, 25% polyamid og 6% elastane.

Hugo Boss Orange – Schino Chinos (Sand)

Hugo Boss Orange – Schino Chinos (Sand)

Danmarks største udvalg af Chinos

Mange sammenligner chinos med sandfarvet eller meget lysebrun. Sådan har det været i mange år. Derfor må det også siges, at der i dette i tilfælde er tale om et par meget klassiske chinos i sandfarvet. De kan tjene mange formål, da de både kan bruges sammen med en skjorte og blazer til pænere brug, men også til at skabe et mere casual outfit.

Derfor er der også tale om et par multifunktionelle chinos, som du – med garanti – vil blive rigtig glad for. Hugo Boss Orange har valgt at udstyre deres Schino Chinos med både en klassisk lynlåslukning, to skrålommer samt to lukkede baglommer. I og med, at de er fremstillet i en kombination af 97% bomuld og 3% elastane, så har de også lidt stretch.

Mason’s – Milano Chinos (Blå)

Mason’s – Milano Chinos (Blå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Chinos behøver ikke at være enkeltfarvede og montone. Det beviser Milano fra Mason’s på ganske fornuftig vis. Her er der tale om et par yderst flotte bukser, der er lavet i en ternet vasket bomuldskvalitet. Det er selvfølgelig noget, der er med til at give et mere interessant look. Det betyder også, at de fungerer rigtig som en del af et casual hverdagsoutfit.

Hvis du beslutter dig for at pifte outfittet op, så kan de dog skifte karakter på markant vis, hvis de sættes sammen med den helt rette skjorte og blazer. Ydermere, så skal det også nævnes, at de har en meget moderat lårvidde og en smal fodvidde, så de dermed sidder rigtig fornuftigt på dig. De er både normale i størrelsen og har en lækker Slim-pasform.

Hugo Boss Orange – Schino Chinos (Sort)

Hugo Boss Orange – Schino Chinos (Sort)

Danmarks største udvalg af Chinos

Hvis du rigtig godt kan lide de sandfarvede chinos fra Hugo Boss Orange, der er blevet beskrevet længere oppe i denne artikel, men dog har et ønske om, at erhverve dig et par sorte af slagsen, så finder du løsningen lige her. Det er nemlig den samme model, der er tale om, der blot er blevet lavet i en sort variant – og så kan du passende bestille begge par.

Det betyder, at der altså er tale om et par flotte, klassiske chinos, der er velegnet til alskens brug. Da det er chinos, der er fremstillet i en kombination af henholdsvis 97% bomuld og 3% elastane, så kan de også bryste sig af, at have et naturligt stretch, der giver en højere komfort. Kommer med lynlåslukning, to skrålommer samt to lukkede baglommer.

Beverly Hills Polo Club – Stretch Chinos (Grøn)

Beverly Hills Polo Club – Stretch Chinos (Grøn)

Danmarks største udvalg af Chinos

Disse armygrønne chinos fra Beverly Hills Polo Club beviser på bedste vis, at du har mulighed for at finde skønne chinos til en god pris. De er fremstillet i en kombination af 98% bomuld og 2% elastane, der selvfølgelig er med til at sikre både en høj kvalitet, men også et naturligt stretch, som betyder, at du kan være sikker på en rigtig god pasform.

De er blevet udstyret med en ganske almindelig knaplukning. Foran har den to skrålommer og bagpå er de blevet udstyret med to baglommer, der begge er med knap. Farven kan – som nævnt ovenfor – bedst beskrives som en form for armygrøn. De kan desuden også bryste sig af, at have en rigtig skøn Slim-pasform, der passer godt til deres stretch.

SAND – Craig Uld Chinos (Grå)

SAND - Craig Uld Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

SAND står bag en lang række forskellige typer af herrebeklædning. Derfor er det også et oplagt brand at se nærmere på, hvis du vil investere i nye chinos. I dette tilfælde er der tale om et par pepitaternede chinos, der har et meget elegant og strømlinet look, der betyder,at Craig Uld Chinos er særligt egnet til brug i forbindelse mere formel brug.

Disse chinos er fremstillet i uld, der ikke blot gør dem behagelige at have på, men samtidig er det også med til at sikre, at de er af høj kvalitet. Du kan med fordel vælge at kombinere disse chinos med en skjorte og en blazer, da det – uden tvivl – vil skabe det perfekte look. De har en Slim-pasform og er fremstillet i 54% polyester, 44% uld og 2% elastane.

Jacob Cohën – Bobby Chinos (Grå)

Jacob Cohën – Bobby Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Langt de fleste mænd ved, at Jacob Cohën er noget af det ypperste, du kommer i nærheden af, når der er tale om chinos. I dette tilfælde er der tale om brandets Bobby Chinos, der er håndlavet i Italien med fokus på selv den mindste detalje. De er tilmed også blevet fremstillet i eksklusivt udvalgt japansk bomuld, der byder på en yderst høj kvalitet.

Bag på bukserne finder du en bæltestrop med logo, der er blevet lavet i hestelæder, der igen indikerer, at kvaliteten er helt i top. Der skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at der er tale om et par rigtig lækre chinos, der er blevet lavet i en dejlig blød metervarer. Som sagt, så er bukserne lavet i bomuld, men også lidt elastane, der giver lidt stretch.

AT.P.CO – Dan Chinos (Sand)

AT.P.CO – Dan Chinos (Sand)

Danmarks største udvalg af Chinos

AT.P.CO står bag mange lækre herreprodukter. Det er blandt andet noget, der inkluderer Dan Chinos, der er et par flotte mønstrede chinos, der kan kombineres med alt lige fra en ekstravagant skjorte til en simpel t-shirt. Dertil skal det også nævnes, at de er fremstillet i en lækker og behagelig kvalitet, der består af 97% bomuld samt 3% elastane.

Disse chinos er sandfarvede og er blevet udstyret med en læderstrop med logo i siden såvel som et broderet logo bagpå. Som mange andre chinos, så kommer Dan Chinos fra AT.P.CO også med en clips-, knap- og lynlåslukning. Bagpå finder du også to baglommer såvel som to skrålommer på fronten, hvorfor der er rigtig god plads til opbevaring i dem.

Bruun & Stengade – Flash Chinos (Sand)

Bruun & Stengade – Flash Chinos (Sand)

Danmarks største udvalg af Chinos

Bruun & Stengade er et dansk brand, der på mange punkter har vist, at elegant herretøj af høj kvalitet kan erhverves til en god pris. Det er blandt andet noget, de beviser på bedste vis med deres yderst flotte Flash Chinos, der er lavet i sandfarvet. Disse chinos er også blevet fremstillet i en rigtig god og behagelig kvalitet, så de komfortable at have på.

Bruun & Stengade har valgt at udstyre disse chinos med en klassisk lynlåslukning. Dertil er de også blevet udstyret med to skrålommer på fronten, to almindelige baglommer og et påsyet metallogo bagpå. I og med, at det er chinos, der er fremstillet i en kombination af 97% bomuld og 3% elastane, så kan de også bryste sig af et naturligt stretch.

Hugo Boss Orange – Schino Chinos (Hvid)

Hugo Boss Orange – Schino Chinos (Hvid)

Danmarks største udvalg af Chinos

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde chinos i et væld af forskellige farver på det danske marked. Indtil videre er du blevet præsenteret for både sand, blå, sort og grå, men nu også hvid. Her er der tale om et par klassiske og uhyre stilrene 5-pocket chinos, der er blevet fremstillet i en både behagelig, komfortabel og rigtig lækker kvalitet.

Bukserne fra Hugo Boss Orange kommer selvfølgelig med en helt almindelig og klassisk lynlåslukning, men du bag på bukserne finder en påsyet læderlap med logo. Da disse chinos er blevet fremstillet i en kombination af 97% bomuld og 3% elastane, så byder de også på et naturligt stretch, der naturligvis er med til at sikre en komfortabel Slim-pasform.

Beverly Hills Polo Club – Stretch Chinos (Blå)

Beverly Hills Polo Club – Stretch Chinos (Blå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Hvis du er på udkig fter et par skønne chinos, som du kan erhverve til en god pris, så bør du se nærmere på dette par fra Beverly Hills Polo Club, der ikke blot kan købes af den nette sum af 600 kr., men som oven i købet også kan bryste sig af en god kvalitet prisen taget i betragtning. Derfor er det også noget, der kan betragtes som en god investering.

I og med, at det er chinos, der har en blå farve, så kan de bruges til et væld af lejligheder og outfits. Detil skal det også nævnes, at det er chinos, der kommer med en ganske almindelig knaplukning, to skrålommer samt to baglommer, der kan lukkes med en knap. Bukserne er fremstillet af både bomuld, men også elastane, der giver et naturligt stretch.

Mason’s – Supermilano Chinos (Grå)

Mason’s – Supermilano Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dine chinos, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er oplagt, at du ser nærmere på et par fra Mason’s. De har altid været kendt for deres høje kvalitet og deres nøje fokus på at udvælge de bedste og fineste materialer. Disse chinos er fremstillet af 98% bomuld og 2% elastane af bedste kvalitet.

Mason’s er et italiensk brand, der også laver alle deres produkter i Italien, hvilket også tæller disse chinos. Det skal også nævnes, at da det er bukser, der er fremstillet i en blanding af bomuld og elastane, så får bukserne også et naturligt stretch. Disse chinos har et meget elegant og unikt look, der betyder, at de kan bruges i mange henseender.

Hugo Boss Orange – Schino-Slim1 Chinos (Brun)

Hugo Boss Orange – Schino-Slim1 Chinos (Brun)

Danmarks største udvalg af Chinos

Et par brune chinos er noget, der bør være at finde i enhver mands garderobe. Hvis du ikke allerede ejer et par brune chinos, så er det bestemt noget, du bør vælge at investere i. Hvis det er noget, du har overvejet at investere i, så kan du med fordel vælge at se nærmere på Schino-Slim1 Chinos fra Hugo Boss Orange i farven, som de selv kalder Camel.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at målet med dette par chinos har været, at det skal have et meget enkelt, men dog klassisk look. Derfor er de også udstyret med en lynlåslukning, to skrålommer foran og to lukkede baglommer bagpå. Da det er chinos, der er fremstillet i en blanding af bomuld og elastane, så har de også et helt naturligt stretch.

Jacob Cohën – Bobby Chinos (Oliven)

Jacob Cohën – Bobby Chinos (Oliven)

Danmarks største udvalg af Chinos

Jacob Cohën er et yderst respekteret brand blandt mænd, der sætter pris på høj kvalitet. Denne model er allerede blevet beskrevet ovenfor, men dog i en anden farve. Derfor er de også håndlavet i Italien hvortil der kun er blevet gjort brug af meget eksklusivt og nøje udvalgt japansk bomuld. Derfor har de også en helt uovertruffen kvalitet.

Hos Jacob Cohën har de også valgt, at disse chinos skulle udstyret med en lækker bæltestrop. For at bibeholde en følelse af eksklusivitet, så er denne udført i hestelæder og derefter udstyret med et logo. Farven på disse bukser kan bedst beskrives som værende olivengrønne, mens bomuldskvaliteten er blandet med elastan, for at give lidt stretch.

Mason’s – Milano Chinos (Sand)

Mason’s – Milano Chinos (Sand)

Danmarks største udvalg af Chinos

Hvis du leder efter et par chinos, der skiller sig en kende ud fra mængden, så kan denne variant af de eftertragtede Milano Chinos fra Mason’s meget vel være et bud på det, du søger. Her er der nemlig tale om et par chinos, der er fremstillet i en lækker jacquard-vævet bomuldskvalitet, der som følge af elastanen også har en smule naturligt stretch.

Som du også kan se på billedet ovenfor, så er der tale om et par chinos, der er blevet vasket med kraftig slid på både lår og bag. Det er netop dét, der er med til at give et mere unikt look, da det står ud fra de sandfarvede bukser. Det skal dog også nævnes, at de har en moderat lårvidde og en smal fodvidde, så de derfor sidder tættere ved anklen.

AT.P.CO – Jack Chinos (Blå)

AT.P.CO – Jack Chinos (Blå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Chinos behøver ikke have neutrale og monotone farver som f.eks. sort, grå eller hvid, selvom mange foretrækker det. Hvis du gerne vil bære et mere farverigt outfit, så kan du vælge at se nærmere på disse chinos fra AT.P.CO. De er nemlig lavet i en frisk og anderledes lyseblå farve, der med garanti vil kunne pifte ethvert outfit op på moderne vis.

Disse bukser fra AT.P.CO, der har fået modelnavnet Jack Chinos, kan desuden også bryste sig af et rigtig flot mønster. De er fremstillet i en lækker og behagelig kvalitet, da de bestrår af 99% bomuld og 1% elastane. Det er selvfølgelig et par chinos, der er oplagte til en solrig dag, hvor dit outfit godt må være lidt mere festligt, farverigt og anderledes.

Bruun & Stengade – Flash Chinos (Sort)

Bruun & Stengade – Flash Chinos (Sort)

Danmarks største udvalg af Chinos

Chinos af høj kvalitet til en lav pris? Umiddelbart lyder det lidt for godt til at være sandt, ikke? Sådan forholder det sig faktisk ikke. Det er nemlig lige netop dét, du får, hvis du vælger at købe et par Flash Chinos fra Bruun & Stengade. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at disse chinos har et stilrent og simpelt look, der passer til langt det meste.

Det er tydeligt at se, at der har været fokus på at skabe et par stilrene og simple chinos. Derfor er de også blot udstyret med en klassisk lynlåslukning, to skrålommer og to baglommer. Der er påsyet et lille metallogo bagpå, mens de er fremstillet af en blanding af 97% bomuld og 3% elastane, der er med til at give et naturligt stretch i bukserne.

Hugo Boss Orange – Siman Bukser (Grå)

o Boss Orange – Siman Bukser (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Noget af det første, man bemærker ved disse chinos fra Hugo Boss Orange er, at de kommer med en elastikkant ved anklerne. Det er også noget, der betyder, at de særligt bruges i forbindelse med et mere casual og afslappet look.        Hvis du er på udkig efter nye chinos, som du har mulighed for at bruge til dagligt, så er dette et særdeles godt bud.

I og med, at formålet med disse chinos er, at de skal være afslappede og casual, så har de selvfølgelig også et meget klassisk look, der blandt andet byder på en lynlåslukning, to lommer på fronten og to almindelige baglommer med knaplukning. En lille del af materialet er bestående af elastan, som er med til at give de lækre chinos et lille stretch.

Mason’s – Milanofashion Chinos (Grå)

Mason’s – Milanofashion Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Milanofashion fra Mason’s er et par lækre chinos, der kan bryste sig af, at bære dets mikroprint på fornemmeste vis. Mason’s er – som tidligere nævnt – et italiensk brand, der ikke går på kompromis med kvaliteten af deres produkter, og det kan tydeligt mærkes på disse skønne chinos, som har et stilrent look, der sikrer, at de kan bruges til det meste.

Noget som Mason’s også altid har haft fokus på i forbindelse med deres chinos er, at de kommer med en moderat lårvidde og en smal fodvidde, så de sidder tæt ved anklerne. Bukserne har et meget klassisk look og en almindelig udformning med skrålommer, paspolerede baglommer og en lynlåslukning. Bukserne har desuden en Slim-pasform.

Berkeley – W’s Chester Chino (Khaki Beige)

Berkeley – W’s Chester Chino (Khaki Beige)

Danmarks største udvalg af Chinos

Disse skønne chinos fra Berkeley har et meget casual look. Derfor egner de sig også rigtig godt til brug i hverdagen, hvor du gerne vil være pænt påklædt, men dog uden, at det bliver for ekstravagant. W’s Chester Chino er lavet i en pæn farve, der af Berkeley selv kaldes for Khaki Beige, der – uden tvivl – står godt til langt de fleste typer af outfits.

Ikke nok med det, så kan du også være sikker på, at de er yderst behagelig at have på til dagligt. Hvis du har mod på det, så er det dog også muligt at give dem et mere formelt udtryk ved at kombinere med en hvid skjorte og en flot blazer – det kunne f.eks. være en lysegrå blazer. Slutteligt, så skal det også gøres klart, at de har en god pasform.

Woodbird – Steffen Chinos (Blå)

Woodbird – Steffen Chinos (Blå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Her er der tale om et par særdeles lækre chinos fra danske Woodbird. De er lavet i en meleret kvalitet, der giver et flot look. De byder på en rigtig skøn marineblå farve, der også er med til at sikre, at det er chinos, der går til lidt af hvert. Det betyder også, at de både kan bruges til dagligt og til mere formel brug, alt afhængigt af, hvad de kombineres med.

De har et meget klassisk look med rene linjer og et simpelt udseende. Det har været i fokus hos Woodbird, så de netop kan bruges i samtlige sammenhænge. Endvidere, så kan de også bryste sig af en god kvalitet. De er nemlig fremstillet i 63% polyester, 32% viscose og 5% elastan – sidstnævnte materiale giver dem en kende naturlig stretch.

Knowledge Cotton Apparel – Chinos (Sort)

Knowledge Cotton Apparel – Chinos (Sort)

Danmarks største udvalg af Chinos

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at den primære årsag til, at mange mænd har fået øjnene op for Knowledge Cotton Apparal er, at det er et brand, der byder på en særdeles fortrinlig og nærmest unik kvalitet. I dette tilfælde er der tale om et par basale chinos, der er blevet designet med ganske simpel vis og med fokus på enkelthed.

Hvad der dog er mest unikt er, at de er blevet fremstillet i 97% økologisk bomuld og 3% elastan. Sidstnævnte er med til at sikre, at de har et naturligt stræk, der passer godt sammen med deres Tight Fit-pasform. Det skal nævnes, at det kun er langs benene, at de er tight, mens benåbningen er smal og taljen er normal. De er udstyret med et læderbade.

Danmarks største udvalg af Chinos

Matinique – Pristu Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Her er der tale om et par lækre chinos fra Matinique. De er blevet fremstillet i en rigtig flot meleret farve. Det betyder også, at det er et par chinos, der står rigtig flot til en moderne blazer, hvis du ønsker at skabe et finere outfit, men dog ikke ønsker at iføre dig et decideret jakkesæt. Det er chinos, der primært er designet med henblik på formel brug.

Disse bukser fra Matinique er desuden også blevet udstyret med skrålommer foran og almindelige baglommer. Derfor er det også et par chinos, der kan bryste sig af et meget simpelt og stilrent look. De byder på en slidstærk og uhyre komfortabel kvalitet, da de fremstilles i en kombination af 54% bomuld, 30% polyester, 13% viskose og 3% elestane.

NN07 – Blue Marco Chinos (Blå)

NN07 – Blue Marco Chinos (Blå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Chinos fra NN07 med modelnavnet Blue Marco. Det er et par bukser, der er smal i foden og har en mellemhøj talje. Det betyder også, at de sidder tæt om anklerne, som betyder, at de kan bæres med det meste fodtøj. Dertil skal der ikke være nogen tvivl om, at det er et par chinos, der har et yderst stilrent og enkelt look, der går til langt det meste.

I og med, at det er et par chinos, der er blevet fremstillet i 98% bomuld og 2% elastan, så kan du være sikker på, at de byder på en smule stræk. Det er med til at sikre, at de er behagelige at have på. Da Blue Marco fra NN07 er lavet i en mørkeblå farve og har et simpelt look, så kan de både bruges til hverdag, men bestemt også til fin og formel brug.

Selected Homme – Greige (Beige)

Selected Homme – Greige (Beige)

Danmarks største udvalg af Chinos

Selected Homme beviser gang på gang, at de kan lave lækker herrebeklædning til gode priser. Her er der tale om et par lækre chinos, der har fået modelnavnet Greige. Da det er chinos, der er lavet i en flot, beige farve, så kan de også bruges til lidt af hvert. De har et meget simpelt look uden unødige detaljer for at sikre, at de er minimalistiske at se på.

Derfor bør det heller ikke komme som nogen overraskelse, at der er tale om et par chinos, der kommer med ganske almindelige skrålommer på fronten, to paspolerede baglommer med knaplukning bagpå og en lynlåsgylp samt knaplukning. De er fremstillet i en meget stærk kvalitet og byder på en ganske almindelige pasform, så de sidder godt.

Meyer – Garbedine Chinos (Sort)

Meyer – Garbedine Chinos (Sort)

Danmarks største udvalg af Chinos

Disse lækre chinos fra Meyer kan bestemt bryste sig af, at have et flot og klassisk udseende. Der er tale om en buks, der har en såkaldt floatfront, har skrålommer og baglommer med knap bagpå. Derfor er det også et par chinos, som du både vil kunne bruges til dagligdagens outfits, men du kan bestemt også bruge dem til både finere og formel brug.

Inde i højre forlomme finder du desuden en mindre lynlåslomme, der kan bruges til nøgler, mønter eller lignende. Kvaliteten af disse chinos lyder på 53% polyester, 44% uld og 3% elastane. Derfor er der også en kende stretch i linningen, der giver yderligere komfort. Bukserne er sorte og derfor går de også til langt de fleste typer af outfits.

Boss Orange – Sort Chino (Sort)

Boss Orange – Sort Chino (Sort)

Danmarks største udvalg af Chinos

Boss Orange er et brand, der er garant med en høj kvalitet. Sådan har det altid været og sådan bliver det ved med at være. Disse chinos er desuden også lavet i en simpel sort, der sikrer, at de kan bruges i mange henseender. Hvis du vil have et afdæmpet og casual look, så kan disse chinos sagtens bruge, men også hvis du vil skabe et mere formelt outfit.

Ydermere, så skal det også understreges, at de sorte chinos fra Boss Orange er blevet fremstillet i en kombination af henholdsvis 98% bomuld og 2% elastan, der selvfølgelig er med til at sikre en høj kvalitet, men samtidig er det også noget, der er med til at sikre, at de har et lille stretch. Det er bestemt et par gode chinos, der kan bruges til det meste.

Knowledge – Sort/Grå Chinos (Grå)

Knowledge – Sort/Grå Chinos (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Hvis du er på udkig efter et par afdæmpede og casual chinos, der dog fortsat har et elegant look, så kan du se nærmere på de disse mørkegrå chinos fra Knowledge. Det er nemlig et par klassiske chinos, der er fremstillet i en såkaldt flannel-kvalitet. Disse chinos vil – med garanti – være et hit hos dig, som du hurtigt bliver rigtig glade for.

Bukserne er udstyret med både for- og baglommer, mens de også kommer med en lille læderbadge med logo. De er udstyret med en klassisk lynlåsåbning. Hvad der dog også er værd at bemærke er, at der er tale om et par chinos, der er fremstillet i 100% økologisk bomuldsgarn. De har en normal talje, men en smal benåbning, som mange er glade for.

Only & Sons – Wool Cropped Pant (Grå)

Only & Sons – Wool Cropped Pant (Grå)

Danmarks største udvalg af Chinos

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at disse chinos fra Only & Sons kan bryste sig af, at have et rigtig flot look. Hvad dog særligt gør dem specielle er, at du kan erhverve dem til en særdeles lav pris. Der er tale om et par flotte cropped chinos, der har en 7/8-længde, som er blevet uhyre populært blandt danske mænd i løbet af de seneste år.

I og med, at der er tale om bukser, der går til anklerne, så skal det også understreges, at de særligt bør bruges til mere casual og afdæmpet brug i hverdagen. De lukkes med både knap og lynlås, er udstyret med to lommer foran og to lommer bagpå med knaplukning. De er fremstillet af 83% polyester, 10% uld og 12% viscose, der sikrer en høj kvalitet.

Bruun & Stengade – Chino (Brun)

Bruun & Stengade – Chino (Brun)

Danmarks største udvalg af Chinos

Chinos behøver ikke at være sorte, grå eller beige, selvom langt hovedparten af sådanne typer af bukser er det. Denne model fra Bruun & Stengade beviser dog på ganske fornem vis, at det ikke er tilfældet. Her er der nemlig tale om et par flotte, brune chinos med en mønstret kvalitet. Derfor står de også ud fra mængden, men er dog stadig formelle.

Bukserne er blevet udstyret med en ganske almindelig lynlås- og knappelukning. Dertil skal det også nævnes, at bukserne kommer med både to ganske almindelige lommer på fronten og bagpå. Ydermere, så skal det også nævnes, at de er blevet fremstillet i en fremragende kvalitet, da de består af en kombination af 97% bomuld samt 3% elastan.

Chinos bukser herre

Chinos bukser til herre er blevet yderst populære til både unge og ældre mænd, grundet de er moderne og smarte og passer til det meste tøj. Hvis du søger chinos bukser til mænd, så er det vigtigt at du kender størrelsen, da de godt kan være en smule stramme og tætsiddende, hvilket betyder at det er bedst at komme så tæt på den rigtige størrelse som muligt. Dog er der også stretch i de fleste herre chinos hvilket naturligvis hjælper dig hvis du har fundet et par som er til den stramme side, så du lettere kan finde et par bukser der passer dig alligevel.