Bolig

Sofabord marmor – 23 lækre sofaborde med marmor

Sofaborde med marmorplader er blevet yderst populære i løbet af de seneste par år. Derfor er der også mange, der er meget interesserede i, at erhverve sig netop sådan et sofabord. Hvis det også er noget, der gør sig gældende for netop dig, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel bliver du præsenteret for hele 22 lækre sofaborde med marmor.

Det betyder selvfølgelig, at der er gode forudsætninger for, at du kan finde noget, der harmonerer med de kriterier og præferencer, du har i denne forbindelse. Der findes et marmor sofabord til enhver smag og der findes mange lækre sofaborde med marmorplader på markedet, men det er dog ikke alle, der er lavet i reelt marmor. Nogle er nemlig blot udført med et print eller i et lignende materiale.

Marmor sofabord

Grunden til at et marmor sofabord er blevet så populært i de danske hjem er fordi de holder i så mange år, som naturligvis gør dem både økonomiske og praktiske i de danske boliger. Derudover så vil et marmor sofabord også kunne passe ind i langt de fleste hjem, hvilket sikre at du vil få et sofabord i marmor som dine gæster vil være vilde med. Og noget af det der gør disse sofaborde i marmor ekstra interessante er også at der ikke findes to sofaborde der er fuldstændig ens grundet der er forskellige nuancer der er i denne type sten.

Oftest er der dog mulighed for at spare penge, hvis du vælger et sofabord med marmorprint eller derimod en model med en bordplade, der er lavet i et andet materiale – det ændrer nemlig ikke på det kosmetiske aspekt. Uanset hvad, så bliver du nedenfor præsenteret for en række yderst moderne sofaborde med marmor, der varier på flere punkter.

Bloomingville – Eva Sofabord (Hvid)

Bloomingville – Eva Sofabord (Hvid)

Bloomingville / 1.799,- / Gå til shop

Det først sofabord, du bliver præsenteret for i denne artikel er fra danske Bloomingville. Det har et meget unikt, men dog også yderst moderne look. Det kommer med en bordplade, der er udført i hvid marmor, som er placeret på et stel i guldlakeret stål. Derfor er det også et sofabord med marmor med karakter, som afgjort ikke er noget, du ser hverdag.

Det har en rigtig god størrelse til langt de fleste stuer, da det måler 60 cm. i diameter og 40 cm. i højden. Hvis du leder efter et nyt sofabord og altid har haft en særlig forkærlighed for noget, der er lidt mere specielt, så er dette – uden tvivl – et sofabord, du bør have med i dine overvejelser. Det passer tilmed sammen med de fleste typer af indretning.

Bloomingville – Vega Sofabord (Hvid)

Bloomingville – Vega Sofabord (Hvid)

Bloomingville / 2.499,- / Gå til shop

Sofabordet, som du ser ovenfor er også fra Bloomingville. Det har dog et mere nedtonet look sammenlignet med det førnævnte bord, der også er fra Bloomingville. Det betyder også, at det er et oplagt valg, hvis du foretrækker at holde et mere monotont look i dit hjem, men dog stadig ønsker enkelte møbler, der kan give indretning en kende mere liv.

Vega fra Bloomingville er også en kende større end bordet ovenfor. Det måler nemlig 70 cm. i længden, 44 cm. i højden og har en bredde, der lyder på 55 cm. Stellet på dette bord er også fremstillet i stål, men er dog blevet lakeret i hvid frem for guld. Leder du efter et sofabord, der fylder lidt mere og er lidt mere nedtonet, så er dette et oplagt valg.

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Sort)

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Sort)

Alisma / 2.499,- / Gå til shop

Smukt og stilrigtigt sofabord, der er udstyret med en glasplade med flot marmorprint. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det har et helt unikt look. Det er holdt i sorte nuancer, hvorfor det er tydeligt at se, at det er gennemført fra top til tå. Selve stellet på dette bord er desuden også blevet holdt i sort, men er dog fremstilet i stål af høj kvalitet.

Bordets design passer ind i langt de fleste hjem og indretningsformer. Derfor er det – med garanti – også noget, der vil passe rigtig godt ind i netop din bolig. Det tager sig dog særligt godt ud, hvis det står lidt i kontrast til de øvrige møbler i stuen – det vil f.eks. se uhyre godt ud ved siden af en lysegrå sofa. Det måler 80 x 80 cm., hvorfor størrelsen er god.

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Hvid)

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Hvid)

Alisma / 1.699,- / Gå til shop

Hvis du er blevet forelsket i bordet, der er blevet fremvist og beskrevet ovenfor, men er du dog af den opfattelse, at det er for mørkt i nuancerne, så er dette bestemt et rigtig godt alternativ. Bordet er både blevet udstyret med en hvid marmorplade og kommer dertil også med et stel i råt metal, som står rigtig godt til den føromtalte marmorbordplade.

Det er selvfølgelig også spændende, at pladerne er lavet i marmor, der er et materiale med mange variationer. Derfor kan du også være sikker på, at du får leveret et helt unikt sofabord, hvis du bestiller dette bord. Det har et meget enkelt og moderne look, hvilket betyder, at det passer ind i samtlige typer af indretninger – moderne som klassisk.

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Hvid)

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Hvid)

Alisma / 2.199,- / Gå til shop

Et både flot og klassisk sofabord, der byder på et minimalistisk design. Det kommer selvfølgelig med en flot bordplade i marmor, der er blevet kombineret med et stilrent metalstel. Det er noget, der tilsammen skaber en både unik, men dog også særdeles moderne kombinaton. Denne stil sikrer selvfølgelig, at det er sofabord, der passer ind alle steder.

Som der også givet udtryk for ovenfor, så er marmor et materiale, der ikke har nogle grænser for variation. Derfor er du sikret, at du får et unikt sofabord, der har en særlig retrostil, du kan kombinere med moderne interiør, så det hele går op i en højere enhed. Derfor er det også et bord, der – uden tvivl – giver din indretning et stilrent og flot twist.

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Sort)

Alisma – Sofabord m. glasplade med marmorprint (Sort)

Alisma / 849,- / Gå til shop

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Alisma er et sofabord, der kan findes i rigtig mange variationer. Derfor kan du – med garanti – også finde en variation, der harmonerer med dine præferencer. I dette tilfælde er der tale om et sofabord, der er firkantet og dermed også lige langt på alle leder og kanter, så derfor har det et meget stilrent look.

Bordpladen er – som på de andre varianter af Alisma-sofabordet – fremstillet i glas og derefter udført med et rigtig flot print med marmor. Bordet måler 80 cm. x 80 cm., hvilket betyder, at det bestemt bør være muligt at finde plads til det langt de fleste steder. Det har også et look, der sikrer, at det passer ind i langt de fleste former for indretninger.

Bran – Sofabord m. rå marmorplade (Grå)

Bran – Sofabord m. rå marmorplade (Grå)

Bran / 2.699,- / Gå til shop

Her er der tale om et sofabord, der bestemt kan bryste sig af, at have et meget eksklusivt look. Det har et meget enkelt og stilrent design, hvorfor det kan kombineres med mange typer af møbler og interiør. Det er dog i høj grad også dét, der er med til at få bordet til at emme af eksklusivitet og ekstravagance, samtidig med, at det også er råt.

Bordet er selvfølgelig blevet udstyret med en smuk marmorbordplade, der gør hvert bord unikt, da strukturen i marmor aldrig er helt ens. Stellet er fremstillet i nikkel, så det er derfor yderst holdbart. Det er meget interessant bord, da det formår at skabe en sammenhæng mellem rå materialer og en grad af eksklusivitet, hvilket tiltaler mange.

RGE – Ascot Sofabord (Hvid)

RGE – Ascot Sofabord (Hvid)

RGE / 3.149,- / Gå til shop

Et yderst stilrent og smukt sofabord fra svenske RGE, der på bedste vis harmonerer med den nordiske designstil. Selve bordpladen er blevet fremstillet i hvid marmor, mens bordets stel derimod er blevet fremstillet i grålakeret metal. Dette er en sammensætning, der selvfølgelig er med til at give sofabordet et både moderne og yderst stilrent udtryk.

Noget der er med til at adskille dette sofabord med marmor fra mange af de andre modeller på markedet er, at det er udstyret med en flot hylde i glas under selve bordpladen, hvor du kan finde plads til f.eks. bøger, magasiner eller andet, du gerne vil have liggende i nærheden af sofaen. Bordet måler 85 cm. i diameter og omtrent 48 cm. i højden.

GUBI – TS Table Medium (Sort)

GUBI – TS Table Medium (Sort)

GUBI / 4.995,- / Gå til shop

GUBI er et dansk brand, der bestemt er blevet populært på det danske marked i løbet af de seneste par år. De er kendt for at lave moderne og unikke møbler, hvilket bestemt også er noget, der gør sig gældende for TS Table fra GUBI, der er et uhyre flot sofabord. Det har et meget unikt og moderne look, der betyder, at det passer ind overalt.

Det smukke sofabord er særligt inspireet af den arkitektur, der prægede Købehavn tilbage i 1930’erne. Her var den tunge og elegant marmor kombineret med et metallisk underlag, som også er det, der gør sig gældende for netop dette sofabord. Det er en kombination, der tilsammen skaber et funktionelt og tidsløst møbel, der er yderst smukt.

Bruunmunch – Link Sofabord Lille (Hvid)

Bruunmunch – Link Sofabord Lille (Hvid)

Bruunmunch / 7.295,- / Gå til shop

Link er et rigtig flot sofabord fra Bruunmunch, der er designet af Henrik J. Bruun og Jacob S. Munch i samarbejde med Claus C. Simonsen. Sofabordet er let og elegant designermøbel, der formår at kombinere marmor, træ og stål på overdådig vis. Det er en sammensætning, der bestemt har været med til at skabe en ny fortolkning af marmorbordet.

Dette sofabord emmer af både kvalitet, eksklusivitet og anvendelighed. Selve bordpladen har en tykkelse, der lyder på cirka 2 cm., mens stellet er blevet fremstillet i sortlakeret stål. De fire ben er derimod fremstillet i sortlakeret eg. Du får selv lov til at vælge, om du vil have en bordplade i sort, hvid eller grøn marmor, ligesom det også fås i to størrelser.

Kristina Dam – Cube Table Marble (Hvid)

Kristina Dam – Cube Table Marble (Hvid)

Kristian Dam / 2.550,- / Gå til shop

Cube Table Marble fra Kristina Dam kan fås i to forskellige størrelser. Medium-størrelsen egner sig rigtig godt som værende et sofabord, mens den mindre størrelse er mere velegnet som sidebord. Border hat en kvadratisk form, der bestemt er med til at understrege, at det er et moderne og minimalistisk bord, som passer ind i enhver indretning.

Du har tilmed mulighed for at vælge mellem flere forskellige slags bordplader, så du kan vælge netop dén, som du synes passer bedst til din stil. Medium-størrelsen måler desuden H 42 x B 42 x D 42 cm., mens den lille størrelse måler H 36 x B 36 x D 36 cm. Er du rigtig glad for minimalistisk indretning, så er Cube Table Marble lige noget for netop dig.

Zuiver – Marmor Sofabord (Hvid)

Zuiver – Marmor Sofabord (Hvid)

Zuiver / 3.149,- / Gå til shop

Simpelt og stilrent sofabord med marmorbordplade fra Zuiver. Marmor er et spændende materiale, da det er naturligt og derfor skal det også understreges, at der ikke er to stykker, der er ens. Hvis det er noget, der er vigtigt for dig, så skal der ikke være nogen tvivl om, at dette marmorsofabord fra Zuiver – med garanti – er lige noget for netop dig.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at marmorpladen ligger på et stel, der er blevet fremstillet i pulverlakeret stål, som er lakeret sort. Det står yderst godt til den hvide marmorplade, så der er sammenspil fra top til tå. Det er også med til at understrege ovenstående postulat, at det er simpelt og stilrent, så derfor kan det også kombineres med det meste.

Temahome – Gleam Sofabord (Sort)

Temahome – Gleam Sofabord (Sort)

Temahome / 3.249,- / Gå til shop

Temahome står bag en lang række forskellige stilrene og moderne møbler. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for dette sorte sofabord, der har fået navnet Gleam. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er et yderst flot sofabord, hvor der har været fokus på, at det skal være stilrent, minimalistisk samt fri for unødige detaljer.

Sofabordet er udstyret med et sort stålstel, der går rigtig godt i spænd med den flotte bordplade, der er udført i sort marmor. Derfor er det også stilren fra top til tå. Samtidig skal det bestemt også gøres klart, at det er et sofabord, der er både flot og unikt, mens det har et elegant udtryk. Det måler 75 cm. i både bredde og højde samt 40 cm. i højde.

HANDVÄRK – Sofabord, Sort Marmor (Sort)

HANDVÄRK – Sofabord, Sort Marmor (Sort)

HANDVÄRK / 6.980,- / Gå til shop

Den danske designer og kendis Emil Thorup er manden bag HANDVÄRK, der er et brand, der bestemt er blevet yderst populært i løbet af de seneste par år. I dette tilfælde er der tale om deres elegant og populære sofabord, der er blevet fremstillet med en rigtig flot bordplade udført i sort marmor, der betyder, at hvert enkelt bord har en unik bordplade.

Stellet er blevet fremstillet i pulverlakeret stål, som er blevet lakeret sort, så det passer rigtig godt sammen med bordpladen. Det skal gøres klart, at dette sofabord måler 92 cm. i bredden og 92 cm. i længden, hvorfor det kræver en del plads. Bordet måler 32 cm. i højden, hvorfor det ikke er særlig højt, men det gør dog bordet mere spændende.

House Doctor – Kubi Sofabord (Grøn)

House Doctor – Kubi Sofabord (Grøn)

House Doctor / 1.999,- / Gå til shop

Er du ikke typen, der er synderligt begejstret for de mange sofaborde på markedet med enten sort eller hvid plade, så kan du med fordel vælge at se nærmere på Kubi fra House Doctor, der byder på en bordplade, der er udført i grøn marmor. Det er med til at give det flotte og stilrene kvadratiske sofabord et anderledes og meget unikt udseende.

Dette sofabord har en passende størrelse, der sikrer, at der kan findes plads til det i enhver stuen – hvis du lyster, så kan det også anvendes som et mindre sidebord. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du med Kubi fra House Doctor bestemt vil kunne tilføre lidt kant til din indretning, men dog med et møbel, der stadig er nordisk designet.

Temahome – Helix Sofabord (Sort)

Temahome – Helix Sofabord (Sort)

Temahome / 4.699,- / Gå til shop

Som der også tidligere er givet udtryk for, så står Temahome bag et væld af interessante sofaborde. Denne gang er der tale om deres moderne Helix-sofabord, der er designet af Nádia Soares. Det er et rigtig flot sofabord, der har et meget enkelt design, men som dog på mange punkter adskiller sig fra de traditionelle sofaborde med marmorplade.

Det er særligt det sorte stålstel, der er med til at give bordet et mere dynamisk udtryk. Det er nemlig et stel, du ikke ser synderligt ofte. Dertil passer stellet i pulverlakeret stål også rigtig godt til den sorte marmorplade. Da det er et sofabord med et enkelt visuelt udtryk, så kan det bestemt også bruges i rigtig mange forskellige typer af indretning.

Temahome – Gleam Sofabord (Brun)

Temahome – Gleam Sofabord (Brun)

Temahome / 4.099,- / Gå til shop

Gleam er et særdeles skønt sofabord fra Temahome, som du allerede er blevet præsenteret for tidligere i denne artikel. Denne variant af sofabordet appellerer dog mere til dig, der er træt af sort og hvid, og derfor er på udkig efter et sofabord, der kan give din indretning til mere liv og friskt pust. Det skyldes, at den er udstyret med brun marmor.

Den flotte brune marmorplade står også rigtig godt til stellet, der er fremstillet i skinnende krom. Derfor er det bestemt også et sofabord, der kan bryste sig af, at have et yderst elegant udtryk. Det er lige så stort som den tidligere beskrevne variant af Gleam-bordet, hvilket betyder, at det måler både 75 cm. i bredden såvel som 75 cm. i længden.

Robert – Hvidt Marmor Sofabord (Hvid)

Robert – Hvidt Marmor Sofabord (Hvid)

Robert / 1.699,- / Gå til shop

Et sofabord behøver ikke at være kvadratisk og trivielt. Robert er et sofabord, der er blevet designet med henblik på, at skulle gøre op med netop dette. Derfor skal det også gøres klart, at det er et oplagt valg for dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden og have et unikt sofabord stående i stuen, som både har et flot stel og en smuk marmorplade.

Det er i særdeleshed det flotte, sorte stel, der gør dette sofabord interessant. Det giver et dynamisk og legende udtryk, som går rigtig godt i spænd med bordpladen i hvid marmor. Det giver dog også et let og elegant udtryk, da det er fremstillet i tynde tråde, der giver luft ved bordet. Pladen måler 80 cm. i diameter og højden af bordet er 40 cm.

Zuiver – White Stone Sofabord (Hvid)

Zuiver – White Stone Sofabord (Hvid)

Zuiver / 1.499,- / Gå til shop

Leder du efter et enkelt sofabord med en marmorplade, der hverken har et specielt stel eller en bemærkelsesværdig udformning, så kunne White Stone-sofabordet fra Zuiver meget vel være noget for dig. Det er et sofabord, der både er enkelt, men som samtidig er interessant, fordi Zuiver har formået at kombineret moderne og naturlige materialer.

Marmor og eg går rigtig godt sammen. Det kan du også se på billedet ovenfor. Umiddelbart lyder det ikke som om, at det er noget, der reelt set går godt i spænd med hinanden. Det har Zuiver dog vist på fremragende vis, at det gør det. De har nemlig skabt et minimalistisk og moderne sofabord med en bordplade i hvid marmor og et stel fremstillet i eg.

HANDVÄRK – Sofabord, Hvid Marmor (Hvid)

HANDVÄRK – Sofabord, Hvid Marmor (Hvid)

HANDVÄRK / 6.980,- / Gå til shop

Her er der igen tale om et yderst unikt sofabord, der er designet af den danske designer og kendis Emil Thorup. Det er blevet populært i løbet af de seneste par år, hvor danskerne for alvor har fået øjnene op for marmor og dets naturligt smukke udseende. Hvis du er vild med sofabordet fra HANDVÄRK, men mere til hvid frem for sort, så er løsning her.

I og med, at marmor er et naturprodukt, så vil hvert bord også have en unik bordplade. Det er blot med til at gøre det mere interessant at have sofabord som dette fra HANDVÄRK. Stellet er fremstillet i pulverlakeret stål, som er blevet lakeret i hvid, så det passer sammen med bordpladen i hvid marmor. Det måler 92 cm. i bredden og 92 cm. i længden.

City Sofabord – Guangximarmor (Hvid)

City Sofabord – Guangximarmor (Hvid)

City / 1.849,- / Gå til shop

Du kan finde mange sofaborde med marmorbordplade på det danske marked. Der er dog ikke mange af dem, der kan prale af, at være lige så enkle og minimalistiske som dette City-sofabord. Derfor er det også et bord, der særligt gør sig egnet til dig, der har en meget minimalistisk indretning og derfor også ønsker, at det er noget, sofabordet overholder.

Dette sofabord, der har fået navnet City bliver leveret med en hvid bordplade, der er udført i såkaldt Guangximarmor. Bordpladen har en tykkelse, der lyder på 16 mm., hvilket dog er fuldt bevidst, da det også er noget, der er med til at bevirke, at det virker mere stilrent og minimalistisk. Stel og ben er fremstillet i pulverlakeret stål, der er lakeret sort.

HANDVÄRK – Sofabord, Grå Marmor (Hvid)

HANDVÄRK – Sofabord, Grå Marmor (Hvid)

HANDVÄRK / 6.200,- / Gå til shop

Danske HANDVÄRK står bag mange spændende sofaborde med marmor. De fleste af dem er designet af Emil Thorup og det er også noget, der gælder for dette bord. Det er dog en kende mere robust end de øvrige sofaborde, der er blevet beskrevet i denne artikel, men det er dog også udstyret med en plade udført i italiensk Dolceacqua Marmor.

Både ben og stel på dette sofabord er fremstillet i mat stål, som er blevet lakeret sort. Derfor står det også rigtig godt til den grå bordplade i marmor. Benene har en højde på blot 19 cm., hvilket understreger størrelsen af selve bordet, da hele bordet måler 38 cm. i højden. Det er relativt stort, da det måler 46 cm. i dybden samt hele 92 cm. i bredden.

Med et marmor sofabord så vil du kunne give dig selv en ideel gave, eller som ide til hvis du skal finde gaver til ham eller gaver til hende.