Mode & Stil

Weekendtasker til mænd – Find 20 flotte forslag her

De fleste mænd får i ny og næ brug for en weekendtaske. Nogle bruger dem oftere end andre. Det ændrer dog ikke på, at enhver mand altid bør have en weekendtaske klar til forretningsrejser, hotelbesøg eller weekendture. Hvis du endnu ikke har investeret i en sådan taske, så har du rigtig mange muligheder, eftersom udvalget er særdeles stort.

Hvis du er på udkig efter en ny taske, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel bliver du præsenteret for intet mindre end 20 stilede eksempler på weekendtasker til mænd. Derfor vil du – med stor sandsynlighed – også kunne finde én eller flere interessante modeller, der appellerer til dig på baggrund af de aspekter, du mener er de vigtigste.

Weekendtaske Mænd

Når mænd skal finde en weekend taske til mænd, så er noget af det vigtigste for dem, at de er rummelige nok til deres behov. Derudover så skal en weekend taske til mænd kunne holde til lidt af hvert hvilket naturligvis også gør det nødvendigt at de skal være af en god kvalitet. En weekend taske af god kvalitet til mænd er ofte i læder eller i noget solid stof, som ikke sprækker eller hvor lynlåsen ikke går i stykker efter få ganges brug.

Weekendtasker kan findes i mange størrelser, materialer og udformninger. Derfor kan du – med garanti – også finde en taske, der harmonerer med samtlige af de præferencer og kriterier, du har. Hvis den skal bruges til diverse rejser, så er det vigtigt, at den er af høj kvalitet og udformet i slidstærke materialer, da den vil blive udsat for lidt af hvert.

Tiger of Sweden – Pinchon Weekend Bag (Brun)

Tiger of Sweden – Pinchon Weekend Bag (Brun)

Tiger of Sweden / 3.800,- / Gå til shop

Den første weekendtaske er fra Tiger of Sweden. Den kan ikke blot bryste sig af et moderne og gennemført look, men også en høj kvalitet. Den er selvfølgelig blevet fremstillet i 100% læder og er blevet holdt i brune nuancer. Der er dog forskel på taskens farve og stropper samt håndtag, hvilket er med til at give tasken et lille, men dog interessant spil.

Tasken kommer med aftagelig skulderrem, hvorfor du selv kan vurdere, om du vil have den på eller ej. Der er desuden også et håndtag i den ene ende. Rummen lukkes med en 2-vejs lynlåslukning i toppen. Tasken er også blevet udstyret med et stort indvendigt rum med lynlås, så du kan adskille de ting, du pakker. Der er selvfølgelig et logo på fronten.

Sejr Copenhagen – Gorm Weekend Bag (Brun)

Sejr Copenhagen – Gorm Weekend Bag (Brun)

Sejr Copenhagen / 3.400,- / Gå til shop

Her er der tale om en rigtig elegant weekendtaske fra Sejr Copenhagen, der er fremstillet i læder. Mere specifikt, så er den fremstillet i Vaqueta-okselæder. Både dens håndtag og skulderrem er dog lavet af saddellæder. Derfor vil du også kunne se, at der er lidt forskel på nuancerne, hvilket dog blot tilføjer noget positivt til den moderne weekendtaske.

Den er selvfølgelig yderst praktisk, da den kommer med et stort rum, hvor der er god plads, men også et udvendigt rum, der kan bruges til nøgler, kabler eller lignende. Den leveres også med en aftagelig og justerbar skulderrem, så den kan justeres til dine præferencer eller pilles af, hvis du foretrækker dette. Tasken måler 50 cm. x 32 cm. x 24 cm.

Armani Jeans – Weekendtaske (Sort)

Armani Jeans – Weekendtaske (Sort)

Armani Jeans / 2.200,- / Gå til shop

Denne taske fra Armani Jeans er en kende mindre end andre rejsetasker. Derfor egner den sig også rigtig godt til weekendture. Mere specifikt, så måler den 44 cm. x 35 cm. x 21 cm., hvorfor den både har en fin størrelse, men du kan dog også være sikker på, at der er god plads til at pakke tøj, kabler, diverse enheder og andet til en weekendtur.

Den er desuden fremstillet i 100% polyester, men har dog fået et læder-look, så det ligner, at det er en lædertaske. Den byder på både et stort rum med lynlås, et mindre rum indvendigt med lynlås såvel som et rum, der er lavet specifikt til en smartphone. Denne kommer desuden kun med bærehank og der medfølger derfor ikke en skulderrem.

Ahler – Weekend Bag (Sort)

Ahler – Weekend Bag (Sort)

Ahler / 2.500,- / Gå til shop

Flot og strømlinet weekendtaske fra danske Ahler. Der har været et tydeligt fokus på at skabe en weekendtaske, der byder på et moderne og simpelt look – og det er lykkedes rigtig godt. Tasken er blevet fremstillet i 100% kalveskind, hvorfor du kan være sikker på, at den er af høj kvalitet og samtidig også har den rette følelse af en ægte lædertaske.

Den er desuden også blevet udstyret med et logo på fronten. Der er god plads i denne taske, da der både er adgang til et stort rum med lynlåslukning i toppen, en indvendig lomme, der også kan lukkes med en lynlås og to indvendige åbne lommer. Der er derfor både god plads i tasken, den er praktisk indrettet og den har et æstetisk flot udseende.

Tiger of Sweden – Pinchon Weekend Bag (Sort)

Tiger of Sweden – Pinchon Weekend Bag (Sort)

Tiger of Sweden / 3.800,- / Gå til shop

Denne model fra Tiger of Sweden er også blevet beskrevet længere oppe. Forskellen på den tidligere variant og denne er, at den forrige variant er, at denne udgave er i sort læder i stedet for brunt læder. Hvis du er blevet forelsket i den flotte rejse- og weekendtaske fra Tiger of Sweden, men foretrækker sort læder, så er denne variant det helt rette valg.

Tiger of Sweden går ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Derfor er denne taske naturligvis også fremstillet i ægte læder. Den kan desuden også bryste sig af et stilrent design og en aftagelig skulderrem, der kan fra- og tilkobles efter egne ønsker. Desuden har weekendtasken også en god størrelse, da den måler 30 x 51 x 31,5 cm.

Calvin Klein – Chase Weekender Taske (Sort)

Calvin Klein – Chase Weekender Taske (Sort)

Calvin Klein / 3.200,- / Gå til shop

Chase Weekender er en enkel, men dog også elegant weekendtaske fra Calvin Klein, der er blevet fremstillet i blødt kalveskind i absolut bedste kvalitet. Skindet har desuden også fået et klassisk Palmelato-præg, som har været brugt af Calvin Klein i mange år. Den er selvfølgelig fremstillet i sort læder for at bibeholde det moderne og strømlinede look.

Weekendtasken har god plads, da den ikke blot kommer med en stor indvendig lomme med lynlås, men også to mindre lommer, så er det er nemt at opdele de ting, du pakker ned. Den er også blevet udstyret med en udvendig lomme, hvor der også er blevet placeret er logo. Der medfølger også en skulderrem, der kan tages af efter eget ønske.

Calvin Klein – Nat3 Medium (Sort)

Calvin Klein – Nat3 Medium (Sort)

Calvin Klein / 1.500,- / Gå til shop

Hvis du er på udkig efter en ny weekendtaske, men dog er interesseret i, at holde størrelsen på et lidt mindre niveau, så er denne model fra Calvin Klein bestemt noget, du bør vælge at tage et nærmere kig på. Den måler nemlig ikke mere end 43 cm. x 23,2 cm. x 19 cm. På trods af dette, så kan du dog være sikker på, at der er rigtig god plads i den.

Samtidig skal det også nævnes, at det er en taske i kraftig struktureret bomuld, der sikrer, at den har en rigtig god holdbarhed. Den har dog læderdetaljer rundt omkring på tasken, der er med til at give den et mere eksklusivt look. Den kommer med en stor udvendig lomme med lynlås, to bærehanke og dertil også en aftagelig skulderrem i nylon.

Tiger of Sweden – Flintlas Weekendtaske (Navy)

Tiger of Sweden – Flintlas Weekendtaske (Navy)

Tiger of Sweden / 2.800,- / Gå til shop

Ønsker du at investere i en weekendtaske, der har et mere casual look og dertil også er lavet i et materiale, der sikrer, at den kan holde til lidt af hvert, så bør du bestemt se nærmere på denne model fra danske Tiger of Sweden. Det er nemlig en flot taske, der er fremstillet i melton wehool, der faktisk er uld af højeste kvalitet, men med et casual look.

Uldet er desuden blevet farvet i en rigtig flot navy farve, der står godt til Både hanken, den medfølgende skulderrem og de sorte læderdetaljer, der kan findes rundt omkring på tasken. Denne variant af Flintlas-tasken fra Tiger of Sweden kan desuden bryste sig af, at måle 44 cm. x 26 cm. x 28 cm., der gør det til en rigtig fornem weekendtaske.

Hansen & Jacob – HJ Wool/Leather Bag (Grå)

Hansen & Jacob – HJ Wool/Leather Bag (Grå)

Hansen & Jacob / 3.100,- / Gå til shop

Her er der tale om en rigtig lækker weekendtaske fra Hansen & Jacob. Den kan bryste sig af, at være udstyret med flere rum, så der både er god plads i tasken og det er nemmere at opdele de ting, du pakker ned. Selve tasken er produceret i uld, mens både bund og hjørner er i læder, der selvfølgelig giver et interessant og anderledes look.

Læderet er naturligt præget, hvilket sikrer, at det ikke ser falsk ud. Tasken er desuden også blevet udstyret med en justerbar skulderstrop, en bærehank i læder og – som sagt – også et væld af rum. Mere specifikt, så er den blevet opdelt i et hovedrum med 2-vejs lynlås, tre rum indvendigt og en udvendig lomme med lynlås, så der er god plads.

Ahler – Weekend Bag (Brun)

Ahler – Weekend Bag (Brun)

Ahler / 2.500,- / Gå til shop

Ahler står bag en række rigtig lækre produkter i læder som f.eks. toilettasker, forretningstasker og bestemt også weekendtasker, som du kan se ovenfor. Modellen er beskrevet længere, men forskellen på den forrige variant og denne er, at den er fremstillet i brunt læder i stedet for sort. Foretrækker du brun, så er denne taske noget for dig.

Det betyder også, at denne variant selvfølgelig også er blevet fremstillet i 100% kalveskind. Den kommer også med en skulderstrop, du selv kan tage af og på efter eget ønske. Den er indrettet med et stort rum med lynlåslukning i toppen, en indvendig lomme med lynlåslukning og to indvendige åbne lommer. Den er desuden udstyret med logo på fronten.

Hansen & Jacob – Kanvas Taske (Navy)

Hansen & Jacob – Kanvas Taske (Navy)

Hansen & Jacob / 1.800,- / Gå til shop

Der er mange mænd, der tror, at en weekendtaske partout skal være fremstillet i læder. Sådan forholder det sig ikke. Der kan findes mange lækre tasker, der er fremstillet i f.eks. kanvas som denne model fra Hansen & Jacob. Den kan afgjort bryste sig af et anderledes look, der selvfølgelig er med til at gøre den mere interessant end andre tasker.

Du skal være opmærksom på, at der her er tale om en relativt stor taske. Den måler nemlig 65 cm. x 25 cm. x 30 cm., men det betyder også, at du kan være sikker på, at der er god plads i tasken. Den indeholder desuden også en udvendig lomme med lynlås, et stort indvendigt rum og tre indvendige rum med lynlås. Kommer med aftagelig strop.

Sejr Copenhagen – Gorm Weekend Bag (Sort)

Sejr Copenhagen – Gorm Weekend Bag (Sort)

Sejr Copenhagen / 3.400,- / Gå til shop

Denne elegante og moderne weekendtaske fra Sejr Copenhagen er også blevet vist tidligere i denne artikel. Forskellen er dog, at denne variant er fremstillet i sort. Hvis du foretrækker det monotone og strømlinede look, der følger med en sort weekendtaske, så er denne model fra Sejr Copenhagen, der er fremstillet i Vaqueta-okselæder et godt valg.

Både håndtag og skulderrem på denne lækre taske er dog lavet i saddellæder, hvorfor der også er en smule forskel på nuancerne fra selve tasken til rem og hank – det er dog kun med til at gøre taskens look mere interessant. Det skal også nævnes, at tasken er meget praktisk indrettet med både et stort rum og dertil også et udvendigt rum med lynlås.

Topman – Weekendtaske (Sort)

Topman – Weekendtaske (Sort)

Topman / 549,- / Gå til shop

Denne taske fra Topman beviser, at en moderne og lækker weekendtaske ikke nødvendigvis behøver at være dyr. Denne model kan købes til den nette sum af 549 kr., men på trods af dette, så har den et lækkert design, er fremstillet af gode materialer og kan desuden også bryste sig af, at have en ideel størrelse, der byder på god opbevaringsplads.

Det udvendige materiale er en blanding af bomuld og polyester, mens der er både hank og diverse detaljer rundt omkring, som er blevet lavet i imiteret læder, hvilket er med til at give tasken et mere eksklusivt look. Indvendigt er tasken blevet foret med polyester. Tasken har dog kun ét rum, som du får adgang til via en lynlåslukning i toppen.

Royal RepubliQ – Supreme Day (Brun)

Royal RepubliQ – Supreme Day (Brun)

Royal RepubliQ / 1.795,- / Gå til shop

Royal RepubliQ er et dansk brand, der er stormet frem i løbet af de seneste par år. De står bag mange spændende kollektioner og produkter, hvilket også tæller weekendtasker. Det er blandt andet noget, der tæller denne lækre taske fra Royal RepubliQ, der går under navnet Supreme Day, som er fremstillet i ægte læder og holdt i en smuk, brun farve.

Ydermere, så er det også en weekendtaske, der har en rigtig god størrelse. Den måler 30 cm. i højden, 44 cm. i længden og 19 cm. i vidden. Derfor er der også god plads til at pakke ned til en weekendtur. Den er opdelt på meget enkel vis, da den kommer med ét stort rum og ét mindre indvendigt rum med lynlås til f.eks. smartphone, kabler osv.

Tommy Hilfiger – City Business Novelty (Sort)

Tommy Hilfiger - City Business Novelty (Sort)

Tommy Hilfiger / 1.395,- / Gå til shop

Tommy Hilfiger et velrenommeret brand blandt mænd hele verden over. City Business Novelty er en weekendtaske fra Tommy Hilfiger, der er fremstillet i polyurethan, hvilket også er ensbetydende med, at der er tale om imiteret læder. Du kan dog være sikker på, at kvaliteten fortsat er helt i top og materialerne afspejler sig afgjort også i prisen.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om en moderne og strømlinet weekendtaske. Den er skabt til den travle mand, hvorfor den også er indrettet på fornuftig vis med et stort rum, et rum til din laptop og et mindre rum til smartphone, kabler og deslige. Den har desuden også en rigtig god størrelse, da den måler 30 cm. x 50 cm. x 20 cm.

BOSS Green – Pixel (Navy)

BOSS Green – Pixel (Navy)

BOSS Green / 2.295,- / Gå til shop

BOSS Green er et undermærke til Hugo Boss, hvor fokus er på at skabe produkter, der er ekstravagante og moderne, men som dog også har et relativt casual udtryk. Det er også noget, du kan se på denne weekendtaske fra BOSS Green, der går under navnet Pixel. Den er fremstillet i en blanding af bomuld og polyester, mens den er holdt i en navy farve.

Den primære del af tasken er i navy. Der er dog også en pæn streg henover tasken i grå, som også holder på både et Boss-logo og designmæssige detaljer. Tasken kommer med et stort indvendigt rum, som du selvfølgelig får adgang til via en lynlås i toppen. Rummet er meget rummeligt og derfor er det også nemt at få plads til det, du skal pakke ned.

Polo Ralph Lauren – Pebble Duffel (Mørkebrun)

Polo Ralph Lauren – Pebble Duffel (Mørkebrun)

Polo Ralph Lauren / 4.695,- / Gå til shop

Er du på udkig efter en weekendtaske og har du ikke lyst til at skulle gå på kompromis, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på Pebble Duffle fra Polo Ralph Lauren. Her er der tale om en æstetisk flot og moderne weekendtaske fra Polo Ralph Lauren, der er produceret i læder og holdt i en særdeles flot mørkebrun farve.

Indvendigt er den blevet foret med polyester. Der er selvfølgelig adgang til det store rum via en lynlås, der også byder på et mindre rum med lynlåslukning. Udvendigt er der også direkte adgang til et mindre rum med lynlås. Det betyder, at det er nemt for dig at sortere de ting, du skal pakke ned. Den mørkebrune farve giver tasken et ekstravagant look.

HUGO – Element Hold (Sort)

HUGO – Element Hold (Sort)

HUGO / 3.895,- / Gå til shop

HUGO har altid været kendt for deres produkter af høj kvalitet. Det er også noget, der gør sig gældende for deres tasker, hvilket du blandt andet vil opleve ved denne weekendtaske fra HUGO, der har fået modelnavnet Element Hold. Det udvendige materiale er polyurethan, hvilket også betyder, at der er tale om en weekendtaske i imiteret læder.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at kvaliteten er helt i top. Indvendigt har HUGO valgt at fore den med polyester. Tasken kommer med et stort rum, men også et mindre indvendigt rum med lynlås. Det betyder, at du kan sortere de ting, du pakker ned til dine rejser. Weekendtasken har dertil en god størrelse, da den måler 25 cm. x 52 cm. x 26 cm.

J. Lindeberg – Weekendtaske (Sort)

J. Lindeberg – Weekendtaske (Sort)

J. Lindeberg / 3.295,- / Gå til shop

Weekendtasker kan findes i mange varianter. Har du besluttet dig for, at du ønsker at investere i en model i sort læder, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken udseende eller kvalitet, så bør du afgjort se nærmere på denne taske fra J. Lindeberg. Den er fremstillet i ægte, sort læder af højeste kvalitet og med et fornemt udseende.

Det er en weekendtaske med et meget strømlinet look med rene linjer. Derfor appellerer den også til den moderne mand, der foretrækker en gennemført stil. Ikke nok med det, så er det tilmed også en weekendtaske, der kan bryste sig af en god størrelse, da den måler 34 cm. x 56 cm. x 17 cm. Derfor er der god plads til at pakke til en weekendtur.

Hackett London – Mr Classic (Blå)

Hackett London – Mr Classic (Blå)

Hackett London / 1.495,- / Gå til shop

Hackett London står bag denne unikke weekendtaske, der har fået navnet Mr Classic. Den har et meget enkelt look, men adskiller sig dog alligevel fra mange af de andre weekendtasker på markedet. Den er fremstillet i en blanding af uld og polyester, mens enkelte detaljer på tasken er lavet i imiteret læder. På forsiden står Hackett London skrevet.

Den er desuden også blevet foret indvendigt med både uld og polyester, hvorfor de ting, du pakker ned i tasken er godt beskyttet. Den åbnes og lukkes selvfølgelig ved hjælp af en ganske almindeling lynlåslukning, der giver dig adgang til et stort rum, der ligeledes også indeholder et mindre rum, så du kan holde dine ting adskilt, når du pakker tasken.

Rejsetaske mænd

Når du skal på jagt efter en rejsetaske til mænd, så er det naturligvis vigtigt at du finder en rejsetaske som kan rumme alle de ting du skal rejse med. Derfor skal en rejsetaske til mænd ofte gerne indholde ting som deodorant, barberudstyr, undertøj, t shirts og lignende. Dette betyder også at sådan en rejsetaske bliver fyldt godt ud hvilket også betyder at den skal være af god kvalitet hvilket vi også har taget med i vores overvejelser på den overstående liste med rejsetasker og weekedtasker til mænd.

Vælg din weekendtaske med udgangspunkt i præferencer

Hvis du har planer om, at investere i en weekendtaske, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende taske med henblik på dine egne præferencer. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad de har af præferencer i denne sammenhæng. Derfor er det også vigtigt, at du udelukkende fokuserer på de aspekter, du selv mener er vigtige.

Det kan eksempelvis tænkes, at du gerne vil have en weekendtaske i sort læder, men det kan også være, at du i stedet er mere interesseret i en taske i uld, kanvas eller et helt tredje materiale. I samme ombæring, så har du – med garanti – også nogle klare præferencer i forhold til aspekter som størrelse, pris, brand, indretning og meget, meget andet.

Udvalget af weekendtasker på det danske marked er stort. Derfor kan du også være sikker på, at du kan finde frem til en taske, der harmonerer med dine præferencer på bedste vis. Hvis du er på udkig efter en rejsetaske, så skal du dog være klar over, at de ofte er en kende op i pris, hvis de skal være fra ét af de mere velrenommerede brands.