Blog

Vælg en unik New Yorker væg

Vælg en unik New Yorker væg

Hos First Floor CPH kan købe en super smuk New Yorker væg til dit hjem. Leder du efter smukke håndsmedede møbler, fx sengestel, så læs med her.

Leder du efter et sengestel med et smukt design, så tjek First Floor CPH ud. De laver mange forskellige super smukke designs, som de smeder på eget værksted i bedste New Yorker stil. Deres smukke New Yorker vægge er super elegante og vil helt sikkert se flotte ud hos dig, og du kan også kontakte dem angående specialopgaver som fx sengestel. De laver også møbler på værkstedet, smedet i hånden, og hvis du kan lide et råt design i stål og støbejern, så er det et godt sted at kigge. Forstil dig et smukt sengestel i pulverlakeret stål – det ville sikkert pynte i dit hjem. Det er til den smarte lejlighed, som lader sig inspirere af New Yorks udnyttelse af industrielle bygninger til bolig og kreativt arbejde, som fx har inspireret New Yorker væggen. Skal du bruge et smart sengestel til dit soveværelse, så tjek firstfloorcph.dk ud.

Tilføj en smuk glasvæg til dit hjem

Drømmer du om mere lys i lejligheden eller i bestemte værelser i hjemmet? Så er en New Yorker væg måske løsningen, for her kan du få rigtig meget lys igennem og stadig afgrænse rummet til forskellige værelser. En New Yorker væg købt hos First Floor CPH er lavet i stål, smedet på eget værksted og pulverlakeret sort. Der er mange forskellige slags glas at vælge imellem, bl.a. matteret og lydisolerende, og på den måde kan du tilpasse den til dit hjem. De laver opgaver på bestilling, da de laver alt på eget værksted, så du kan få tilpasset væggen til dit hjem, selvom der er skråvæg eller skæve vinkler. Du kan finde inspiration på hjemmesiden, hvor du kan se nogle af de flotte glasvægge de har installeret hos folk i forskellige hjem. En smuk New Yorker væg er utrolig eksklusiv og vil helt sikkert se tjekket ud hjemme hos dig.