Blog

Spis dig igennem Dubai

Annonce:

Dubai er de seneste år blevet et særdeles populært rejsemål for rejsende fra hele verden. Det er ikke uden grund, for i Dubai får du det bedste af natteliv, sol og varme og ikke mindst udsøgt gastronomi fra hele verden. Her i artiklen ser vi nærmere på, hvordan du finder gode spisesteder i Dubai. 

Prisklasse 

Der findes tusindvis af restauranter i Dubai, og det ville tage dig flere år at spise dig igennem alle restauranterne, selv hvis du spiste alle dine måltider ude. Dubai har restauranter til alle pengepunge, lige fra de backpackerorienterede buffetrestauranter, hvor du for få penge kan spise dig mæt, til de vildeste luksusrestauranter med f.eks. det berømte Wagyukød fra Japan eller alt hvad hjertet kan begære af friskfanget fisk og skaldyr. Har du besluttet dig for at smadre sparegrisen og give den max gas på gastronomien er Dubai stedet at tage hen, men med lidt research kan du også finde de bedste spisesteder i Dubai for budgetrejsende.  

Køkken 

Gastronomisk kan man sige, at Dubai er hele verden samlet på ét sted. Her finder du alle verdens køkkener, og du kan vælge at spise fra et nyt land hver dag på din ferie. Måske har du hørt om det berømte Wagyukød fra Japan, også kaldet Kobekød, det kan du sætte tænderne – eller rettere tungen i – for kødet er så mørt og fedtmarmoreret, at du næsten ikke behøver at tygge – på et af de absolut bedste spisesteder i Dubai, nemlig restauranten Seafire Steakhouse & Bar. Er du mere til friskfanget fisk og skaldyr, er du kommet til det rette sted, for her findes alt, hvad du kan ønske dig i denne kategori. Østers og champagne på en tagterrasse, mens solen går ned, what’s not to like? 

Du kan også udforske det asiatiske køkken på f.eks. en kantonesisk restaurant eller en af byens mange sushirestauranter. Eller hvad med en indisk eller pakistansk middag, eller måske bare en shawarma på vej hjem fra byen – du finder det hele i madparadiset Dubai. 

Romantisk eller all-you-can-eat 

Når du skal ud at spise i Dubai, er det værd at have ikke blot pengepung og køkkentype in mente men også, hvilken slags oplevelse, du er ude efter. Går du med tanker om at fri til din kæreste, er det måske ikke buffetrestauranten med all-you-can-eat, du skal satse på. Her skal du selvfølgelig vælge et af de bedste spisesteder i Dubai, og gerne et romantisk et af slagsen. Er du derimod på tur med drengene er det måske sagen med en saftig steak, burger eller ribs samt øl i stride strømme, det finder du f.eks. på restauranten TGI Friday. 

Med andre ord er der altså nok at vælge imellem, når du går på jagt efter spisesteder i Dubai. Du kan med fordel lave research og måske endda reservere bord hjemmefra, så du får det maksimale ud af rejsen. Sådan kommer du hjem ikke blot med kufferten fuld af gode oplevelser men også med maven fyldt med lækker mad fra hele verden.