Blog

Sig det med blomster

Billede:

Husker du at sige tak til alle dine kære, når de giver dig en hånd med flytningen, hjælper med aftensmaden eller bare lyser hele din hverdag op? Hvis ikke, så sig tak med blomster! Vi har alle nogen i vores liv, der fortjener den største tak, og der er ikke noget bedre end at få den som en helt uventet overraskelse. Hos blomstergiganten Bloomit kan du finde noget til enhver smag, og få din hilsen leveret direkte til modtageren. Det er nu både hurtigt og enkelt at glæde de vigtigste personer i dit liv! Udtryk din taknemlighed med blomster allerede i dag.

Buketter til enhver smag

Bloomit samarbejder med dygtige florister i hele Danmark, som hver dag binder de smukkeste buketter og sammensætter plantedekorationer lige efter dine ønsker og behov. Der bliver sat en ære i at levere buketter og dekorationer til folk over hele landet. Din buket vil blive bundet af friske blomster i sæson efter dine ønsker, så du altid får den flotteste buket sendt ud til dine kære. Du kan finde buketter for enhver smag på Bloomits hjemmeside, ligegyldigt om du ønsker en simpel, moderne eller farverig buket. Det er naturligvis også muligt at bestille ting til alt fra bryllupper og barnedåb til begravelser.

Giv en gavekurv fyldt med lækkerier

Kender du en person, der skal fejres? Her er det oplagt at sende en gavekurv fyldt med lækkerier og blomster. Når du bestiller hos Bloomit, støtter du de lokale blomsterforretninger rundt i landet, da det er her, gavekurvene sammensættes og leveres fra. Det betyder også, at du har mulighed for at få lækre, lokale produkter som specialøl og chokolade, ligegyldigt om den skal leveres i Skagen eller København. Der er gavekurve i alle prisklasser og med indhold, der kan passe til enhver smag. Måske elsker de lakrids eller holder sig fra alkohol? Giv dem den perfekte gave med en kurv fyldt med lækkerier.

Spred glæde landet over

Bestiller du en blomsterhilsen hos Bloomit, har du ikke alene et stort blomsterudvalg at vælge imellem til de helt rigtige priser, du har også mulighed for at få levering i hele landet. Når du vælger at sende en hilsen gennem Bloomit, bestemmer du hvilken dato leveringen skal ske. Har du glemt en af dine kæres fødselsdag? Find hurtigt ud af, om de kan nå at levere din hilsen i dag. Det eneste du skal gøre for at finde ud af det, er at indtaste postnummeret til modtager på forsiden, så får du svar med det samme.

Støt lokalt og bestil hos Bloomit, så sørger de for at din særlige hilsen bliver leveret til tiden og når det passer dig. Leveringen kan ske til både privat- og erhvervsadresser. Bestil i dag og glæd nogen, du holder af.