Blog

Sælg apple telefon

Sælg apple telefon

Du har måske i lang tid vidst at du ville skifte din telefon ud, men din nuværende fejler egentlig ikke rigtig noget så du mangler lidt det sidste argument for at du godt må opgradere til en nyere model

Du slipper for en masse bøvl

Argumenterne behøver ikke at mangle længere. Og du kan her få lidt hjælp til at eliminere nogle af de typiske pop ups der kommer til dit tankespind, når du gør dig overvejelser om at opgradere eller bare udskift din nuværende telefon.

Det er faktisk ganske simpelt. Sælg iphone! Det er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Du behøver ikke at bruge en masse tid på at udarbejde en salgsannonce på de sociale medier for derefter at sidde og vente på at der er nogle der vil vise en smule interesse.

Træt af den lange salgsproces når du vil sælge?

Typisk er de interesserede nogle frække bæster der kaster om sig med skambud, så du kommer helt i tvivl om du nu også kan være bekendt at tage den pris for din telefon som du ellers syntes var ret fair.

Drop bøvlet og tag den simple løsning. Det er ikke tit det sker at man får det bedste ud af at hoppe over hvor gærdet er lavest, men her giver det faktisk god mening.

Lad andre gøre det trælse for dig

Alt du skal gøre er at finde din telefon på hjemmesiden. Derefter skal du kort besvare nogle spørgsmål for til sidst at få oplyst den pris du kan få for din telefon. Er der en smule ridser eller en knust skærm er det ikke noget større problem. Det oplyser du også bare om.

Når du har accepteret prisen, sender du ganske enkelt din telefon fragtfrit afsted og få dage senere har du pengene på din konto. Lettere bliver det ikke, så tjek lige rodeskuffen ud om der skulle ligge et par telefoner der også.