Mode & Stil

Sådan finder du det rette jakkesæt og Nordgreen ur

Der er mange anledninger, hvor det kan være nødvendigt at have et jakkesæt, og her er det vigtigt, at man finder frem til det rette jakkesæt, der passer til ens stil, er komfortabelt og sidder godt. Jakkesæt kan være en smule dyre, men det kan være en fordel alligevel at lave investeringen, da disse jakkesæt vil sidde godt, være af god kvalitet og holde lang tid.

Nordgreen ure

Nordgreen ure er et flot, dansk og stilrent uredesign som passer til alle flotte jakkesæt. Nordgreen ure er startet af danske iværksættere som startede en kampagne på kickstarter hvor de fik stor succes. Siden er nordgreen ure blevet utroligt populære og især grundet deres simple design. Et nordgreen ur passer til lagt de fleste flotte jakkesæt grundet deres minimalistiske design og stilrene linjer.

Jakken er vigtig for det lækre jakkesæt

Der findes mange forskellige typer af jakker, og det er blandt andet gældende for sportsjakken, blazeren og habitjakken. Sportsjakken er af rå materialer og i et lidt tykkere stof, mens den også tit har en lidt løsere pasform, hvilket er gældende, da det er oplagt at have en del indenunder jakken. Det kan eksempelvis være en t-shirt, polo, trøje eller lignende. Derudover er der blazeren, som er udviklet i et lidt finere materiale og fås i mange farver og mønstre, og denne type sidder en smule strammere end sportsjakken og har ofte lidt flere detaljer. Fra det lidt mere afslappede look går habitjakken mere over i det mere formelle i form af habitjakken, som er meget fint materiale og meget simple farver og mønstre. Denne skal man som udgangspunkt kun benytte sammen med tilhørende bukser og med en skjorte og maksimalt en vest indenunder.

Bukserne skal naturligvis matche

Bukserne skal passe til jakken, og der findes forskellige typer af habitbukser, som oftest benyttes sammen med habitjakken. Der findes bukser med fold, som helst skal bæres omkring taljen, mens bukser uden fold skal bæres lidt højere ved hofterne. Bukser med fold benyttes som oftest i kombination med en jakke i et jakkesæt, og foldet giver også lidt mere bevægelsesfrihed. De fleste jakkesæt er jakke og bukser af samme farve, hvilket også anbefales af de fleste.