Blog

Nøgletalsanalyse til eksamen helt automatisk

Nøgletalsanalyse til eksamen helt automatisk

Når du har erhvervsøkonomi så kommer du med garanti til at skulle lave en nøgletalsanalyse, da den fylder omkring 25% af eksamen. Nu kan du få lavet en nøgletalsanalyse helt automatisk, som er fuldt ud lovligt til eksamen.

Hvis du har erhvervsøkonomi, så er der ingen tvivl om at du kommer til at skulle lave en nøgletalsanalyse eller to. Ja du kommer faktisk til at lave en hel masse af dem, og til eksamen så fylder de også en hel del, da de kan spare dig for en hel masse tid. Du kan købe et program der laver en nøgletalsanalyse automatisk på Rentabilitet.dk hvor du kan bruge den til eksamen hvilket gør din eksamen langt lettere og sjovere, og samtidigt så sparer du en hel masse tid som du normalt ville have brugt på at sidde og lave udregninger til din analyse.

Spar tid med en automatisk nøgletalsanalyse

Når man skal lave en nøgletalsanalyse, så er der ingen tvivl om at det kan tage utrolig langt tid, og da det fylder cirka 25% af eksamen, så er det jo endnu en god grund til at sikre at man hurtigt og elegant kan klare denne opgave, så du har endnu bedre tid til de andre opgaver som måske også kræver meget tid. Det bedste af det hele er at du blot skal indtaste de tal du har i opgaven og så klarer den det hele for dig uden at du skal bruge mere end et par minutter på at gøre det, hvor man normalt nemt kunne sidde i 30 minutter og regne i stedet.

Men udover at det er en fordel til eksamen, så er det også rart at kunne bruge en automatisk nøgletalsanalyse i løbet af skoleåret, da det gør alle de opgaver man får i løbet af året hvor man skal lave denne analyse, markant lettere at lave og hurtigere at løse. På den måde bliver hele skoleåret med erhvervsøkonomi også kendt som EØ, langt sjovere og lettere.

Erhvervsøkonomi bliver nemt

Erhvervsøkonomi er ofte en tidsdræber som tager lang tid og som ofte også indeholder en masse beregninger. Men hvis man kan automatisere nogle af disse opgaver, så man slipper for at sidde i timevis og beregne forskellige nøgletal, så bliver skoleåret let som en leg og eksamen bliver den letteste eksamen du får fordi du nærmest ikke skal lave denne tunge analyse selv.