Blog

Lån trods RKI – Sådan får du et RKI lån

Lån trods RKI - Sådan får du et RKI lån

Er du på jagt efter et RKI lån men har ingen ide om hvordan du kan få et lån trods RKI så er du havnet det rigtige sted. Her fortæller vi lidt om hvordan du kan få et lån trods RKI ved at finde en der kan stå som kautionist for dig så du, efter en individuel vurdering muligvis vil blive godkendt til at lån trods RKI.

Hvad er et RKI lån?

Hvad er et RKI lån?

Et RKI lån er et lån man kan optage hvis man er i RKI men stadig gerne vil låne penge. Når du vil have et RKI lån så skal du være forberedt på at det ikke er nemt. Det kræver at du undersøger markedet grundigt for at finde de bedste muligheder for at få et RKI lån som ikke har alt for mange gebyrer. Når du vil have et RKI lån så skal du være forberet på at tage et lån med sikkerhed i f.eks. din bolig, bil eller lignende, hvor du ved dårlig betaling vil skulle give dette som sikkerhed. Du kan også risikere at der er krav om at en kautionist skal være med til at optage lånet, så hvis du ikke har betalt til tiden, så skal din kautionist betale for dig i stedet. Dette kan være hvem som helst du vil have til at stå som kautionist og som også ønsker at hjælpe dig med et RKI lån.

SMS lån trods RKI?

Kan man få et sms lån trods RKI er der mange der spørger om, men er det rent faktisk muligt at få? Ja i visse tilfælde kan du være heldig at få lov at tage et SMS lån også selvom du er i RKI, men det er vigtigt at du husker på at med et sms lån så er der også ofte nogle ret dyre gebyrer som betyder at du skal være ekstra opmærksom på hvilken ÅOP (årlige omkostninger i procent) som der kommer, når du skal bruge et lån og er i RKI.

Hvad er et sms lån?

Et sms lån kendetegnes ved at være et lån som man kan tage over sms som betyder at det er lynhurtigt og ofte også er små beløb som man kan få udbetalt lynhurtigt. Mange bruger sms lån til at tage et lån hvor der er udbetaling allerede samme dag og hvor man hurtigt kan betale lånet tilbage igen.