Blog

Køb Bitcoin – er det en god ide?

Køb Bitcoin - er det en god ide?Køb Bitcoin - er det en god ide?

Du har sikkert hørt omkring Bitcoin og ved måske allerede nu om du syntes det er en god ide at købe bitcoin eller ej. Men vi har valgt at lave denne artikel til dig der er i tvivl om bitcoin er en god ide at købe, for at give dig en bedre viden omkring Bitcoin, så du har lettere ved at træffe en beslutning.

Hvad er Bitcoin for noget?

Bitcoin er en kryptovaluta og nok en af de mest kendte kryptovaluta der findes. Der er ingen tvivl om at Bitcoin blev mest kendt og udbredt i 2017 hvor den kom i alle medier, i fjernsyn, aviserne og lignende fordi den fik en kæmpe og enorm kursstigning og derved var der utroligt mange nye investorer der fik øjnene op for Bitcoin og begyndte at købe en masse af dem. Men på få dage så vendte lykken og folk begyndte at blive nervøse og sælge ud af deres Bitcon hvilket også betød at flere tabte penge, blev mere nervøse og til sidst så blev de fleste Bitcoins solgt hvilket medførte et stort fald.

Det er dog ved at vende igen og Bitcoin er i stor vækst igen og er forsat den største kryptovaluta i verden.

Hvordan investere man i Bitcoin?

Det er efterhånden blevet lettere og lettere at investere i Bitcoin fordi langt de fleste handelsplatforme tilbyder at man kan køb Bitcoins hos dem, hvor man før skulle ud på nogle af de mere lyssky og mærkelig platforme som måske ikke altid virkede helt troværdige. Investering i Bitcoin er derfor blevet noget som lagt de fleste mener er blevet spændende og alt det kræver er at du opetter dig på en af de forskellige handelsplatforme og køber de Bitcoin du vil have.

Hvad kan man ellers bruge Bitcoin til?

Bitcoin er skabt som en alternativ valuta, hvor meningen med Bitcoin er at man kan bruge den til at betale med i supermarkeder, i webshops på internettet og endda også bruges til et spil Bitcoin Casino hvor du kan bruge Bitcoin i stedet for den almindelige valuta såsom danske kroner, Euro eller dollars. Ingen ved hvilke muligheder der kommer i fremtiden, men der er ingen tvivl om at Bitcoin bliver mere og mere udbredt til forskellige formål rundt omkring i verden.