Blog

Klip dit eget hår med en hårtrimmer

Klip dit eget hår med en hårtrimmer

 du træt af at bruge flere hundrede kroner hver gang, du skal til frisør? Der er mange penge at spare ved at ordne frisuren selv, og med det rette udstyr behøver det heller ikke at være så svært. 

Find den bedste hårtrimmer

En god hårtrimmer gør det nemt at ordne håret, selv hvis du skal gøre det selv og ikke er vant til det. Når du for første gang vil til at klippe dit eget hår er det derfor en rigtig god idé at sørge for, at du har en god trimmer, så du giver dig selv de bedste chancer for at få et godt resultat.

Der findes rigtig mange mærker og modeller, og det kan være svært at finde ud af, hvilken en, der er det bedste valg til dig. Heldigvis behøver du ikke at teste de alle selv, da der er andre, der har gjort netop dette, og gjort det nemt for dig at vælge den bedste hårtrimmer.

Hjælp vennerne

Hvis du selv er ved at blive god til at trimme hår med din hårtrimmer, kan du bruge disse kompetencer til at hjælpe vennerne. De vil helt sikkert også sætte pris på at spare penge fra turene til frisøren, og det kan blive til et sjovt projekt at kippe hinandens hår. Efterhånden som I bliver bedre, kan I måske endda bevæge jer ud i mere og mere avancerede frisurer.

Spar pengene

Når du klipper dit eget hår, kan du spare penge, og disse penge kan du eventuelt vælge at lægge til side og spare op. Hvis dine venner gør det sammen, kan I aftale at finde på en sjov aktivitet eller tur, I alle kan tage på sammen og bruge jeres opsparede penge til at betale. På den måde får I altså flere sjove oplevelser sammen ud at skulle bruge ekstra penge på dem.