Blog

Juridisk platform eller gammeldags advokat?

Juridisk platform eller gammeldags advokat?

Mange ved ikke at de rent faktisk har et alternativ når det kommer til juridisk bistand og falder for sin første impuls til, at kontakte en advokat. Det er ikke nødvendigvis den bedste løsning og du kan få meget ud af, at benytte dig af alternativet. Her kan du læse om hvornår du skal bruge en juridisk platform. 

Bistand eller advokathjælp

Nogle gange står man i en situation der man rent faktisk kun behøver juridisk bistand og ikke skal i retten eller gennem en retssag. Da er det ikke sikkert man har brug for en advokat, men kun har brug for nogen der kender loven godt og kan hjælpe en godt på vej. Dette er det en jurist kan. En jurist er ikke uddannet advokat, men har et lige så godt greb om loven. Derfor kan en jurist, der gerne er specialiseret indenfor et bestemt emne, hjælpe dig når du har brug for et alternativ til advokat

Man kan for eksempel finde en god jurist gennem en juridisk platform der formidler juridiske tjenester. Det kan være man bare skal havenogen til at kigge på en kontrakt eller et skøde. Hvis der er tale om et skøde, kan det altid være en god ide at gå gennem et specialiseret skødekontor.

Digitale rettigheder og kontrakter

I vor digitale tidsalder er der også mange der har brug for juridisk bistand i forbindelse med digitale rettigheder, som er et forholdsvis nyt område med mange faldgruber. Det kan blive ekstremt dyrt at gøre noget forkert i forbindelse med disse rettigheder, og derfor er det flere og flere der søger juridisk assistance til lige præcis ting som digitale rettigheder og kontrakter, så man kan være helt sikker på at man har alt på det rene. 

Hvis du kun har brug for assistance og vejledning kan det være meget nemmere og bedre at bruge en juridisk platform end en advokat.