Blog

Hvad er en Ascendant? 

Hvad er en Ascendant Hvad er en Ascendant 

I denne artikel vil vi undersøge, hvordan Ascendanten kan påvirke dit samspil med andre. Vi vil se på, hvad det er, og vi vil tale om nogle populære eksempler på Ascendanter. Derudover vil vi se nærmere på samspillet mellem en persons stjernetegn og deres Ascendant for at se, hvordan det påvirker deres personlighedstræk.

Vi kigger nærmere på en Ascendantog hvordan det påvirker en persons interaktion med andre.

Ascendanten er altid i et stjernetegn, og derfor hører man ofte folk sige for eksempel: “Jeg er Stenbuk, men jeg har Ascendanten i Fiskene”. Samspillet mellem disse to elementer i astrologien kan være meget interessant at udforske, da det vil give indsigt i, hvordan andre mennesker opfatter os, og det kan hjælpe dig med at forstå nogle oplevelser, som er fælles for de fleste mennesker! Så lad os først se på, hvad en Ascendant egentlig betyder, før vi går videre til at udforske en populær kombination, der involverer Mars-Saturn-aspektet.

Ascendanten er vores udtryk og fysiske fremtoning

Det er langt fra altid, at folk er særligt opmærksomme på deres Ascendant og den måde, den påvirker andre mennesker på. Ofte kender de den godt og bliver alligevel overraskede, når der sættes specifikke ord på den. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan Ascendanten kan påvirke dit samspil med andre, da der tilsyneladende er en interesse for at forstå dens indflydelse på menneskelig adfærd for dem, der læser mine blogindlæg! Vi vil se på, hvad begrebet betyder, tale om nogle populære eksempler på Ascendanter, se på samspillet mellem en persons stjernetegn og deres Ascendant, og endelig vil vi se nærmere på hvert enkelt aspekt individuelt, så du bedre forstå, hvordan det kan påvirke dit samspil med andre.