Blog

Hemmeligheden bag en velorganiseret garage

Hemmeligheden bag en velorganiseret garage

Når man har en garage, er det de færreste der ikke ser et kæmpe plus i at have en garage hvor alle tingene er til at finde og har hver deres plads. Det er bare sjældent det syn man møder i en garage der bliver brugt og det er fordi at folk gør den store fejl, at de ikke gør det let for sig selv.

Kom rodet til livs med et ordentligt reolsystem

Det handler om at man bare slækker på reglerne en enkelt gang og vupti, så er der begyndende rod som kun bliver til mere rod på rekordtid. Men det behøver faktisk ikke at være sådan at man hellere vil forglemme at lægge tingene på plads en enkelt gang, for med den helt rigtige indretning i garagen, vil det kun være en fryd at placere tingene tilbage hvor de ellers kom fra.

Der er selvfølgelig tale om en organiseret garage, hvor en metal reol eller fem vil gøre underværker. Med det samme at tingene kun har en plads at ligge eller hænge på, er der slet ikke nogen der bakser rundt i at ligge det hele i en kæmpe bunke, som man ellers ser i garager uden reolsystemer.

En garage hvor alle tingene har deres egen plads

Du mindes måske at din bedstefars garage altid var opryddet og pæn, men lagde du også mærke til at han havde tegnet på væggene, hvor papegøjetangen f.eks. skulle hænge eller så du alle de små bokse og kasser på reolerne, hvor diverse skruer var sorteret og stod klar til deres næste opgave? Det er her nøglen til et organiseret værksted eller garage er.

Det er en god idé at indrette garagen således at tingene har deres faste pladser, men det er samtidig også vigtigt at huske at gøre plads til et arbejdsbord, så du har muligheden for at have et par værktøjer lige ved hånden mens du arbejder.