Blog

Gør en smartwatch til en del af din daglige stil

Der har længe hersket en ide om, at armbåndsuret er mandens eneste rigtige smykke. Hvorvidt det er sandt eller ej, er i og for sig underordnet. Faktum er dog, at langt de færreste mænd går med andre smykker. Heldigvis er der dog også rigeligt med kompleksitet og muligheder, når det kommer til armbåndsure. Derfor er der da også mange mænd, der bliver fuldstændig opslugte af armbåndsure som hobby.

Om smartwatches

Det nyeste skud på stammen, hvad den slags angår er de såkaldte smartwatches. Armbåndsure der knap nok er armbåndsure men i stedet mest af alt er små computere, der kan sidde på håndleddet. Nogle er fuldstændig opslugte af dem og muligheden for at måle sin puls, finde vej eller modtage beskeder fra deres armbåndsur. Se for eksempel denne test af smartwatches for at se de mange gode funktioner på de forskellige smartwatches. Andre mener knap nok det kan kaldes et armbåndsur grundet manglen på et egentligt urværk samt det faktum, at stilen er en væsentlig anden end det normale ur.

Selvom du er en del af den førstnævnte gruppe og brænder efter at eje en smartwatch, kan det dog være en god ide at lytte til, hvad den anden gruppe har at sige. Ligesom alle andre armbåndsure er en smartwatch nemlig ikke bare en ny gadget, du kan ændre eller lægge fra dig, når du bliver træt af udseendet eller funktionen. Et armbåndsur sidder nemlig som oftest på håndleddet dagen lang, og bliver dermed også en central del af din stil.

Hvilken stil?

Smartwatches er det modsatte deraf. De er udpræget moderne, og mange af dem har bemærkelsesværdigt store urskiver. Vil du, som mand, alligevel gerne udvise en vis stilsikkerhed, bliver du således nødt til at gøre din smartwatch til en del af din daglige stil fremfor bare at være en ekstra gadget, der tilfældigvis sidder på håndleddet.

Det gælder først og fremmest farven. Hvis du ved, hvorvidt du oftest klæder dig lyst eller mørkt, kan du vælge farven af din smartwatch som kontrast dertil. Ellers går du dog aldrig helt forkert i byen med sort. Hvad angår selve stilen, vil de sportsligt udseende smartwatches naturligvis passe bedst til en sporty stil med t-shirt og outdoorbukser, mens de mere polerede og stilrene smartwatches passer godt til et moderne jakkesæt. Der er altså ikke nogen særlig stil du fravælger eller umuliggør ved at vælge at gå med en smartwatch. Det skulle da lige være vintagestilen, hvor det moderne og futuristiske udseende ikke ligefrem passer ind. Ellers er sagen mestendels den, at du begrænser din stil i høje grad, end du ville med et mere klassisk og tidløst udseende armbåndsur. Heldigvis bytter du den alsidighed i stil for de mange nye funktioner i en smartwatch.