Blog

Få styr på din opbevaring med disse 3 tips

Få styr på din opbevaring med disse 3 tips

Kender du det, at hylder, skabe og skuffer bugner over med ting og tøj. Gemmerne er overfyldte, selv kælderrummet er blevet fyldt til randen, så du slet ikke kan finde de ting, du leder efter. Vil du sætte skub i din oprydning, så læs med her, hvor vi guider dig med tre tips til oprydningen og opbevaringen.

Arvegods, børnetøj og havegrillen – alt sammen vil vi gerne have plads til i vores bolig. Men nogle gange må man bare indse, at lejligheden eller kolonihavehuset ikke har så meget plads, når alt kommer til alt. Masser af opbevaringsplads er vigtigt for de fleste, så læs med her hvis du vil have tips til at få styr på din opbevaring.

Få fat i et opbevaringsrum

Vores første tip er, at du kan anskaffe dig et ekstra opbevaringsrum . Dette er det bedste tip, hvis du for eksempel bor i en lejlighed, hvor der er minimalt med ekstra plads. Nogle har behov for meget plads, mens andre bare har brug for opbevaring til et par enkelte ting.

Ryd op i dine gemmere

Det første, du skal gøre, er at rydde op i dine ting. En effektiv oprydning, hvor du inddeler dine ting i bunker, kan være med til at give dig til overblik over, hvor mange ting du har, og hvad der er vigtigst at gemme. Det kan være, at du finder du af, at du har en masse gode ting, der er for gode til at smide ud, som andre kan få glæde af. Disse ting kan du med fordel sætte til salg eller aflevere til storskrald. 

Hold det praktisk

Nu står du med få ting efter en effektiv oprydning. Så nu handler det om, at du skal placere tingene på hylderne uden at proppe dem, for så mister du overblikket igen.