Blog

Få en trailer på krogen

Få en trailer på krogen

En trailer er stort set uundværlig, hvis du bor i et hus med en god stor have. Afhængig af, hvilken type trailer, du går efter, så kan den næsten transportere alt lige fra haveaffald, gamle fliser der skal på genbrugspladsen til nye byggematerialer fra byggemarkedet. Den er virkelig også handy, hvis du skal flytte noget fra et sted til et andet. Læs med her og find ud, hvorfor du skal investere i en trailer.

En trailer er stort set uundværlig. Især hvis du er husejer og har en have eller hvis du f.eks. bor på et nedlagt landbrug. Den kan nemlig klare det meste, når det drejer sig om at transporteret noget fra et sted til et andet. Og det er uanset om det drejer sig om fliser, haveaffald, mursten eller nyindkøbte byggematerialer fra byggemarkedet.

Den kan også snildt spændes for bilen, hvis I skal en tur i Ikea eller Bilka – og derfor virkelig har brug for noget ekstra plads til alle varerne – eller måske I er så heldige at have store børn, som skal have en hjælpende hånd, når det drejer sig om at flytte hjemmefra. Mulighederne er uendelige med en hobbytrailer.

Vælg en model, der passer til dig

Den er altså et uundværligt redskab for handymanden. Hvis du er på udkig efter en ny hobbytrailer, bådtrailer eller erhvervstrailer, så kan du helt sikkert finde et stort udvalg hos Kongeaa Trailercenter A/S. Her kan du også finde trailere så som hestetrailer, hundetrailer eller en lukket trailer. Du kan altså finde stort set alle typer af trailere, som opfylder dine behov. Hos Kongeaa Trailercenter vil de også være behjælpelige med gode råd og tips til, hvad der passer til dig, samt hvilke modeller og typer, som er gode til f.eks. hobby og fritid.

Overvej også om du har brug for noget ekstra udstyr – eventuelt på sigt. Du kan nemlig få alt lige fra presenninger, surringsbånd eller værktøjskasser, samt meget andet ekstra udstyr til din trailer.

Det er vigtigt, at du vælger en model, der passer til dig og dine behov. Hvis du er en af hverdagens handymen og har brug for en trailer til de små og større praktiske gøremål i hverdagen, så er det nok en hobbytrailer, du skal kigge efter. Den kan nemlig klare de mest enkelte opgaver og er også nem at håndtere i hverdagen. Hvis du har brug for en større erhvervstrailer i dit arbejde, så er udvalget også stort hos Kongeaa Trailercenter. En erhvervstrailer vil typisk være større og kunne bære flere kilo – end en af de mindre hobbytrailere.

En hobbytrailer fås også som en 1-akslet, 2-akslet eller med en vippe, så du kan tippe den. Så det der er vigtigt, er at du skal vurdere, hvilken type trailer du har brug for i din familie. Hvad skal I bruge den mest til. Er det mest haveaffald, byggematerialer, fliser og transport, så er det måske bedst at investere i en hobbytrailer, som er nem at håndtere og nem at køre med.

Brug en trailer i jeres andelsforening

Det kan også være, at du bor i byen i en andelslejlighed og I har brug for i jeres andelsforening at have en trailer, som I kan benytte alle sammen både enkeltvis eller sammen, når i har havedag. Det ville da være ret praktisk, at alle foreningens medlemmer kan bruge en fælles trailer både, når der skal hentes og bringes nye store møbler eller inventar – eller hentes relevante materialer til foreningen, så som f.eks. blomster til gården, haveborde eller stole eller når i har holdt arbejdsdag og har brug for at køre affald og gamle, brugte ting væk til enten genbrugspladsen eller forbrændingen. Der er kun fantasien, der sætter grænser.