Blog

Er din computer langsom? Sådan fikser du den

Er din computer langsom? Sådan fikser du denEr din computer langsom? Sådan fikser du den

Har du en langsom computer og er efterhånden træt af at den er så sløv til at starte op og åbne nye programmer, så bare rolig. Vi har fundet en guide til dig, så du kan undgå dette, men bedst af alt, så kan du spare at købe en helt ny computer da denne guide nemlig vil kunne hjælpe dig med at gøre din computer lige så hurtig som da du købte den.

Lad os kigge på hvordan du kan forvandle en langsom computer til en lynhurtig maskine igen.

Derfor får du en langsom computer

Hvis du også har en langsom computer, så er der ingen tvivl om at det kan være en stor fordel at få ryddet op i den gamle computer, så du på den måde kan få fjernet nogle af de ting som du ikke længere bruger. Men noget som man ikke er klar over ofte, er faktisk at grunden til at du får en langsom computer over tid, er fordi den får flere og flere programmer. Men det er ikke programmerne du installere i sig selv der gør computeren langsom, fordi da din harddisk på computeren sagtens kan have utroligt mange programmer, som bare er gemt deri, så bliver den ikke langsom af den grund.

Årsagen til at din computer bliver langsom er ganske enkel fordi at ved hver gang du installere et program, så bliver det nye program en del af det opstartsflow som computeren har, som simpelthen betyder hver gang du tænder din computer, så vil alle disse programmer også starte op i baggrunden. Grunden til at din computer er designet til at gøre dette, er også ganske fornuftig. Det sikre nemlig at når du skal bruge f.eks. word, så kan du åbne word lynhurtigt op. Men hvis du ikke bruger word særlig tit, så bliver din computer unødvendigt langsom og det er naturligvis et problem hvis man pludseligt har 100 programmer som gør det samme.

Hvordan undgår du en langsom computer?

Hvis du gerne vil undgå en langsom computer, så har vi fundet en guide til at undgå en langsom computer hos langsom-pc-computer.dk hvor du kan lære hvordan du slår disse opstarts programmer fra. Det er faktisk ganske nemt og jeg har selv prøvet det på min egen computer uden problemer. Det fungere super nemt og kræver ingen teknisk viden.

Når du slår alle disse opstartsprogrammer fra, så vil du faktisk ved næste opstart af din computer mærke at den ikke længere er langsom men i stedet har markant mere fart på, hvilket kan spare dig for at købe en ny computer i fremtiden.