Blog

Er det blevet for nemt at lave armbøjninger?

KINETIK Action - Instagram 009

Er du godt i gang med Calisthenics træning, men synes det er ved at være på tide med flere udfordringer, så kan eventuelt overveje at anskaffe et vægtvest. Træning med egen kropsvægt, altså Calisthenics er enormt effektiv træning, men med ekstra vægt på kroppen kan du altså effektivere træningen yderligere. Læs med her.

Er det blevet lidt for let at lave armbøjninger, så kan du med ekstra vægt udfordre kroppen ekstra. Du kan eksempelvis få en vægtvest fra KINETIK, hvor du får flere funktioner. I næste afsnit kan du få mere information om denne.

Professionel vægtvest fra KINETIK

Hvad er det så der gør denne vægt så effektiv? Vesten er både justerbar og så er den også fleksibel. Det betyder for dig, at du kan justere vægten fra 1kg og helt op til 15 kg. Vægten kan bruges til både HIIT-træning, løb og styrketræning. Et rigtig effektivt redskab til at styrke din krop endnu mere. Du kan læse meget mere om denne vest på KINETIKS hjemmeside. Besøg KINETIK her.

Andre produkter fra KINETIK

Det er ikke kun den funktionelle vægtvest, som KINETIK tilbyder for at optimere din træning. På deres hjemmeside, kan du nemlig også få træningselastikker som også er med til at optimere din træning. Træningselastikkerne kommer som en pakke med tre forskellige, alt efter hvor meget vægtmodstand du har behov for. Disse elastikker kan også bruges til forskellige træningsøvelser og kan give modstand tre niveauer, herunder let, medium og hård fra 5kg og helt op til 35kg. På hjemmesiden kan du desuden også finde en træningsmåtte, som både er skridsikker, komfortabel og stødabsorberende. Hvis du gerne vil træne derhjemme, så er det måske værd at overveje ét eller flere af disse træningsredskaber, så du kan få endnu mere ud af din styrketræning.