Blog

De største livsstilstrends for mænd i 2020

Der er en del trends, der er helt toneangivende for mænd her i 2020. Trendsene gælder både for mode, træning og økonomi. Er du allerede begyndt at følge en af disse trends? Her kan du læse mere om, hvilke livsstilstrends, der gælder for mænd i 2020.

Dette året har unægtelig været lidt anderledes, og dermed er der meget, der har gjort, at vi har måttet ændre livsstil. At tilpasse vores livsstil til en mere hjemmegående tilværelse, har medført en række ændringer, der måske kan vise sig at blive permanente. Lad os se lidt nærmere på, hvilke trends de mange ændringer har resulteret i.

Begynd på hjemmetræning

Eftersom fitnesscentre har været lukket i nogle måneder, er man blevet nødt til at finde provisoriske løsninger, for at undgå at miste formen helt. Derfor er der kommet en hel del innovationer, når der kommer til hjemmetræning, der gør det til en af de helt store trends for mænd her i 2020.

Hjemmetræning behøver på ingen måde at være mindre effektiv end træning i fitnesscenter. Der er masser af øvelser, der kan holde dig i form hjemme, og det er også en ekstra god måde at teste din disciplin på. Det kræver nemlig mere at komme op af sofaen og ned på træningsmåtten, når der står en pose chips og et fjernsyn og frister lige ved siden af. Det er også en god måde at skabe en rutine i din hverdag på. Når du træner hjemme, er du ikke afhængig af andre end dig selv. God hjemmetræning kræver minimalt med udstyr, men hvis du vil gå all in på hjemmetræning, findes der også træningsmaskiner, som du kan investere i, for at få lige så god træning derhjemme som i fitnesscenter.

Invester dine penge smart

En anden trend, der for alvor har taget fart, er at investere online. For mange, der måske har mistet sin indtægt og oplevet økonomisk usikkerhed de sidste mange måneder, har det at investere været et nyttigt værktøj for at holde sig flydende. At investere sin opsparing i en ETF for at sætte sine penge til at arbejde og sørge for, at de vokser over tid, en investeringsløsning, som mange vælger.

At investere online er en spændende aktivitet og kan betale sig i fremtiden, derfor er der også mange, der er hoppet med på denne livsstilstrend i stedet på at bruge tiden foran computeren på at spille Fortnite.

Udforske din kreative side

2020 er det år, hvor vi blev nødt til at være kreative for alvor, men det har også gjort det populært at udforske sin kreative side. At starte projekter op, som en Instagramprofil eller modeblog eller bygge modelfly, som man gjorde da man var barn, er en af de helt store tendenser for 2020.

Der er mange måder at udforske sin kreative side på, og det er ikke længere tabu for mænd at udforske domæner, der traditionelt har tilhørt kvinder. At skabe en blog omkring sit hår, lave en whiskey-blog eller starte en YouTube-kanal med garderobe-råd er helt indenfor, hvad der er trendy lige nu.