Blog

Badminton vinder ind blandt mænd i Danmark

Badminton vinder ind blandt mænd i Danmark

Skal du være med på trenden? Så kom ned og spil badminton allerede i dag. Det er slet ikke så farligt. Mange mænd tror måske, at det er lidt feminint, men de tager også fejl, det er en ganske almindelig sport, for begge køn. Det er endda også for store og for små. Du behøver ikke være bekymret for, hvad andre tænker om dig. Du er nemlig ikke alene om disse tanker. For det er nemlig rigtig sjovt at spille badminton, og det er også en god måde at udvikle dig selv og din sportside på.

Badminton for ham, der altid vinder

Badminton er for ham, som altid gerne vil vinde. Det er for ham, som ikke gider blive trukket ned af resten af dit hold, som føler at de kan stå bedre fast alene. Hvis du er sådan en type, så er badminton lige noget for dig! Badminton bliver nemlig for det meste spillet solo, altså en mod en kamp. Dette betyder at sejren fuldkommen alene hviler på dig. Du kan ikke støtte dig op ad andre end dig selv. Men hvad er det så, at du skal have styr på?

I badminton spiller man på små baner, som er delt op af et net. Et rimelig højt net, som du skal kunne få fjerbolden over. Og her ligger udfordringen. Man skal nemlig give bolden rimelig meget kraft på, for at få over, men du må heller ikke give bolden alt for meget kraft på, ellers ryger fjerbolden ud for banen, og så taber du. Derfor er badminton et balancespil af styrke. Ikke nok med det, så skal du også have gode øjne. Fjerbolden er nemlig ikke nem at se, i sin lille størrelse, og du skal jo sørge for at ramme den, hver gang den kommer over på din side. Så nytter det ikke noget, at man ikke kan følge med eller har svært ved at se den! Badminton kan være et udfordrende spil.

Bliv helt klar med badmintonudstyr

Hvad skal man bruge for at komme i gang med spillet? For det første skal du bruge en bane. Det er heldigvis nemmere at finde, da banerne er mindre og der derfor er plads til flere af dem i diverse haller. Det er heller ikke svært bare at sætte et net op udenfor. Det behøver heller ikke at være særlig dyrt. Og så er man klar til spillet. Nu mangler man bare en masse badmintonudstyr

Man skal i hvert fald også have mindst en ketcher. Dem kan man bare få i diverse sportsbutikker. Du går bare ind og spørger efter hjælp. Tøj er valgfrit, der behøves intet bedre end normalt løbetøj. Men hvis man gerne vil være lidt smartere, så kigger man på badmintontasker. Disse er nemlig smarte til lige denne sport, fordi man kan have sine ketchere i en badmintontaske, en masse bolde og så er der stadig plads til alt andet, du har med – for eksempel tøj.