Blog

Glem alt om at være en robust mand

Glem alt om at være en robust mand

Store hænder der kan tage fat. Store hænder der kan bygge sit eget hus. Store hænder der ikke kan bruges til finessearbejde. En mand skal kunne klare det hele selv, en mand skal ikke være følsom og en mand skal vigtigst af alt – være robust. Trods tiderne har ændret sig, så har den moderne mand i blå skjorte på en cykel med barnesæde til stadighed en følelse af at skulle opretholde sin mandighed. Sandheden er blot, at det er enormt energitærende og ødelæggende for vores eget selvbillede. Måske er det i virkeligheden klogest at gøre alt det, som ikke forventes af dig? Blot for at få fri fra samfundets forventninger til dig?

Dyrk mere ”mig-tid”

Manden skal kunne forsørge sin familie. Sådan var det i hvert falder tilbage i tiden, men den grundlæggende tankegang bag det, ligger stadig dybt i vores tankegang. Derfor skal du arbejde hårdt og du skal fremstå stærk og ustoppelig. På den anden side, er det mere end okay at tage tid fra, til dig selv. Kvinderne gør det med sine veninder hele tiden – så kom afsted. Nyd et langt bad, eventuelt med en god lydbog fra Mofibo. Lige nu kan du benytte dig af en fantastisk Mofibo rabatkode, som giver dig adgang til et uendeligt univers.

Giv din kæreste en romantisk oplevelse

Manden skal være spontan og tage sin kvinde hårdt. Det vil kvinden gerne have, men kvinden vil også gerne se den følsomme side, der udviser svagheder og frygt – frygten for at miste kvinden og den glæde hun tilfører ham. Bevis det for din kæreste med en romantisk oplevelse. Vær kreativ og vis hende, at du har brugt god tid og planlægning på at få denne aften til at løbe af stablen. Luk dig op for hende og giv dig hen. Lad eventuelt hende tage styringen, når I rammer lagnerne og fortæl hende, hvor ubrugelig du er uden hende. Et dynamisk forhold er vejen til et bedre, rollefrit forhold.

Brug masser af cremer og gode produkter

Manden skal være naturlig og dyrisk. Det er manden ikke, hvis han bruger skønhedscremer og anti-ageing produkter. Det er kun kvinder, som skal se skønne og yndefulde ud. Hvorfor? Giv dig selv og din krop alt det pleje den hungrer efter og gør det med overlæg. De fleste kvinder vil sætte pris på en mand, som gør noget ud af sig selv. For i alt sandhed vil kvinden føle, at du gør noget ud af dig selv for dem. Det hele handler om opmærksomhed og egenomsorg for ikke at lade os selv leve i tomgang.