Blog

Sol, sommer og sommerfest – gode tips

Sol, sommer og sommerfest – gode tips

Den lettere ustadige start på sommeren er endelig afløst af høj sol og varmere temperaturer. Det giver selvsagt anledning til at være mere udenfor, og mange vælger derfor at holde sommerfester, der altid er bedre når vejret er godt. I den forbindelse er det altid rart med noget inspiration til udstyr, der kan give festen et ekstra hak op. Derfor er her en liste med ting og udstyr, der kan gøre din sommerfest til den, som folk vil snakke om resten af året.

Tag højde vejret

Først og fremmest, så er det vigtigt at tage højde for vejret. Selvom solen skinner hele dagen, og temperaturen er høj, så kan det hurtigt blive køligt i løbet af aftenen. Hvis ikke der tages højde for, at der kan falde lidt dug eller at temperaturen falder, så kan det hurtigt tage pusten fra selv den bedste fest.

Sørg derfor for at have tænk forud, ved at have styr på et overdækket område, hvor folk kan søge hen senere på aftenen. Hvis der er plads til det, så køb eventuelt nogle pavilloner og stil dem op så de danner et overdækket område. Det er også vigtigt at sørge for rigeligt med siddepladser, for selvom der bliver danset og festet, så er det også rart at kunne side ned og få en pause. Her er det også en god ide at have nogle tæpper og eventuelt en terrassevarmer klar, samt noget hyggeligt belysning.

Anlægget

Når det kommer til den gode sommerfest, så er det at have styr på anlæg og musikken, det absolut vigtigste. Der er ikke noget værre end en fest, hvor der enten ikke er et anlæg overhovedet, eller måske bare et, der ikke kan spille højt nok. Hvis du skal gå hele vejen og virkelig sørge for et brag af en fest, så kan det være en god ide at kigge nærmere på decideret DJ udstyr. Det vil med garanti give pluspoint hos vennerne, hvis der er investeret i professionelt udstyr!

Selvom dit anlæg ikke er tilstrækkeligt, så er det selvfølgeligt ikke nødvendigt at gå all-in på professionelt udstyr. I dag kan du heldigvis leje et festanlæg til fornuftige priser, hvilket også er et rigtig godt alternativ.

Film udenfor

Der findes mange forskellige slags sommerfester, og langt fra alle behøver at involvere dans og fest til langt ud på natten. Et sjovt alternativ kunne være en udendørs filmaften. Det kræver ikke det helt vilde udstyr at lave altanen, terrassen eller haven om til en udendørs biograf. Et krav er dog en projekter, men der findes heldigvis et stort udvalg af billige projektorer, der egner sig godt til netop dette projekt.

Ud over en projekter, så er en jævn overflade det eneste andet der kræves. Det kan være en husmur eller et hvidt lærred. Når der er styr på ovenstående, så er du klar til at invitere vennerne til en sjov og anderledes komsammen, med gode chancer for hygge.

Find hinanden

Lige meget om sommeren byder på fest, byture eller ferie i udlandet, så er det altid rart at kunne finde eller mødes med dem man holder af. Det kræver selvfølgelig at man har sin telefon ved hånden, så man kan komme i kontakt med hinanden. I den forbindelse er det interessant at undersøge de forskellige mobilselskaber som f.eks. CBB. Netop CBB er kendt for deres gode service og fordelagtige priser og Nicolas Frederiksen fra TelePrisTjek.dk udtaler følgende ”CBB Mobil er et landets bedste mobilselslaber for hele familien. Kombinationen af stærke priser på mobilabonnement, telefoner & bredbånd, og et super intuitivt adminstrationsmodul hvor familien kan betjene hele familiens abonnementer og mobilkøb på en og samme regning, er ekstremt attraktivt for danske familier.